Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Będę trochę złośliwy ale trzeba -ktoś tu miał wątpliwości co do pobytu i ceny u Jamora:evil_lol:????Zdjęcie chyba mówi wszystko na temat:crazyeye: profesjonalizmu .Taka bliskość w tak krótkim czasie....Podziwiać i długo,długo nic... .Aramisku super,bardzo się cieszę :multi:

Posted (edited)

i ja wpadam na zaproszenie Lary, póki co mogę tylko podnieść, a czy Aramis ma wydarzenie na fb? Mogę rozsyłać jakby co! Aramisku postępy już są, trzymam kciuki za dalsze i za przyszły doświadczony, kochający dom:)

edit: znalazłam już wydarzenie i zabieram się za rozsyłanie! Zdjęcie u Jamora robi wrażenie - widać, że dwa silne charaktery się dogadają :-)

Edited by Kalva
Posted

ciotki, słuchajcie.... nie wiem jak to napisać, głupio mi starsznie.... ale muszę jakoś to powiedzieć.....
niestety, ale tata musi się wycofać z deklaracji stałych, bo jedzie do niemiec, wujek złamał nogę, jak kiedyś miał kasy po szyje, jak pracował, tak teraz, jak siedzi przez tą nogę w domu to nie ma grosza, więc tata dobry człowiek jedzie do pracy, by dla wujka za sponsorować długotrwałą i ciężką oraz kosztowną rehabilitację, jest do tego zobowiązany, bo wujek nie raz nam pomógł, a teraz jest zupełnie sam z problemem... wybaczcie, ja swoją deklaracje tj. 20zł podtrzymuję.... i obiecuję, że będę płaciła dotąd dokąd "mały: znajdzie domek, tata również będzie wpłacał, ale wtedy kiedy będzie mógł.... woli się wycofać, bo teraz jest w stanie płacić, ale co za miesiąc, dwa będzie nie wiadomo.... lepiej chuchać na zimnee.... cioteczki przepraszam, głupio mi strasznie....:-(

Posted

Nie było mnie kilka dni a tu takie wspaniałe wiadomości :)

W tej chwili na chatulowym koncie Aramisa jest 520 zł.
Nie zapomnijcie o fakturze wystawionej na dane fundacji. Powiadomiłyście Jamora?

Posted

Kochani.
Aramisa można śmiało ogłaszać - Jamor przekazał mi,że to jak najbardziej normalny pies z cechś obrony przewodnika.
Tak więc jak najbardziej może też trafić do normalnego hotelu po pobycie u Jamora.
Trzeba się zabierać do roboty.

Posted

[quote name='Klaudus__']Kochani.
Aramisa można śmiało ogłaszać - Jamor przekazał mi,że to jak najbardziej normalny pies z cechś obrony przewodnika.
Tak więc jak najbardziej może też trafić do normalnego hotelu po pobycie u Jamora.
Trzeba się zabierać do roboty.

I echo.....
Jamor dodał nowe foty do albumu.

Posted

Avilia napisał(a):
I echo.....
Jamor dodał nowe foty do albumu.

Ciotka napisałaś to po 3 godzinach od wpisu Klaudus:mad:
Ja zaraz się będę brała za ogłoszenia maluchów od AgusiaP, a w międzyczasie mój facet może porobić Aramiska tylko pytanie: który tekst i które zdjęcia chcecie?

Posted

paula_t napisał(a):
Ja zaraz się będę brała za ogłoszenia maluchów od AgusiaP, a w międzyczasie mój facet może porobić Aramiska tylko pytanie: który tekst i które zdjęcia chcecie?

sorki, że nie w temacie, ALE PAULA, NIE DZIAŁA LINK W PODPISIE DO RUBIKA:( A CHCIAŁAM ZAJRZEĆ:(

Posted

[quote name='Klaudus__']Już nawet się w tej kwestii nie wypowiem, bo szkoda słów...

Klaudus
Mam nadzieję, że wreszcie odetchnęłaś.....o jedno zmartwienie masz mniej.
Szkoda tylko, że tak długo musiał Aramis czekać.....
Pobyt w tych klatkach w Punkcie na żadnego nie wpływa pozytywnie.

ARAMISKU - URWISKU STRASZNIE SIĘ CIESZĘ - TWOJE ZDJĘCIA W ALBUMIE SĄ REWELACYJNE - TO WRĘCZ NIEWIARYGODNE, ŻE TO TY.....

Posted

paula_t napisał(a):

nie 3 godz. ale następnego dnia ;)

a tak swoją drogą nie wiem do kogo macie 'pretensje' w kwestii ogłoszeń.
Każdy ma dużo roboty, swoje życie.
Czekacie "na gotowe"?
50 ogłoszeń zajmuje jakieś 3 godz. Nie każdy na gwizdek ma tyle czasu.

Pisałam- jak dam radę- porobię ogłoszenia.
Pauli tz również chce pomóc- potrzebne zdjęcia+tekst. A tu echo....