__Lara Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Chyba Klaudia musi z nim jechać, nie wyobrażam sobie tego inaczej. Quote
ewu Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='Avilia']To jest pod Warszawą. Zadzwońcie do Figu. Ona jeździ na tamtej trasie i ma klatkę w samochodzie. Jeździe właśnie w weekendy. Quote
Avilia Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 [quote name='ewu']Zadzwońcie do Figu. Ona jeździ na tamtej trasie i ma klatkę w samochodzie. Jeździe właśnie w weekendy. Spróbujemy się skontaktować.Ale ciekawe jak dużą ona ma klatkę.Potrzebna by była baaardzo duża... Quote
Klaudus__ Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 [quote name='__Lara']Chyba Klaudia musi z nim jechać, nie wyobrażam sobie tego inaczej.To nie takie proste... Ja po 10 godzin pracuję... Jest jeszcze opcja ,że jechałby na sedalinie... Albo faktycznie w klatce. Quote
Justa i zwierzaki Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Wydaje mi sie że sedalin byłby najlepsza opcją ... tylko co potem ... Quote
__Lara Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Tylko sedalin strasznie otumania, no ale jak nie ma wyjścia? Quote
Avilia Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='__Lara']Tylko sedalin strasznie otumania, no ale jak nie ma wyjścia?[/QUOTE] Niestety to o to w tym chodzi,żeby pies nie hasał po samochodzie. Quote
paula_t Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Aramisku, Twój kumpel już w hoteliku, a ty dalej bidoto tam siedzisz :( Quote
phase Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Czy moje 20 zł doszło, bo nikt nic nie napisał. Quote
Lobaria Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [quote name='phase']Czy moje 20 zł doszło, bo nikt nic nie napisał. asiuniab w szpitalu, właśnie urodziła córeczkę, Olę. A jeśli wpłata poszła na fundację, to zawsze się czeka, w każdym bądź razie bardzo dziekujemy :) Quote
phase Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Dobrze, dziękuję za odpowiedź. :) Wolałabym, żeby ktoś chociaż potwierdził czy kwota doszła, może i malutka, ale zawsze to coś. Quote
__Lara Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [quote name='Lobaria']asiuniab w szpitalu, właśnie urodziła córeczkę, Olę. A jeśli wpłata poszła na fundację, to zawsze się czeka, w każdym bądź razie bardzo dziekujemy :) Hihi, to moja i Avilii imienniczka :D Quote
Panna Marple Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [quote name='Lobaria']asiuniab w szpitalu, właśnie urodziła córeczkę, Olę. A jeśli wpłata poszła na fundację, to zawsze się czeka, w każdym bądź razie bardzo dziekujemy :) Witamy na świecie kolejnego Zwierzoluba:lol: Quote
Justa i zwierzaki Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Asiuniab gratulujemy :lol: Quote
paula_t Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [quote name='phase']Dobrze, dziękuję za odpowiedź. :) Wolałabym, żeby ktoś chociaż potwierdził czy kwota doszła, może i malutka, ale zawsze to coś.[/QUOTE] Żadna mała, każda złotówka ważna:) Na pewno dziewczyny z fundacji w najbliższym czasie potwierdzą zbiorowo wpłaty. TAK, GRATULACJE!! :) Takie oficjalne, bo już w sumie gratulowałam ;) Quote
esza Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [quote name='phase']Dobrze, dziękuję za odpowiedź. :) Wolałabym, żeby ktoś chociaż potwierdził czy kwota doszła, może i malutka, ale zawsze to coś. Rozliczenia są tutaj http://chatul.pl/forum/viewtopic.php?p=18328#18328 Codziennie wieczorem uzupełniam. Jeżeli w danym dniu nie ma wpisu, to znaczy, że nic nie wpłynęło. edit. Dodam jeszcze, że jeżeli jest w opisie nick, to tak opisuję wpłatę, jeżeli nie ma, to podaję imię i pierwszą literę nazwiska. Asiunia GRATULACJE !!! Quote
Avilia Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 [quote name='__Lara']Hihi, to moja i Avilii imienniczka :D[/QUOTE] Oleńki są najfajniejsze!;) :evil_lol: Quote
phase Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 [quote name='esza']Rozliczenia są tutaj http://chatul.pl/forum/viewtopic.php?p=18328#18328 Codziennie wieczorem uzupełniam. Jeżeli w danym dniu nie ma wpisu, to znaczy, że nic nie wpłynęło. Wpłata doszła jako Marek G. :) Quote
paula_t Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Jak tam się Aramisek miewa?? Jak wygląda sytuacja w punkcie? Quote
Recommended Posts