ewu Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 [quote name='Justa i zwierzaki']Asiuniab gratulujemy :lol:[/QUOTE] Z całego serca:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
natalka9860 Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 ASIU, GRATULACJE!!! Kolejna psiara zawitała na świecie:) będzie na pewno cudowna jak jej mamusia:):loveu: Quote
agata51 Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Dołączam do gratulacji. Im więcek Olek, tym lepiej - kurczę, żyję dość długo i jeszcze nigdy nie spotkałam wrednej Oli. Coś w tym jest, Wróciłam z wakacji i powoli ogarniam. Aramis jedzie do Jamora? Kiedy i jak? Quote
Kamila Proc Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 ja tez nigdy nie spotkalam wrednej Oli Quote
paula_t Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='ewu']I jak z transportem?????????????????[/QUOTE] Podbijam.... Quote
Avilia Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Trabsportu jak nie było tak nie ma... Quote
Lobaria Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='Avilia']Trabsportu jak nie było tak nie ma...[/QUOTE] Bo nikt nad nim nie pracuje - sam się nie załatwi... Quote
esza Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Są osoby w watku transportowym oferujące przejazd za koszt paliwa. Czy ktos się z nimi kontaktował, pytał ile by to kosztowało? Quote
Avilia Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='Lobaria']Bo nikt nad nim nie pracuje - sam się nie załatwi...[/QUOTE] Wypraszam sobie,ja nad tym pracuję,ale wszystkiego ogarnąć nie zdołam.Tym bardziej na "już" Quote
asiuniab Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 witam z powrotem u Aramisa; dziękuję wszystkim za gratulacje i pozytywne opinie względem imienniczek Oli, mam nadzieję, że nasza Ola nie popsuje tych opinii:) a za transportem się rozglądnę, choć w tej wyjątkowej sytuacji, to trudne, bo i Aramisek nie mały i charakterny; Quote
natalka9860 Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 niestety, ale żeby psa wyciągnąć trzeba było włożyć dużo pracy, ale też jeszcze więcej trzeba będzie włożyć tej pracy i to podwójnej, teraz te momenty są najważniejsze.. Quote
Lobaria Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Jakiś marazm tu zapanował. Trzeba konkretów. Ile pieniędzy ma Aramis na koncie? Czy wystarczą na miesiąc u Jamora i skomplikowany transport? Bo transport się znajdzie. Quote
asiuniab Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='Lobaria']Jakiś marazm tu zapanował. Trzeba konkretów. Ile pieniędzy ma Aramis na koncie? Czy wystarczą na miesiąc u Jamora i skomplikowany transport? Bo transport się znajdzie. z tego co wiem, Aramis ma część deklaracji stałych, ale też obiecane dołożenie się do 2 miesięcy brakującej kwoty na szkolenie u jamora od Ada4 (tylko powiem szczerze, że im później ruszy akcja, tym więcej deklarowiczów może zabraknąć, choć mam nadzieję, że tak się nie stanie) oraz zebrane deklaracje jednorazowe, więc i na transport w rozsądnej kwocie też by się znalazły pieniądze. [FONT=Verdana]STAN KONTA 355,03 PLN[/FONT][FONT=Verdana] .[/FONT] Quote
__Lara Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='Lobaria']Jakiś marazm tu zapanował. Trzeba konkretów. Ile pieniędzy ma Aramis na koncie? Czy wystarczą na miesiąc u Jamora i skomplikowany transport? Bo transport się znajdzie. No właśnie co jest cioteczki? Tyle nas tu było i tak jakoś ucichło. Quote
asiuniab Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='__Lara']No właśnie co jest cioteczki? Tyle nas tu było i tak jakoś ucichło.[/QUOTE] no właśnie wątek Aramiska bardzo podupadł:( Quote
Lumix Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 witam podniosę na zaproszenie, trzymam kciuki za Aramisa. Quote
ewu Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='asiuniab']z tego co wiem, Aramis ma część deklaracji stałych, ale też obiecane dołożenie się do 2 miesięcy brakującej kwoty na szkolenie u jamora od Ada4 (tylko powiem szczerze, że im później ruszy akcja, tym więcej deklarowiczów może zabraknąć, choć mam nadzieję, że tak się nie stanie) oraz zebrane deklaracje jednorazowe, więc i na transport w rozsądnej kwocie też by się znalazły pieniądze. [FONT=Verdana]STAN KONTA 355,03 PLN[/FONT][FONT=Verdana] .[/FONT] Trzeba pilnie działać bo czas nie sprzyja pieskowi. A pytałyście Figu o ten transport? Quote
esza Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 A tutaj pytałyście? http://www.dogomania.pl/forum/threads/176436-Oferuj%C4%99-transport-za-zwrot-koszt%C3%B3w-%28%C5%81%C3%B3d%C5%BA-W-wa-dowolne-miejsce-w-Polsce-%C5%81%C3%B3d%C5%BA-W-wa%29 Quote
Avilia Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='esza']A tutaj pytałyście? http://www.dogomania.pl/forum/threads/176436-Oferuję-transport-za-zwrot-kosztów-(Łódź-W-wa-dowolne-miejsce-w-Polsce-Łódź-W-wa) Nie.Zapytam. Quote
Lobaria Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='Avilia']Nie.Zapytam.[/QUOTE] Trasa Łódź - Pszczyna - Warka - Łódź, koszty będą ogromne... Quote
Avilia Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='Lobaria']Trasa Łódź - Pszczyna - Warka - Łódź, koszty będą ogromne...[/QUOTE] A masz na oku tańszy? Quote
Lobaria Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='Avilia']A masz na oku tańszy?[/QUOTE] Trzeba szukać... Quote
Recommended Posts