takasobieagatka Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 nawet nie pomyslalam,ze moze byc naczej :) Quote
asiuniab Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 takasobieagatka napisał(a):nawet nie pomyslalam,ze moze byc naczej :) miło mi:):) Quote
asiuniab Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 rozliczenie wpływów Aramiskowych na dzień 2012-09-13: [TABLE="width: 197"] [TR] [TD]FB Danuta P.[/TD] [TD="align: right"]10,00 zł[/TD] [/TR] [TR] [TD]mparsley[/TD] [TD="align: right"]20,00 zł[/TD] [/TR] [TR] [TD]LONLEY[/TD] [TD="align: right"]10,00 zł[/TD] [/TR] [TR] [TD]Paja[/TD] [TD="align: right"]10,00 zł[/TD] [/TR] [TR] [TD]STOKROTKA.AF[/TD] [TD="align: right"]20,00 zł[/TD] [/TR] [TR] [TD]katarzyna09[/TD] [TD="align: right"]10,00 zł[/TD] [/TR] [TR] [TD]PANNA MARPLE[/TD] [TD="align: right"]50,00 zł[/TD] [/TR] [TR] [TD]czarna kafka[/TD] [TD="align: right"]30,00 zł[/TD] [/TR] [TR] [TD]bazarek natalka9860[/TD] [TD="align: right"]120,00 zł[/TD] [/TR] [TR] [TD]esza[/TD] [TD="align: right"]20,00 zł[/TD] [/TR] [TR] [TD]ulka 1108[/TD] [TD="align: right"]15,00 zł [/TD] [/TR] [/TABLE] razem 315 zł taką kwotę przelewam na konto fundacji, która udostępniła konto Aramiskowi, dziękujemy; :loveu::loveu::loveu:wszystkim darczyńcom pięknie dziękujemy:loveu::loveu::loveu: Quote
asiuniab Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 takasobieagatka napisał(a):asiniab ja tez na Twoje konto wplacilam na Aramisa.Nie zagladalam ostatnio i nie wiedzialam ,ze jest jakies inne fundacjne konto. kochana powyższy post zaktualizuje jak tylko dotrą pieniądze:) Quote
esza Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Może dodam od siebie, że wszystkie wpłaty i zlecone wypłaty, które wpłyną/wypłyną na konto Aramisa będą rozliczane na jego wątku na Forum CHATULa. Nie ma sensu się powtarzać, a do nas każdy zawsze będzie sobie mógł zajrzeć. Na wszelki wypadek podaję link do wątku (tam tez jest numer konta). http://chatul.pl/forum/viewtopic.php?t=1397 Quote
Avilia Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Kochana Anetka M. z Pszczyny odkładała dla Aramisa pieniążki.I uzbierała 350zł!!! Podaję konto Chatul'a. ANETA,dziękujemy!!! Quote
asiuniab Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Avilia napisał(a):Kochana Anetka M. z Pszczyny odkładała dla Aramisa pieniążki.I uzbierała 350zł!!! Podaję konto Chatul'a. ANETA,dziękujemy!!! super, dołączam się do podziękowań:) Quote
Klaudus__ Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 Pierwsza strona uaktualniona. Quote
natalka9860 Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 oj, niuniek, żebyś wiedział co tu się dzieje..... :) Quote
wolf122 Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Coraz lepiej u Aramisa,bardzo się cieszę-napiszcie proszę,bo się pogubiłem,gdzie mogę wysłać wpłatę jednorazową dla Aramisa? Przy okazji zapraszam na wątek owczarka Czesia z rozszczepem łapki :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/232211-Owczarek-Czesiu-czy-jest-szansa-na-uratowanie-%C5%82apki-i-pe%C5%82nosprawno%C5%9B%C4%87?p=19662824#post19662824 Quote
Avilia Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 [quote name='wolf122']Coraz lepiej u Aramisa,bardzo się cieszę-napiszcie proszę,bo się pogubiłem,gdzie mogę wysłać wpłatę jednorazową dla Aramisa? Przy okazji zapraszam na wątek owczarka Czesia z rozszczepem łapki :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/232211-Owczarek-Czesiu-czy-jest-szansa-na-uratowanie-łapki-i-pełnosprawność?p=19662824#post19662824 W pierwszym poście wszelkie potrzebne info:) Quote
wolf122 Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Ok dziękuję i grosik obiecany,na razie jednorazowo przelewam:loveu: Quote
esza Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Sesje bankowe są o godz. 14 i 18 każdego dnia oprócz wolnych od pracy. Dane będę uzupełniać raz dziennie w godzinach wieczornych. Jeżeli w danym dniu nic się nie zmieni nie będę tego pisac :) Jeżeli jeszcze coś jest niejasnego, albo trzeba poprawić, macie jakieś pomysły to piszcie :) Quote
