magdyska25 Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 myślę, że nie problem wziąć rachunek=paragon(?) za benzynę. dziewczyny decydujcie się bo nas grudzień zastanie a miejsce przepadnie. Dzwoniłyście do teściowej Katarzyny w sprawie hotelu? Quote
esza Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 [quote name='magdyska25']myślę, że nie problem wziąć rachunek=paragon(?) za benzynę. dziewczyny decydujcie się bo nas grudzień zastanie a miejsce przepadnie. Dzwoniłyście do teściowej Katarzyny w sprawie hotelu?[/QUOTE] Rachunek, czy paragon nie wystarczy, musiałaby być faktura z rozpiską jaki samochód, ile pali jaką trasę przebył. Myślę, że przewoźnik nie będzie się chciał bawić w takie rzeczy. Pisałam PW do Avilii z propozycjami jak to "ugryźć" na pewno sobie poradzimy. W tej chwili na koncie Aramisa jest 420 zł, więc niby na przewóz starczy. Piszę "niby" bo przecież trzeba będzie zapłacić za hotel. Quote
magda222 Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Jak będzie już coś konkretnie wiadomo to wpłacę jednorazowo 50 zł. Quote
magdyska25 Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 to komu będzie się chciało "bawić" w takie coś? Quote
esza Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 [quote name='magdyska25']to komu będzie się chciało "bawić" w takie coś?[/QUOTE] Można załatwić to w inny sposób. Myślę, że jak dziewczyny podejmą decyzję to powiadomią na wątku. Nie ma co bić piany :cool3: Quote
magdyska25 Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Piany nie biję- nie chce na to tracić swojej siły :) Quote
esza Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 [quote name='magdyska25']Piany nie biję- nie chce na to tracić swojej siły :)[/QUOTE] Czyli wszystko ok :lol:. Najważniejszy jest Aramis i wszyscy robimy wszystko by mu pomóc i o to własnie chodzi :) Quote
Lobaria Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Wysłałam do Klaudii tel zarówno Pana Grzegorza, jak i Moniki z Szarej Przystani - mam nadzieję, że wspólnie coś postanowią i ustalą termin przewozu obu psiaków. Quote
natalka9860 Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 [quote name='Lobaria']Wysłałam do Klaudii tel zarówno Pana Grzegorza, jak i Moniki z Szarej Przystani - mam nadzieję, że wspólnie coś postanowią i ustalą termin przewozu obu psiaków.[/QUOTE] to dobrze, im szybciej tym lepiej, ale co z hotelikiem potem? Quote
asiuniab Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 [quote name='natalka9860']to dobrze, im szybciej tym lepiej, ale co z hotelikiem potem?[/QUOTE] dziewczyny pewnie mają coś na oku; Quote
Avilia Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Klaudia od piątku próbuje się dodzwonić do Moniki z Szarej Przystani w celu ustalenia szczegółów transportu, niestety bezskutecznie! Lobaria czy możesz spróbować skontaktować się z Moniką, może od Ciebie odbierze. Dzisiaj już niedziela!!! Quote
Lobaria Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 [quote name='Avilia']Klaudia od piątku próbuje się dodzwonić do Moniki z Szarej Przystani w celu ustalenia szczegółów transportu, niestety bezskutecznie! Lobaria czy możesz spróbować skontaktować się z Moniką, może od Ciebie odbierze. Dzisiaj już niedziela!!![/QUOTE] Ja też nie mogę, nagrałam się... A, telefonu do Krzysztofa / od Lorda / nie mam :( Quote
Avilia Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 [quote name='Lobaria']Ja też nie mogę, nagrałam się... A, telefonu do Krzysztofa / od Lorda / nie mam :([/QUOTE] A na FB próbowałaś się z Krzysztofem skontaktować? Ja do poniedziałku korzystam z internetu grzecznościowo, także nie bardzo mam możliwość. Quote
natalka9860 Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 kurde, dni uciekają.... a Jamor nie pisał coś tam, że z dowozem do hotelu bierze psa? tzn, że on go weźmie? Quote
