Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

buuterfly napisał(a):
Wow!!!! Ale ona przytyła! Mogę prosić raz jeszcze o konto do wpłat dla niej? Bo skończył mi się termin stałych deklaracji, a chciała bym wpłacić.

Ok, już wysyłam.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gandziule mialam okazje poznac pare dni temu:cool3: ma przecuuuudny pychol, jest po prostu boska i o wiele ladniejsza niz na fotach, mysle ze jak sie ogarnie to szybko znajdzie dom, a i spokojne dziewcze bylo w miare:loveu:

Posted

chita napisał(a):
Gandziule mialam okazje poznac pare dni temu:cool3: ma przecuuuudny pychol, jest po prostu boska i o wiele ladniejsza niz na fotach, mysle ze jak sie ogarnie to szybko znajdzie dom, a i spokojne dziewcze bylo w miare:loveu:

Prawda, na mnie też zrobiła ogromne wrażenie. Jest naprawdę piękną Gadziną.
Także czekam na wieści i ten moment jak lecę z krzesła!

Posted

Donvitow napisał(a):
Fota jak przy kompie " siedzi na Dogo" ?/ oczywiście Gandzia./

mnie to już nic nie zdziwi ;-)

chita napisał(a):

bo to poprostu cudo a nie Gadzina ;-) .... i zazdroszczę, że mogłaś ją wyściskać :-)

Posted

Tytułem zakończenia bazarku chińskiego przelewam 'zyski' na konto Dony i Gandzi - po połowie, czyli 75 zł dla każdej z dziewczyn.
Koelka, potwierdź proszę, jak pieniążki wpłyną.
Kajusza, można będzie zaktualizować budżety suczek :)

Posted

U nas cisza byla na szczescie i psiaki spokojnie noc przespaly:)

Gandziolina dzisiaj zrobila dwa koleczka przypieta na smyczy...co prawda w boksie ale powoli powoli jakos to idzie.
Jutro sprobuje pocwiczyc przypinanie smyczy na dworze, tam gdzie jest bardziej nakrecona na wszystko i zobaczymy.
Fimika Wam nagram:)

Posted

sundayrose napisał(a):
Tytułem zakończenia bazarku chińskiego przelewam 'zyski' na konto Dony i Gandzi - po połowie, czyli 75 zł dla każdej z dziewczyn.

Dzięki Natalia :-)

furciaczek napisał(a):
U nas cisza byla na szczescie i psiaki spokojnie noc przespaly:)

Gandziolina dzisiaj zrobila dwa koleczka przypieta na smyczy...co prawda w boksie ale powoli powoli jakos to idzie.
Jutro sprobuje pocwiczyc przypinanie smyczy na dworze, tam gdzie jest bardziej nakrecona na wszystko i zobaczymy.
Fimika Wam nagram:)

wow! robi Gadzinka postepy :-) To czekam na filmik z szajbuską w roli głównej :-)

Posted

furciaczek napisał(a):
Oby na filmie nie byla szajbuska:evil_lol:

hahahaha :-) Mówisz, że w nowym roku jej się odwidziało i teraz będzie stateczną panną ;-)

Posted

Gosiu a może masz możliwość nagrania filmiku jednak nie takiego kilkusekundowego a np począwszy od Twojego wejścia do boksu poprzez wyjście, zapinanie na smycz itd
tak żebyśmy mogły zobaczyć jak to faktycznie wygląda na chwilę obecną
Ania będzie miała jakieś porównanie (ja niestety nie bo na żywo jej nie widziałam)

może Qba by nagrał ?

Posted

fioneczka napisał(a):
Gosiu a może masz możliwość nagrania filmiku jednak nie takiego kilkusekundowego a np począwszy od Twojego wejścia do boksu poprzez wyjście, zapinanie na smycz itd
tak żebyśmy mogły zobaczyć jak to faktycznie wygląda na chwilę obecną
Ania będzie miała jakieś porównanie (ja niestety nie bo na żywo jej nie widziałam)

może Qba by nagrał ?

Pewnie ze moge, zaden problem. Postawie kamere na polce bo naprzeciw boksu Gandziowego jest :)
Mysle nad kapiela...bo taka zakurzona dziewczyna, chociaz teraz to bez sensu...wyjdzie na dwor i sie cala ubabra w blocie.

Posted

furciaczek napisał(a):
Pewnie ze moge, zaden problem. Postawie kamere na polce bo naprzeciw boksu Gandziowego jest :)
Mysle nad kapiela...bo taka zakurzona dziewczyna, chociaz teraz to bez sensu...wyjdzie na dwor i sie cala ubabra w blocie.

no to cierpliwie zaczekamy
szkoda że kamera nie pójdzie za Wami na dwór ;)

Posted

widzę Asia, że zamarzył Ci się pełnometrażowy dokument :-) ...... ale masz racje, fajnie by było coś dłuższego zobaczyć, podesłałabym filmik temu Robertowi z Katowic, żeby zobaczył jak na żywo wygląda wyprowadzanie Gandzi na spacer, bo czytać o czymś a zobaczyć jak to wygląda to dwie różne sprawy. Czy sobie poradzi z takim psem i takim problemem.

Posted

fioneczka napisał(a):
Aniu odezwała się do mnie Sylwia ... co z adresem na wizytę dla Hermesa ... daj Jej znać co i jak

ok, to zaraz do niej dryndne .... i powiem, że człowiek nadal nie odbiera :-(

Posted

[quote name='Kajusza']ok, to zaraz do niej dryndne .... i powiem, że człowiek nadal nie odbiera :-(

i zajęłam się bazarkiem i nie zadzwoniłam :-(

a to efekt pracy:

[quote name='Kajusza']Bazarek DLA PSA: OBROŻE, SMYCZE, ZABAWKI

na rzecz gorzowskich psów - szczególnie Hermesa (amstaffa) i Grovera (wyżła) .... serdecznie zapraszam :-)

Posted

sundayrose napisał(a):

Pieniążki wpłynęły, wielkie dzięki:)
I czekam z niecierpliwością na Gandziowy filmik:)

Posted

[quote name='Kajusza']
___________________________________________________________________________________________________________
na koncie:+ 981,15zł przeniesione z listopada

ROZLICZENIE GRUDZIEŃ:
DEKLARACJE STAŁE :-) :
20zł aida WPŁYNEŁO 14.10.2011
10zł chita wpłynęło 24.10.2011
20zł teresa (forum fundacyjne) wpłyneło 28.11.2011
30zł Kajusza wpłynęło 08.12.2011
30zł Sundeyrose wpłynęło 08.12.2011
30zł Koelka wpłynęło 22.12.2011
li1 10zł
Milka_ 10zł
butterfly 20zł
20zł Lena2009 wpłynęło 07.12.2011
20zł urwiniu WPŁYNEŁO 13.12.2011
= 180zł

DEKLARACJE JEDNORAZOWE I BAZARKI

WYDATKI
- 232,09zł - rachunek za weta (14.12.2011, rachunki post 592)
- 200zł - opłata za hotelowanie Gandzi 23.12.2011 - 22.01.2012 (22.12.2011) (rachunek - post ....)
na koncie: 729,06zł :-)

na dzień 01 stycznia 2012r. brakuje deklaracji od li1, Milki i butterfly ...... poprosze o wpłatę :-)