natalka9860 Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 niestety, ale my tu nic nie pomożemy... mogą pomóc tylko te osoby które mają kontakt z Aramisem... my możemy tylko finansowo, ale co z tego jak są finanse, a o transport się nie troszczy chyba nikt.... a wogóle zdj Aramisa nowe dostaniemy? Quote
magda222 Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Nie dziwcie się, że tu ucichło, bo też nic się nie dzieje... Ja zaglądam codziennie, ale co tu pisać... Kasę wpłacę jak Aramis będzie miał już konkretny transport. A założyłyście wątek w dziale transportowym? Quote
natalka9860 Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 przepraszam za zaśmiecanie, ale zapraszam link Quote
Avilia Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='natalka9860']niestety, ale my tu nic nie pomożemy... mogą pomóc tylko te osoby które mają kontakt z Aramisem... my możemy tylko finansowo, ale co z tego jak są finanse, a o transport się nie troszczy chyba nikt.... a wogóle zdj Aramisa nowe dostaniemy?[/QUOTE] Dla takiego psa ciężko jest znaleźć transport.Cały czas jest szukany więc nie wiem po co taki komentarz? Zdjęcia Aramisa niedawno były dodane.Wystarczy cofnąć się parę postów wstecz. Quote
natalka9860 Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='Avilia']Dla takiego psa ciężko jest znaleźć transport.Cały czas jest szukany więc nie wiem po co taki komentarz? Zdjęcia Aramisa niedawno były dodane.Wystarczy cofnąć się parę postów wstecz.[/QUOTE] napisałam: CHYBA nikt. więc właśnie nie wiem po co taki komentarz... aa no tak, przeoczyłam... Quote
paula_t Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Wydaje mi się, że nie ma wyboru i trzeba będzie poprosić bezpośrednio kogoś, kto wozi psiaki o to, żeby Aramiska przewiózł, bo tylko przedłużamy pobyt chłopaka w punkcie, a żadnej innej formy transportu na horyzoncie nie widać. Quote
esza Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Dziewczyny może napiszcie kogo pytałyście o transport, jaka była odpowiedź, choćby orientacyjne koszty przewozu Aramisa. Jest miejsce u Jamora i naprawdę trzeba by się sprężyć. Quote
Avilia Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Do Jubu napisałam-czekam na odp. Mamy jeszcze znajomego który woził nam psiaki (za zwrot kosztów),nie wiem czy jeszcze jeździ,Muszę odkopać kontakt do niego w notesach.Dowiem się i dam znać. Quote
Lobaria Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Fundacja Szara Przystań szuka transportu dla dużego psa z Bydgoszczy do Gliwic - może połączyć i poprosić tego Pana z Łodzi, wtedy koszta się rozłożą Quote
asiuniab Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 chciałam tylko napisać, że przelałam na konto fundacji Chatul dla Aramiska 20 zł od aluś0502i 15 zł od takasobieagatka; przepraszam, że tak późno, ale wyższa instancja tak zadecydowała;) Quote
paula_t Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 [quote name='Lobaria']Fundacja Szara Przystań szuka transportu dla dużego psa z Bydgoszczy do Gliwic - może połączyć i poprosić tego Pana z Łodzi, wtedy koszta się rozłożą[/QUOTE] To jest bardzo dobry pomysł, trzeba się z tym Panem skontaktować. Quote
asiuniab Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 a czy Aramiska na czas podróży trzeba będzie nieco ostudzić, jakimś środkiem uspokajającym? Quote
Avilia Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Dostałam odp od Jubu.Koszt transportu to ok.400zł. Asiu-myślę,że odrobinę sedalinu Aramis będzie musiał dostać. Quote
paula_t Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Chyba za bardzo wyboru i możliwości narzekania na koszt to my nie mamy:/ Quote
asiuniab Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 [quote name='paula_t']Chyba za bardzo wyboru i możliwości narzekania na koszt to my nie mamy:/[/QUOTE] no tak, ale tzn. że jeszcze trzeba na koszty nazbierać; Quote
paula_t Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 [quote name='asiuniab']no tak, ale tzn. że jeszcze trzeba na koszty nazbierać;[/QUOTE] Wiem asiuniab, masakra...:( Quote
ewu Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 [quote name='paula_t']Wiem asiuniab, masakra...:([/QUOTE] Macie kontakt z Szarą Przystanią? Trzeba działać bo czas jest wrogiem dotychczasowej sprawnej akcji. Quote
Justa i zwierzaki Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Taka wysoka kwota, czy ktoś pomoże ... Quote
paula_t Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 [quote name='ewu']Macie kontakt z Szarą Przystanią? Trzeba działać bo czas jest wrogiem dotychczasowej sprawnej akcji.[/QUOTE] Jeśli chodzi o mnie to niestety:/ Quote
majku33krakow Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 jamor tez przyjeżdża po psa kiedyś czytałem na jego stronie Quote
agata51 Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 W sprawie transportu: http://www.dogomania.pl/forum/threads/136862-Oferta-transportu-zwierzaków-okolice-Katowic-cała-Polska-za-zwrot-kosztów-paliwa/page5 Ale nie wiem, czy to aktualne. Nie można by robić rozliczeń w 1. poście? Na podanym linku są tylko wpływy, a deklaracji nie ma. Byłoby łatwiej. Wiem, że deklarowałam 20zł/mies. Dorzucę 20zł jedorazowo na transport. Quote
esza Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 [quote name='agata51']W sprawie transportu: http://www.dogomania.pl/forum/threads/136862-Oferta-transportu-zwierzaków-okolice-Katowic-cała-Polska-za-zwrot-kosztów-paliwa/page5 Ale nie wiem, czy to aktualne. Nie można by robić rozliczeń w 1. poście? Na podanym linku są tylko wpływy, a deklaracji nie ma. Byłoby łatwiej. Wiem, że deklarowałam 20zł/mies. Dorzucę 20zł jedorazowo na transport. Jeżeli trzeba cos dopisac do watku na naszym forum to nie jest to problem :). Ja nie jestem osobą decydującą. Udostepniłysmy jedynie konto, a wszystkie decyzje podejmują opiekunki Aramisa. Quote
Avilia Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 [quote name='agata51']W sprawie transportu: http://www.dogomania.pl/forum/threads/136862-Oferta-transportu-zwierzaków-okolice-Katowic-cała-Polska-za-zwrot-kosztów-paliwa/page5 Ale nie wiem, czy to aktualne. Nie można by robić rozliczeń w 1. poście? Na podanym linku są tylko wpływy, a deklaracji nie ma. Byłoby łatwiej. Wiem, że deklarowałam 20zł/mies. Dorzucę 20zł jedorazowo na transport. Napisałam tam. W pierwszym poście napewno rozliczeń nie będzie ponieważ my niestety nie mamy zbytnio czasu na to;/ Jesteśmy więcej w terenie niż na necie... Ale może Paulinken,która posiada 3 post by się zgodziła prowadzić? Quote
Klaudus__ Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 W sprawie transportu próbuję się też dobić do Andrzeja,który wiózł agresywnego Misia,ale nie odbiera. Mam nadzieję,że nie zmienił nr,bo to złoty chłopak. Quote
magdyska25 Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Jaki Andrzej? Z forum czy od Was? Radzę również wysłać sms, z prośbą o kontakt, sygnał, cokolwiek. Quote
Recommended Posts