Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rozliczenie wpływów Aramiskowych na dzień 2012-09-13:

[TABLE="width: 197"]
[TR]
[TD]FB Danuta P.[/TD]
[TD="align: right"]10,00 zł[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mparsley[/TD]
[TD="align: right"]20,00 zł[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]LONLEY[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Paja[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]STOKROTKA.AF[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]katarzyna09[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PANNA MARPLE[/TD]
[TD="align: right"]50,00 zł[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]czarna kafka[/TD]
[TD="align: right"]30,00 zł[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bazarek natalka9860[/TD]
[TD="align: right"]120,00 zł[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esza[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ulka 1108[/TD]
[TD="align: right"]15,00 zł

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

razem 315 zł

taką kwotę przelewam na konto fundacji, która udostępniła konto Aramiskowi, dziękujemy;

:loveu::loveu::loveu:wszystkim darczyńcom pięknie dziękujemy:loveu::loveu::loveu:

Posted

takasobieagatka napisał(a):
asiniab ja tez na Twoje konto wplacilam na Aramisa.Nie zagladalam ostatnio i nie wiedzialam ,ze jest jakies inne fundacjne konto.

kochana powyższy post zaktualizuje jak tylko dotrą pieniądze:)

Posted

Avilia napisał(a):
Kochana Anetka M. z Pszczyny odkładała dla Aramisa pieniążki.I uzbierała 350zł!!!
Podaję konto Chatul'a.

ANETA,dziękujemy!!!

super, dołączam się do podziękowań:)

Posted

[quote name='wolf122']Coraz lepiej u Aramisa,bardzo się cieszę-napiszcie proszę,bo się pogubiłem,gdzie mogę wysłać wpłatę jednorazową dla Aramisa?
Przy okazji zapraszam na wątek owczarka Czesia z rozszczepem łapki :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/232211-Owczarek-Czesiu-czy-jest-szansa-na-uratowanie-łapki-i-pełnosprawność?p=19662824#post19662824

W pierwszym poście wszelkie potrzebne info:)

Posted

Sesje bankowe są o godz. 14 i 18 każdego dnia oprócz wolnych od pracy.
Dane będę uzupełniać raz dziennie w godzinach wieczornych. Jeżeli w danym dniu nic się nie zmieni nie będę tego pisac :)
Jeżeli jeszcze coś jest niejasnego, albo trzeba poprawić, macie jakieś pomysły to piszcie :)

Posted

Musimy się streszczać z Aramisem...Punkt nam się zapełnił,nie mamy gdzie psów dawać,istnieje groźba wywozu do Mysłowic.
Jamor zaproponował przyjęcie Aramisa bez kolejki ale na miesiąc.W miesiąc casu można go zdiagnozować.Ale potem musi mieć zapewniony inny hotel...

Posted

Avilia napisał(a):
Musimy się streszczać z Aramisem...Punkt nam się zapełnił,nie mamy gdzie psów dawać,istnieje groźba wywozu do Mysłowic.
Jamor zaproponował przyjęcie Aramisa bez kolejki ale na miesiąc.W miesiąc casu można go zdiagnozować.Ale potem musi mieć zapewniony inny hotel...

Olu tu na wątku było kilka propozycji hotelu ze szkoleniem, trzeba byłoby je przeanalizować, a i na wątku Donalda są propozycje wydaje mi się, że inne, dlatego tam też warto zaglądnąć, bo może w ten sposób coś konkretnego znajdziemy, miesiąc czasu to nie tak mało, ale też nie za dużo?

Posted

asiuniab napisał(a):
Olu tu na wątku było kilka propozycji hotelu ze szkoleniem, trzeba byłoby je przeanalizować, a i na wątku Donalda są propozycje wydaje mi się, że inne, dlatego tam też warto zaglądnąć, bo może w ten sposób coś konkretnego znajdziemy, miesiąc czasu to nie tak mało, ale też nie za dużo?

Myślę,że miesiąc to wystarczająco na diagnozę u fachowca.Jak pies zostanie zdiagnozowany,będzie powiedziane jak z nim postępować to można go wysłać do normalnego hotelu.Byleby hotel z nim pracował.

Posted

Avilia napisał(a):
Myślę,że miesiąc to wystarczająco na diagnozę u fachowca.Jak pies zostanie zdiagnozowany,będzie powiedziane jak z nim postępować to można go wysłać do normalnego hotelu.Byleby hotel z nim pracował.

dokładnie o tym pomyślałam, a jeśli chodzi o miesiąc czasu czy to dużo czy mało, chodziło mi o to, żeby wybrać inny dobry hotel ze szkoleniem:)

Posted

asiuniab napisał(a):
dokładnie o tym pomyślałam, a jeśli chodzi o miesiąc czasu czy to dużo czy mało, chodziło mi o to, żeby wybrać inny dobry hotel ze szkoleniem:)

A czemu inny?Ja uważam Jamora za godnego powierzenia mu psa...

Posted

Avilia napisał(a):
A czemu inny?Ja uważam Jamora za godnego powierzenia mu psa...

Avilia, nie rozumiemy się, sama piszesz, że Jamor może Aramisa wziąć poza kolejką na 1 miesiąc, to super, ale po tym miesiącu trzeba coś z Aramisem zrobić, więc tak naprawdę mamy miesiąc na znalezienie Mu kolejnego lokum ze szkoleniem;

dobrze zrozumiałam, i też mam nadzieję, że się dobrze wyraziłam, bo nie chcę żeby powstały niejasności?:)

Posted

asiuniab napisał(a):
Avilia, nie rozumiemy się, sama piszesz, że Jamor może Aramisa wziąć poza kolejką na 1 miesiąc, to super, ale po tym miesiącu trzeba coś z Aramisem zrobić, więc tak naprawdę mamy miesiąc na znalezienie Mu kolejnego lokum ze szkoleniem;

dobrze zrozumiałam, i też mam nadzieję, że się dobrze wyraziłam, bo nie chcę żeby powstały niejasności?:)

Kolejnego lokum bez szkolenia,ale z osobą która będzie z nim pracowała z instrukcjami od Jamora.

Posted

Jeśli grożą Mysłowice, to trzeba piorunem działać. Ja bym na cito go dała do Jamora i zaczęła szukać. Rozmawiałam z Mironem będzie miał prawdopodobnie miejsce od listopada.

Posted

Ciotki aniadejek zaczyna bruździć na wątkach, ewidentnie chce zaszkodzić psiakom.
Oskarża ludzi o wyłudzanie pieniędzy, aktywistka się znalazła...:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: