Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

niestety, ale my tu nic nie pomożemy... mogą pomóc tylko te osoby które mają kontakt z Aramisem... my możemy tylko finansowo, ale co z tego jak są finanse, a o transport się nie troszczy chyba nikt....
a wogóle zdj Aramisa nowe dostaniemy?

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie dziwcie się, że tu ucichło, bo też nic się nie dzieje...
Ja zaglądam codziennie, ale co tu pisać...
Kasę wpłacę jak Aramis będzie miał już konkretny transport.

A założyłyście wątek w dziale transportowym?

Posted

[quote name='natalka9860']niestety, ale my tu nic nie pomożemy... mogą pomóc tylko te osoby które mają kontakt z Aramisem... my możemy tylko finansowo, ale co z tego jak są finanse, a o transport się nie troszczy chyba nikt....
a wogóle zdj Aramisa nowe dostaniemy?[/QUOTE]

Dla takiego psa ciężko jest znaleźć transport.Cały czas jest szukany więc nie wiem po co taki komentarz?
Zdjęcia Aramisa niedawno były dodane.Wystarczy cofnąć się parę postów wstecz.

Posted

[quote name='Avilia']Dla takiego psa ciężko jest znaleźć transport.Cały czas jest szukany więc nie wiem po co taki komentarz?
Zdjęcia Aramisa niedawno były dodane.Wystarczy cofnąć się parę postów wstecz.[/QUOTE]
napisałam: CHYBA nikt. więc właśnie nie wiem po co taki komentarz...
aa no tak, przeoczyłam...

Posted

Wydaje mi się, że nie ma wyboru i trzeba będzie poprosić bezpośrednio kogoś, kto wozi psiaki o to, żeby Aramiska przewiózł, bo tylko przedłużamy pobyt chłopaka w punkcie, a żadnej innej formy transportu na horyzoncie nie widać.

Posted

Dziewczyny może napiszcie kogo pytałyście o transport, jaka była odpowiedź, choćby orientacyjne koszty przewozu Aramisa.
Jest miejsce u Jamora i naprawdę trzeba by się sprężyć.

Posted

Do Jubu napisałam-czekam na odp.
Mamy jeszcze znajomego który woził nam psiaki (za zwrot kosztów),nie wiem czy jeszcze jeździ,Muszę odkopać kontakt do niego w notesach.Dowiem się i dam znać.

Posted

chciałam tylko napisać, że przelałam na konto fundacji Chatul dla Aramiska 20 zł od aluś0502i 15 zł od takasobieagatka; przepraszam, że tak późno, ale wyższa instancja tak zadecydowała;)

Posted

[quote name='Lobaria']Fundacja Szara Przystań szuka transportu dla dużego psa z Bydgoszczy do Gliwic - może połączyć i poprosić tego Pana z Łodzi, wtedy koszta się rozłożą[/QUOTE]

To jest bardzo dobry pomysł, trzeba się z tym Panem skontaktować.

Posted

[quote name='paula_t']Wiem asiuniab, masakra...:([/QUOTE]
Macie kontakt z Szarą Przystanią? Trzeba działać bo czas jest wrogiem dotychczasowej sprawnej akcji.

Posted

[quote name='agata51']W sprawie transportu:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/136862-Oferta-transportu-zwierzaków-okolice-Katowic-cała-Polska-za-zwrot-kosztów-paliwa/page5

Ale nie wiem, czy to aktualne.

Nie można by robić rozliczeń w 1. poście? Na podanym linku są tylko wpływy, a deklaracji nie ma. Byłoby łatwiej. Wiem, że deklarowałam 20zł/mies. Dorzucę 20zł jedorazowo na transport.

Jeżeli trzeba cos dopisac do watku na naszym forum to nie jest to problem :).
Ja nie jestem osobą decydującą. Udostepniłysmy jedynie konto, a wszystkie decyzje podejmują opiekunki Aramisa.

Posted

[quote name='agata51']W sprawie transportu:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/136862-Oferta-transportu-zwierzaków-okolice-Katowic-cała-Polska-za-zwrot-kosztów-paliwa/page5

Ale nie wiem, czy to aktualne.

Nie można by robić rozliczeń w 1. poście? Na podanym linku są tylko wpływy, a deklaracji nie ma. Byłoby łatwiej. Wiem, że deklarowałam 20zł/mies. Dorzucę 20zł jedorazowo na transport.

Napisałam tam.

W pierwszym poście napewno rozliczeń nie będzie ponieważ my niestety nie mamy zbytnio czasu na to;/
Jesteśmy więcej w terenie niż na necie...
Ale może Paulinken,która posiada 3 post by się zgodziła prowadzić?