Tofikowa Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 natalka9860 napisał(a):no tak to ja poproszę na pw nr konta, bo za bardzo nie mam czasu szukać;/ jest w pierwszym poście, na samym początku moja deklaracja poszła dzisiaj Quote
Emiś Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Deklaracja poszła. Do jakiego dnia miesiąca wpłacać kolejne? Quote
paula_t Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Asiuniab, udało Ci się powysyłać? Jak nie, to ja to mogę zrobić, żeby już były wszystkie wpłaty skoro Aramisek u Jamora. Quote
asiuniab Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 paula_t napisał(a):Asiuniab, udało Ci się powysyłać? Jak nie, to ja to mogę zrobić, żeby już były wszystkie wpłaty skoro Aramisek u Jamora. paula_t kochana jesteś, ale ja nie chcę Cię dodatkowo angażować, ponieważ wiem, na ilu wątkach pomagasz i ile to zajmuje czasu; ja jeszcze nie rozesłałam, bo uwierzcie mi nie miałam na to czasu, nawet chwili, mam przez to wyrzuty sumienia, ale nic na to nie poradzę; powysyłam w pierwszym wolnym momencie, mam nadzieję, że dzisiaj; Quote
asiuniab Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 (edited) Do poniższych osób: DEKLARACJE STAŁE: natalka9860 (+ tato-30zł z przyczyn niezależnych tato natalki9860 nie będzie mógł wesprzeć Aramisa) Emiś-20zł agata51 - 20zł paulinken- 10 zł ???? beataczl - 10 zł ewu - 10 zł tofikowa - 10zł Aryste - 20zł Kaas1 - 20zł winter7 - 40zł kate78 - 20 dol=60zł Karrrolina - 20zł onga - 30zł madziak25 - 5zł agat21 - 20zł Karrolina - 20 zł - tu jest błąd, dwa razy jest karrolina, więc jest 20 zł mniej; esza - 20 zł RAZEM: 365zł maila takiej treści: Witam Pięknie, Z przyjemnością chciałam poinformować, że akcja dotycząca wyciągnięcia Aramiska z punktu przetrzymań oraz umieszczenia Go u szkoleniowca w tym wypadku Jamora doszła do skutku; w związku Państwa złożoną stałą deklaracją, bardzo proszę o wpłatę na konto Fundacji Chatul (która była tak uprzejma i udostępniła swoje konto) zadeklarowanej kwoty, gdyż zbliża się pierwszy termin płatności; Serdecznie dziękuję za serce i zrozumienie i finansowe wsparcie dla psa, który dzięki Państwu dostał wyjątkową szansę na życie; Z poważaniem ab Konto dla Aramiska: Fundacja CHATUL, ul 1000 lecia 27/1 41-933 Bytom 36 2130 0004 2001 0462 3484 0002 z dopiskiem "Aramis - darowizna" Tutaj prowadzone są rozliczenia: http://chatul.pl/forum/viewtopic.php?t=1397 jeśli kogoś pominęłam, kto deklarował swoje wsparcie stałe dla Aramisa, bardzo proszę o informację, lub skorzystanie z powyższych danych i wpłatę deklarowanej kwoty; ps. wysłałam też prośbę o deklarowane wsparcie do Ada44, która w pierwszym miesiącu pobytu Aramisa u Jamora zadeklarowała 200 zł. edit: nie udało mi się w tej turze wysłać dwóch pw, z powodu zapełnionych skrzynek cioteczek (ewu, paulinken); na profilu ich poproszę o ich odkorkowanie:) Edited October 14, 2012 by asiuniab Quote
paula_t Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Dopiero dotarłam. Super, że Ci się udało i że okazałam się zbędna:eviltong: Quote
natalka9860 Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Asiuniu-skoryguj, bo u mnie jest 20zł, bo tata sie wycofał... pisałam o tym wcześniej....:/ Quote
madziak25 Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Cioteczki, deklaracja poszła. Czy jak będę robiła przelewy na koniec miesiąca będzie ok? tak robię dla wszystkich i dzięki temu nie zapominam o nikim:) gdybym jednak kiedyś zapomniała bardzo proszę o przypomnienie:) Quote
phase Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Cudny wielko"lud". :):loveu: http://images10.fotosik.pl/2568/dd114b3bd595e6a8gen.jpg Quote