Noelle Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Proszę o pomoc, sprawa BARDZO pilna!! Po uratowaniu go przed uśpieniem, dla Heksa niespodziewanie pojawiło się światełko w tunelu!! Niestety bez Waszego wsparcia ten pies nie ma szans!! http://www.dogomania.pl/forum/threads/217608-Heks-ma-szansę-na-życie!-BŁAGAMY-o-deklaracje-na-hotelik!!!/page3 Błagamy o deklarację na hotel, sama sobie nie poradzę!! Każda złotówka się liczy!!! Quote
AtaO Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 [quote name='Lobaria']Ja też nie mogę, nagrałam się... A, telefonu do Krzysztofa / od Lorda / nie mam :([/QUOTE] Szukacie nr telefonu Krzysztofa z Tychów, który adoptował naszego Lorda ? Ja mam :) Quote
Noelle Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 PRZEPRASZAM ZA OFFA, ALE ZAPRASZAM NA BAZAREK CEGIEŁKOWY DLA AMSTAFFA HEKSA!! Sprawa bardzo ważna, toczy się walka o jego życie!!! http://www.dogomania.pl/forum/threads/232999-NIE-CHC%C4%98-DO-U%C5%9APIENIA-%21%21%21-HES-ZBIERA-NA-HOTELIK-CEGIE%C5%81KOWY%21%21%21-Do-20-10-g-22 Quote
Klaudus__ Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 A więc tak... Transport nie do końca był 'dograny' Na szczęście z Grzegorzem doszliśmy do KONKRETNEGO porozumienia i Aramis jedzie w czwartek do Jamora. Mogłam od samego początku kontaktować się bezpośrednio z Grzegorzem i sprawy miałyby ręce i nogi. Aramis jedzie sam. Bop inaczej jakbym miała czekać,aż wszyscy ze wszystkim przez wszystkich by się dogadali, to biedak serio pojechałby do dupy... Teraz pozostaje trzymać mocno za wszystko kciuki. Proszę trzymać kciuki od świtu w czwartek. Grzegorz na pewno się tu również wypowie. A później Jamor... - oby było dobrze. Quote
asiuniab Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='Klaudus__']A więc tak... Transport nie do końca był 'dograny' Na szczęście z Grzegorzem doszliśmy do KONKRETNEGO porozumienia i Aramis jedzie w czwartek do Jamora. Mogłam od samego początku kontaktować się bezpośrednio z Grzegorzem i sprawy miałyby ręce i nogi. Aramis jedzie sam. Bop inaczej jakbym miała czekać,aż wszyscy ze wszystkim przez wszystkich by się dogadali, to biedak serio pojechałby do dupy... Teraz pozostaje trzymać mocno za wszystko kciuki. Proszę trzymać kciuki od świtu w czwartek. Grzegorz na pewno się tu również wypowie. A później Jamor... - oby było dobrze. no to mocno zaciskamy, oby to była podróż, po lepsze życie dla Aramisa:) Quote
magdyska25 Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Rozumiem, że Jamor też wie, że psiak w czwartek przyjeżdża? Kciuki zaciśnięte! Quote
Lobaria Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='Klaudus__']A więc tak... Transport nie do końca był 'dograny' Na szczęście z Grzegorzem doszliśmy do KONKRETNEGO porozumienia i Aramis jedzie w czwartek do Jamora. Mogłam od samego początku kontaktować się bezpośrednio z Grzegorzem i sprawy miałyby ręce i nogi. Aramis jedzie sam. Bop inaczej jakbym miała czekać,aż wszyscy ze wszystkim przez wszystkich by się dogadali, to biedak serio pojechałby do dupy... Teraz pozostaje trzymać mocno za wszystko kciuki. Proszę trzymać kciuki od świtu w czwartek. Grzegorz na pewno się tu również wypowie. A później Jamor... - oby było dobrze. Rozumiem, ze nie dogadałaś się z Szarą Przystani co do transportu łączonego, aby było taniej??? Quote
Justa i zwierzaki Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Klauduś trzymam kciuki aby transport Aramiska przebiegł bezproblemowo :) Quote
paula_t Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Widocznie nie udało się przeprowadzić Lobario transportu łączonego, mówi się trudno, najważniejsze, że jakikolwiek jest. Można zacząć rozsyłać pw do osób, które zadeklarowały stałe kwoty. Quote
natalka9860 Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [QUOTE=paula_t;19749498 Można zacząć rozsyłać pw do osób, które zadeklarowały stałe kwoty. też tak sadzę... Quote
Recommended Posts