Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magdyska25']myślę, że nie problem wziąć rachunek=paragon(?) za benzynę.
dziewczyny decydujcie się bo nas grudzień zastanie a miejsce przepadnie.
Dzwoniłyście do teściowej Katarzyny w sprawie hotelu?[/QUOTE]

Rachunek, czy paragon nie wystarczy, musiałaby być faktura z rozpiską jaki samochód, ile pali jaką trasę przebył. Myślę, że przewoźnik nie będzie się chciał bawić w takie rzeczy.
Pisałam PW do Avilii z propozycjami jak to "ugryźć" na pewno sobie poradzimy. W tej chwili na koncie Aramisa jest 420 zł, więc niby na przewóz starczy. Piszę "niby" bo przecież trzeba będzie zapłacić za hotel.

Posted

[quote name='magdyska25']to komu będzie się chciało "bawić" w takie coś?[/QUOTE]

Można załatwić to w inny sposób. Myślę, że jak dziewczyny podejmą decyzję to powiadomią na wątku.
Nie ma co bić piany :cool3:

Posted

[quote name='magdyska25']Piany nie biję- nie chce na to tracić swojej siły :)[/QUOTE]

Czyli wszystko ok :lol:. Najważniejszy jest Aramis i wszyscy robimy wszystko by mu pomóc i o to własnie chodzi :)

Posted

[quote name='Lobaria']Wysłałam do Klaudii tel zarówno Pana Grzegorza, jak i Moniki z Szarej Przystani - mam nadzieję, że wspólnie coś postanowią i ustalą termin przewozu obu psiaków.[/QUOTE]

to dobrze, im szybciej tym lepiej, ale co z hotelikiem potem?

Posted

Klaudia od piątku próbuje się dodzwonić do Moniki z Szarej Przystani w celu ustalenia szczegółów transportu, niestety bezskutecznie!
Lobaria czy możesz spróbować skontaktować się z Moniką, może od Ciebie odbierze. Dzisiaj już niedziela!!!

Posted

[quote name='Avilia']Klaudia od piątku próbuje się dodzwonić do Moniki z Szarej Przystani w celu ustalenia szczegółów transportu, niestety bezskutecznie!
Lobaria czy możesz spróbować skontaktować się z Moniką, może od Ciebie odbierze. Dzisiaj już niedziela!!![/QUOTE]

Ja też nie mogę, nagrałam się...
A, telefonu do Krzysztofa / od Lorda / nie mam :(

Posted

[quote name='Lobaria']Ja też nie mogę, nagrałam się...
A, telefonu do Krzysztofa / od Lorda / nie mam :([/QUOTE]

A na FB próbowałaś się z Krzysztofem skontaktować? Ja do poniedziałku korzystam z internetu grzecznościowo, także nie bardzo mam możliwość.

Posted

[quote name='Lobaria']Ja też nie mogę, nagrałam się...
A, telefonu do Krzysztofa / od Lorda / nie mam :([/QUOTE]

Szukacie nr telefonu Krzysztofa z Tychów, który adoptował naszego Lorda ?
Ja mam :)

Posted

A więc tak...
Transport nie do końca był 'dograny'
Na szczęście z Grzegorzem doszliśmy do KONKRETNEGO porozumienia i Aramis jedzie w czwartek do Jamora.
Mogłam od samego początku kontaktować się bezpośrednio z Grzegorzem i sprawy miałyby ręce i nogi.
Aramis jedzie sam.
Bop inaczej jakbym miała czekać,aż wszyscy ze wszystkim przez wszystkich by się dogadali, to biedak serio pojechałby do dupy...
Teraz pozostaje trzymać mocno za wszystko kciuki.
Proszę trzymać kciuki od świtu w czwartek.
Grzegorz na pewno się tu również wypowie.
A później Jamor... - oby było dobrze.

Posted

[quote name='Klaudus__']A więc tak...
Na szczęście z Grzegorzem doszliśmy do KONKRETNEGO porozumienia i Aramis jedzie w czwartek do Jamora.
Mogłam od samego początku kontaktować się bezpośrednio z Grzegorzem i sprawy miałyby ręce i nogi.
Aramis jedzie sam.
Bop inaczej jakbym miała czekać,aż wszyscy ze wszystkim przez wszystkich by się dogadali, to biedak serio pojechałby do dupy...

no to mocno zaciskamy, oby to była podróż, po lepsze życie dla Aramisa:)

Posted

[quote name='Klaudus__']A więc tak...
Aramis jedzie sam.

Rozumiem, ze nie dogadałaś się z Szarą Przystani co do transportu łączonego, aby było taniej???

Posted

Widocznie nie udało się przeprowadzić Lobario transportu łączonego, mówi się trudno, najważniejsze, że jakikolwiek jest. Można zacząć rozsyłać pw do osób, które zadeklarowały stałe kwoty.