paula_t Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 [quote name='natalka9860']sorki, że nie w temacie, ALE PAULA, NIE DZIAŁA LINK W PODPISIE DO RUBIKA:( A CHCIAŁAM ZAJRZEĆ:( Dziewczyny mi właśnie pisały, ale coś mi nie wychodzi podlinkowanie, zaraz jeszcze popróbuję :/ jakby coś, to tu masz: http://www.dogomania.pl/forum/threads/232395-SPARALI%C5%BBOWANY-SZCZENIAK-ma-DT%21-Potrzebny-DS%21%21%21/page40 [quote name='magdyska25']nie 3 godz. ale następnego dnia ;).... No dobra, niech będzie, spojrzałam tylko na godzinę ;) Quote
Klaudus__ Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 [quote name='magdyska25'] a tak swoją drogą nie wiem do kogo macie 'pretensje' w kwestii ogłoszeń. Każdy ma dużo roboty, swoje życie. Czekacie "na gotowe"? Nie zauważyłam,żeby ktoś się np. Ciebie czepiał. Ale oczywiście mogłam coś przeoczyć ;) Beatko tak - bardzo się cieszę,że takie pozytywne wieści nadciągnęły od Jamora. Te ostatnie zdjęcia to ,aż brak tchu... Sama poznałaś Aramisa i widziałaś jaki mądraliński był - a teraz?? - zdradza mnie! ;) Quote
magdyska25 Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 nic nie wspomniałam o czepianiu tylko czekaniu na gotowe. Nie znam tego psa, nigdy go nie widziałam, więc możecie wyklecić tekst do ogłoszeń + namiary na kogoś? Quote
AtaO Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 [quote name='Klaudus__'] Beatko tak - bardzo się cieszę,że takie pozytywne wieści nadciągnęły od Jamora. Te ostatnie zdjęcia to ,aż brak tchu... Sama poznałaś Aramisa i widziałaś jaki mądraliński był - a teraz?? - zdradza mnie! ;) Wybaczymy Aramisowi tę zdradę :) Całe szczęście, że trafił pod tak fachową opiekę, bo mogłoby być różnie..... Quote
paula_t Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Jaki rozbawiony i zadwolony Aramisek!!! Tego mu było trzeba!!! Nie dziwi mnie, że tak się zachowywał w Punkcie, jaki psiak chciałby tam tyle czasu siedzieć, ale teraz kiedy został stamtąd wyciągnięty po prostu odżył!!! :) Quote
wolf122 Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Piękne zdjęcia u ZAKLINACZA JAMORA :loveu: Aramisku uszka na sztorc :loveu: Quote
Justa i zwierzaki Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 domku nie wstydź sie i przygarnij przystojniaka :):):) Quote
Lobaria Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Wpłacam na konto Aramiska 145 zł / połowę /z bazarku Maruda666 - dziękujemy pięknie :) Myślałam, że całość wpłaty jest na Czarka, ale AtaO mnie naprowadziła :) Quote
Lobaria Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Dziś doszło kolejne 50 zł dla Aramiska z bazarku Maruda666 - dziękujemy pięknie - idzie na konto fundacji Chatul :) Quote
Tofikowa Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 czy deklaracje wpłacać na konto Fundacji Chatul? czy jest jakieś inne konto? Quote
Maruda666 Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 [quote name='Lobaria']Wpłacam na konto Aramiska 145 zł / połowę /z bazarku Maruda666 - dziękujemy pięknie :) Myślałam, że całość wpłaty jest na Czarka, ale AtaO mnie naprowadziła :) Całość z obu bazarków (390zł ) z fantów podarowanych przez cioteczkę ewu :loveu: do podziału po połowie dla Aramisa i Czarka. Cieszę się, że przynajmniej tak mogę pomóc :) Quote
Lobaria Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Tofikowa napisał(a):czy deklaracje wpłacać na konto Fundacji Chatul? czy jest jakieś inne konto? Tak, na Chatul - w pierwszym poście jest konto. Quote
paula_t Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Maruda666 napisał(a):Całość z obu bazarków (390zł ) z fantów podarowanych przez cioteczkę ewu :loveu: do podziału po połowie dla Aramisa i Czarka. Cieszę się, że przynajmniej tak mogę pomóc :) Piękna kwota, gratuluję! :) Quote
ewu Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Maruda666 napisał(a):Całość z obu bazarków (390zł ) z fantów podarowanych przez cioteczkę ewu :loveu: do podziału po połowie dla Aramisa i Czarka. Cieszę się, że przynajmniej tak mogę pomóc :) Dziękuję:) Quote
ewu Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Aramis przystojniak:) Nareszcie kochany, nareszcie:) Quote
ewu Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 [quote name='Lobaria']Tak, na Chatul - w pierwszym poście jest konto.[/QUOTE Super, zaraz wpłacę:) Quote
Klaudus__ Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 Dzisiaj przygotuję tekst dla Misiaczka mojego. Quote
natalka9860 Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 to już od tego miesiąca deklaracje stałe wpłacać?? bo ŻADNEJ wiadomości nie dostałam.... Quote
paula_t Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Tak, od tego. Właśnie już kilka razy pisałam czy ktoś przypilnował wysłanie pw do stałych deklarowiczów i nie otrzymałam żadnej odpowiedzi:/ Quote
madziak25 Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Cioteczki ja tez nic nie wiem... potem pomyślicie że olałam sprawę......:( Quote
asiuniab Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 też mi się wydaje, że nikt do zdeklarowanych nie wysłał pw; ja nie dam rady, także boję się, że się zrobi z tego chryja; bardzo się postaram zrobić to w weekend, ale nie wiem, czy mi się uda?? Quote
Lobaria Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 asiuniab napisał(a):też mi się wydaje, że nikt do zdeklarowanych nie wysłał pw; ja nie dam rady, także boję się, że się zrobi z tego chryja; bardzo się postaram zrobić to w weekend, ale nie wiem, czy mi się uda?? Postaraj się, aby deklaracje się nie rozmyły - to ważne. Nie będzie chryi, bo napiszesz do osób, które wyraziły chęć deklaracji :), tylko czekały na moment, jak chłopak będzie już w hotelu :) Quote
madziak25 Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Lobaria napisał(a):Postaraj się, aby deklaracje się nie rozmyły - to ważne. Nie będzie chryi, bo napiszesz do osób, które wyraziły chęć deklaracji :), tylko czekały na moment, jak chłopak będzie już w hotelu :) Dokładnie. Ja tam chryi robić nie będę:) bałam się tylko, że umknie mi wiadomość i zapomnę przelać...bo cioteczka madziak25 ma sklerozę:P:P Quote
asiuniab Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Lobaria napisał(a):Postaraj się, aby deklaracje się nie rozmyły - to ważne. Nie będzie chryi, bo napiszesz do osób, które wyraziły chęć deklaracji :), tylko czekały na moment, jak chłopak będzie już w hotelu :) problem polega na tym, że nie wiem czy dam radę z czasem, żeby napisać pw? Dlatego napisałam, że się postaram, ale nie mogę obiecać że mi się uda; Quote
natalka9860 Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 no tak to ja poproszę na pw nr konta, bo za bardzo nie mam czasu szukać;/ Quote
Recommended Posts