Perełka1 Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Piękne zdjęcia i piękny Aramis. Dziewczyny, czy Aramis oprócz biegania jest czegoś uczony? Czy to jest socjalizacja z domownikami i spacery, co jest też b. ważne, ale co obejmuje szkolenie? Quote
asiuniab Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 kochane proszę o danych do wplaty przez Paypal, ponieważ jedna z osób deklarujących, jedynie taką posiada możliwość:) Quote
asiuniab Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 paula_t napisał(a):a mamy w ogóle Paypal? Avilia ma z tego co się orientuję; Quote
Lobaria Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 [quote name='asiuniab']Avilia ma z tego co się orientuję; może być na mój - [email protected] Quote
Justa i zwierzaki Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 No przystojniaku czas do domu sie wybierać :) Quote
paula_t Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 asiuniab napisał(a):Avilia ma z tego co się orientuję; No to super:) Justa i zwierzaki napisał(a):No przystojniaku czas do domu sie wybierać :) Pewnie na dniach będzie tekst i trzeba będzie się brać za ogłoszenia:) Quote
agat21 Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 dzięki za wiadomość, cieszę się, że Aramis u Jamora, jutro pójdzie moja wpłata na "malucha" ;) Quote
esza Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 [quote name='asiuniab']kochane proszę o danych do wplaty przez Paypal, ponieważ jedna z osób deklarujących, jedynie taką posiada możliwość:) Fundacja ma konto Pay Pal. Można wejść z tej strony http://chatul.pl/pomoc_finansowa.html Tylko nie ma możliwości edycji więc gdyby ktoś wpłacał będę potrzebowała na PW dane tej osoby i kwotę. I od wpłacone kwoty trzeba będzie odliczyć prowizję jaką pobiera system. edit. Nie zauważylam, że już sprawa rozwiązana :) Quote
asiuniab Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 esza napisał(a): edit. Nie zauważylam, że już sprawa rozwiązana :) :).........:) Quote
Lobaria Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Na Pay Pal [email protected] doszło 20 AUD od Pani Katarzyny, myślę, ze to kate78, tak deklarowała / 20 dol=60zł / - dziękujemy bardzo. :) Bank przeliczył to na 63,10 zł. Gdy tylko z Pay Pala przejdzie na konto, wysyłam do Chatul Quote
asiuniab Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 [quote name='Lobaria']Na Pay Pal [email protected] doszło 20 AUD od Pani Katarzyny, myślę, ze to kate78, tak deklarowała / 20 dol=60zł / - dziękujemy bardzo. :) Bank przeliczył to na 63,10 zł. Gdy tylko z Pay Pala przejdzie na konto, wysyłam do Chatul super Lobaria, no i oczywiście dzięki wielkie darczyńcy:) Quote
Klaudus__ Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 [FONT=Segoe Print]Aramis to piękny, dostojny, około 2,5 roczny pies. Jest niesamowiciemądrym, zapatrzonym w człowieka psem. Szybko się uczy, ładniechodzi na smyczy. Uwielbia kontakt z dziećmi. Pomimo swoichnie małych gabarytów czuje się 100% szczeniaczkiem. I właśnie zdziećmi może szaleć do woli Zabawy i wygłupianie Mu wgłowie. On tak bardzo pragnie posiadać 'swojegoczłowieka'... Szukamy dla Aramisa fantastycznego nowegodomu. Gdzie będzie kochany 'na zawsze' – bo to wyjątkowypies. Gdzie zimowe mroźne wieczory spędzi u boku ukochanegoCzłowieka,a nie w zimnej, schroniskowej budzie przy temperaturze -20stopni jak w zeszłym roku... Jeżeli widząc Aramiska mocniejzabiło Ci serducho – zadzwoń i zapytaj o co tylko chcesz, zprzyjemnością odpowiemy na pytania. Warunkiem adopcji jestspotkanie przedadopcyjne i podpisanie z Nami umowy adopcyjnej. DającMu dom , sprawisz,że kolejne psie serce znadzie swoje miejsce naziemi... Kontakt: Klaudia: 785 549 189 Ola: 798 596 534[/FONT] [FONT=Segoe Print]mail:[email protected] [/FONT] Quote
Recommended Posts