Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paula_t napisał(a):
Asiuniab, udało Ci się powysyłać? Jak nie, to ja to mogę zrobić, żeby już były wszystkie wpłaty skoro Aramisek u Jamora.

paula_t kochana jesteś, ale ja nie chcę Cię dodatkowo angażować, ponieważ wiem, na ilu wątkach pomagasz i ile to zajmuje czasu; ja jeszcze nie rozesłałam, bo uwierzcie mi nie miałam na to czasu, nawet chwili, mam przez to wyrzuty sumienia, ale nic na to nie poradzę; powysyłam w pierwszym wolnym momencie, mam nadzieję, że dzisiaj;

Posted (edited)

Do poniższych osób:
DEKLARACJE STAŁE:
natalka9860 (+ tato-30zł z przyczyn niezależnych tato natalki9860 nie będzie mógł wesprzeć Aramisa)
Emiś-20zł
agata51 - 20zł
paulinken- 10 zł ????
beataczl - 10 zł
ewu - 10 zł
tofikowa - 10zł
Aryste - 20zł
Kaas1 - 20zł
winter7 - 40zł
kate78 - 20 dol=60zł
Karrrolina - 20zł
onga - 30zł
madziak25 - 5zł
agat21 - 20zł
Karrolina - 20 zł - tu jest błąd, dwa razy jest karrolina, więc jest 20 zł mniej;
esza - 20 zł
RAZEM: 365zł

maila takiej treści:
Witam Pięknie,

Z przyjemnością chciałam poinformować, że akcja dotycząca wyciągnięcia Aramiska z punktu przetrzymań oraz umieszczenia Go u szkoleniowca w tym wypadku Jamora doszła do skutku; w związku Państwa złożoną stałą deklaracją, bardzo proszę o wpłatę na konto Fundacji Chatul (która była tak uprzejma i udostępniła swoje konto) zadeklarowanej kwoty, gdyż zbliża się pierwszy termin płatności;
Serdecznie dziękuję za serce i zrozumienie i finansowe wsparcie dla psa, który dzięki Państwu dostał wyjątkową szansę na życie;
Z poważaniem ab

Konto dla Aramiska:
Fundacja CHATUL, ul 1000 lecia 27/1 41-933 Bytom
36 2130 0004 2001 0462 3484 0002
z dopiskiem "Aramis - darowizna"

Tutaj prowadzone są rozliczenia:
http://chatul.pl/forum/viewtopic.php?t=1397

jeśli kogoś pominęłam, kto deklarował swoje wsparcie stałe dla Aramisa, bardzo proszę o informację, lub skorzystanie z powyższych danych i wpłatę deklarowanej kwoty;

ps.

wysłałam też prośbę o deklarowane wsparcie do Ada44, która w pierwszym miesiącu pobytu Aramisa u Jamora zadeklarowała 200 zł.

edit: nie udało mi się w tej turze wysłać dwóch pw, z powodu zapełnionych skrzynek cioteczek (ewu, paulinken); na profilu ich poproszę o ich odkorkowanie:)

Edited by asiuniab
Posted

Cioteczki, deklaracja poszła. Czy jak będę robiła przelewy na koniec miesiąca będzie ok? tak robię dla wszystkich i dzięki temu nie zapominam o nikim:) gdybym jednak kiedyś zapomniała bardzo proszę o przypomnienie:)

Posted

Piękne zdjęcia i piękny Aramis. Dziewczyny, czy Aramis oprócz biegania jest czegoś uczony? Czy to jest socjalizacja z domownikami i spacery, co jest też b. ważne, ale co obejmuje szkolenie?

Posted

asiuniab napisał(a):
Avilia ma z tego co się orientuję;

No to super:)

Justa i zwierzaki napisał(a):
No przystojniaku czas do domu sie wybierać :)

Pewnie na dniach będzie tekst i trzeba będzie się brać za ogłoszenia:)

Posted

[quote name='asiuniab']kochane proszę o danych do wplaty przez Paypal, ponieważ jedna z osób deklarujących, jedynie taką posiada możliwość:)

Fundacja ma konto Pay Pal. Można wejść z tej strony http://chatul.pl/pomoc_finansowa.html
Tylko nie ma możliwości edycji więc gdyby ktoś wpłacał będę potrzebowała na PW dane tej osoby i kwotę.
I od wpłacone kwoty trzeba będzie odliczyć prowizję jaką pobiera system.

edit. Nie zauważylam, że już sprawa rozwiązana :)

Posted

[quote name='Lobaria']Na Pay Pal [email protected] doszło 20 AUD od Pani Katarzyny, myślę, ze to kate78, tak deklarowała / 20 dol=60zł / - dziękujemy bardzo. :)
Bank przeliczył to na 63,10 zł.
Gdy tylko z Pay Pala przejdzie na konto, wysyłam do Chatul
super Lobaria, no i oczywiście dzięki wielkie darczyńcy:)

Posted

[FONT=Segoe Print]Aramis to piękny, dostojny, około 2,5 roczny pies.
Jest niesamowiciemądrym, zapatrzonym w człowieka psem.
Szybko się uczy, ładniechodzi na smyczy.
Uwielbia kontakt z dziećmi.
Pomimo swoichnie małych gabarytów czuje się 100% szczeniaczkiem. I właśnie zdziećmi może szaleć do woli
Zabawy i wygłupianie Mu wgłowie.
On tak bardzo pragnie posiadać 'swojegoczłowieka'...
Szukamy dla Aramisa fantastycznego nowegodomu.
Gdzie będzie kochany 'na zawsze' – bo to wyjątkowypies.
Gdzie zimowe mroźne wieczory spędzi u boku ukochanegoCzłowieka,a nie w zimnej, schroniskowej budzie przy temperaturze -20stopni jak w zeszłym roku...
Jeżeli widząc Aramiska mocniejzabiło Ci serducho – zadzwoń i zapytaj o co tylko chcesz, zprzyjemnością odpowiemy na pytania.

Warunkiem adopcji jestspotkanie przedadopcyjne i podpisanie z Nami umowy adopcyjnej.

DającMu dom , sprawisz,że kolejne psie serce znadzie swoje miejsce naziemi...

Kontakt:
Klaudia: 785 549 189
Ola: 798 596 534
[/FONT]
[FONT=Segoe Print]mail:[email protected]
[/FONT]