__Lara Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Aramis, posuwamy się do przodu :loveu: Quote
paula_t Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 I to w jakim tempie!! Cudownie!!! :) Quote
Avilia Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Musimy się streszczać z Aramisem...Punkt nam się zapełnił,nie mamy gdzie psów dawać,istnieje groźba wywozu do Mysłowic. Jamor zaproponował przyjęcie Aramisa bez kolejki ale na miesiąc.W miesiąc casu można go zdiagnozować.Ale potem musi mieć zapewniony inny hotel... Quote
asiuniab Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Avilia napisał(a):Musimy się streszczać z Aramisem...Punkt nam się zapełnił,nie mamy gdzie psów dawać,istnieje groźba wywozu do Mysłowic. Jamor zaproponował przyjęcie Aramisa bez kolejki ale na miesiąc.W miesiąc casu można go zdiagnozować.Ale potem musi mieć zapewniony inny hotel... Olu tu na wątku było kilka propozycji hotelu ze szkoleniem, trzeba byłoby je przeanalizować, a i na wątku Donalda są propozycje wydaje mi się, że inne, dlatego tam też warto zaglądnąć, bo może w ten sposób coś konkretnego znajdziemy, miesiąc czasu to nie tak mało, ale też nie za dużo? Quote
Avilia Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 asiuniab napisał(a):Olu tu na wątku było kilka propozycji hotelu ze szkoleniem, trzeba byłoby je przeanalizować, a i na wątku Donalda są propozycje wydaje mi się, że inne, dlatego tam też warto zaglądnąć, bo może w ten sposób coś konkretnego znajdziemy, miesiąc czasu to nie tak mało, ale też nie za dużo? Myślę,że miesiąc to wystarczająco na diagnozę u fachowca.Jak pies zostanie zdiagnozowany,będzie powiedziane jak z nim postępować to można go wysłać do normalnego hotelu.Byleby hotel z nim pracował. Quote
asiuniab Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Avilia napisał(a):Myślę,że miesiąc to wystarczająco na diagnozę u fachowca.Jak pies zostanie zdiagnozowany,będzie powiedziane jak z nim postępować to można go wysłać do normalnego hotelu.Byleby hotel z nim pracował. dokładnie o tym pomyślałam, a jeśli chodzi o miesiąc czasu czy to dużo czy mało, chodziło mi o to, żeby wybrać inny dobry hotel ze szkoleniem:) Quote
Avilia Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 asiuniab napisał(a):dokładnie o tym pomyślałam, a jeśli chodzi o miesiąc czasu czy to dużo czy mało, chodziło mi o to, żeby wybrać inny dobry hotel ze szkoleniem:) A czemu inny?Ja uważam Jamora za godnego powierzenia mu psa... Quote
asiuniab Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Avilia napisał(a):A czemu inny?Ja uważam Jamora za godnego powierzenia mu psa... Avilia, nie rozumiemy się, sama piszesz, że Jamor może Aramisa wziąć poza kolejką na 1 miesiąc, to super, ale po tym miesiącu trzeba coś z Aramisem zrobić, więc tak naprawdę mamy miesiąc na znalezienie Mu kolejnego lokum ze szkoleniem; dobrze zrozumiałam, i też mam nadzieję, że się dobrze wyraziłam, bo nie chcę żeby powstały niejasności?:) Quote
Avilia Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 asiuniab napisał(a):Avilia, nie rozumiemy się, sama piszesz, że Jamor może Aramisa wziąć poza kolejką na 1 miesiąc, to super, ale po tym miesiącu trzeba coś z Aramisem zrobić, więc tak naprawdę mamy miesiąc na znalezienie Mu kolejnego lokum ze szkoleniem; dobrze zrozumiałam, i też mam nadzieję, że się dobrze wyraziłam, bo nie chcę żeby powstały niejasności?:) Kolejnego lokum bez szkolenia,ale z osobą która będzie z nim pracowała z instrukcjami od Jamora. Quote
asiuniab Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Avilia napisał(a):Kolejnego lokum bez szkolenia,ale z osobą która będzie z nim pracowała z instrukcjami od Jamora. no to byłoby super, ale trzeba taką osobę znaleźć; Quote
ewu Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Jeśli grożą Mysłowice, to trzeba piorunem działać. Ja bym na cito go dała do Jamora i zaczęła szukać. Rozmawiałam z Mironem będzie miał prawdopodobnie miejsce od listopada. Quote
ewu Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Ciotki aniadejek zaczyna bruździć na wątkach, ewidentnie chce zaszkodzić psiakom. Oskarża ludzi o wyłudzanie pieniędzy, aktywistka się znalazła...:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Recommended Posts