Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='natalka9860']sorki, że nie w temacie, ALE PAULA, NIE DZIAŁA LINK W PODPISIE DO RUBIKA:( A CHCIAŁAM ZAJRZEĆ:(

Dziewczyny mi właśnie pisały, ale coś mi nie wychodzi podlinkowanie, zaraz jeszcze popróbuję :/
jakby coś, to tu masz: http://www.dogomania.pl/forum/threads/232395-SPARALI%C5%BBOWANY-SZCZENIAK-ma-DT%21-Potrzebny-DS%21%21%21/page40

[quote name='magdyska25']nie 3 godz. ale następnego dnia ;)....

No dobra, niech będzie, spojrzałam tylko na godzinę ;)

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magdyska25']
a tak swoją drogą nie wiem do kogo macie 'pretensje' w kwestii ogłoszeń.
Każdy ma dużo roboty, swoje życie.
Czekacie "na gotowe"?
Nie zauważyłam,żeby ktoś się np. Ciebie czepiał.
Ale oczywiście mogłam coś przeoczyć ;)

Beatko tak - bardzo się cieszę,że takie pozytywne wieści nadciągnęły od Jamora.
Te ostatnie zdjęcia to ,aż brak tchu...
Sama poznałaś Aramisa i widziałaś jaki mądraliński był - a teraz?? - zdradza mnie! ;)

Posted

[quote name='Klaudus__']

Beatko tak - bardzo się cieszę,że takie pozytywne wieści nadciągnęły od Jamora.
Te ostatnie zdjęcia to ,aż brak tchu...
Sama poznałaś Aramisa i widziałaś jaki mądraliński był - a teraz?? - zdradza mnie! ;)

Wybaczymy Aramisowi tę zdradę :)
Całe szczęście, że trafił pod tak fachową opiekę, bo mogłoby być różnie.....

Posted

Jaki rozbawiony i zadwolony Aramisek!!! Tego mu było trzeba!!! Nie dziwi mnie, że tak się zachowywał w Punkcie, jaki psiak chciałby tam tyle czasu siedzieć, ale teraz kiedy został stamtąd wyciągnięty po prostu odżył!!! :)

Posted

Wpłacam na konto Aramiska 145 zł / połowę /z bazarku Maruda666 - dziękujemy pięknie :)
Myślałam, że całość wpłaty jest na Czarka, ale AtaO mnie naprowadziła :)

Posted

[quote name='Lobaria']Wpłacam na konto Aramiska 145 zł / połowę /z bazarku Maruda666 - dziękujemy pięknie :)
Myślałam, że całość wpłaty jest na Czarka, ale AtaO mnie naprowadziła :)

Całość z obu bazarków (390zł ) z fantów podarowanych przez cioteczkę ewu :loveu: do podziału po połowie dla Aramisa i Czarka. Cieszę się, że przynajmniej tak mogę pomóc :)

Posted

Maruda666 napisał(a):
Całość z obu bazarków (390zł ) z fantów podarowanych przez cioteczkę ewu :loveu: do podziału po połowie dla Aramisa i Czarka. Cieszę się, że przynajmniej tak mogę pomóc :)

Piękna kwota, gratuluję! :)

Posted

Maruda666 napisał(a):

Dziękuję:)

Posted

też mi się wydaje, że nikt do zdeklarowanych nie wysłał pw; ja nie dam rady, także boję się, że się zrobi z tego chryja; bardzo się postaram zrobić to w weekend, ale nie wiem, czy mi się uda??

Posted

asiuniab napisał(a):
też mi się wydaje, że nikt do zdeklarowanych nie wysłał pw; ja nie dam rady, także boję się, że się zrobi z tego chryja; bardzo się postaram zrobić to w weekend, ale nie wiem, czy mi się uda??

Postaraj się, aby deklaracje się nie rozmyły - to ważne. Nie będzie chryi, bo napiszesz do osób, które wyraziły chęć deklaracji :), tylko czekały na moment, jak chłopak będzie już w hotelu :)

Posted

Lobaria napisał(a):
Postaraj się, aby deklaracje się nie rozmyły - to ważne. Nie będzie chryi, bo napiszesz do osób, które wyraziły chęć deklaracji :), tylko czekały na moment, jak chłopak będzie już w hotelu :)

Dokładnie. Ja tam chryi robić nie będę:) bałam się tylko, że umknie mi wiadomość i zapomnę przelać...bo cioteczka madziak25 ma sklerozę:P:P

Posted

Lobaria napisał(a):

problem polega na tym, że nie wiem czy dam radę z czasem, żeby napisać pw? Dlatego napisałam, że się postaram, ale nie mogę obiecać że mi się uda;