Pipi Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Patmol']no i gdzie te obiecane zdjęcia? O matko. . .zapomnialam. Po obiedzie wstawie. . . jak nie zapomne. . . .przepraszam. Quote
doris66 Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 Szukamy kogoś z Warszawy kto mógłby w najbliższych dniach przeprowadzić wizytę przedadopcyjną , w Warszawie na Bielanach. Szukamy tez transportu dla suni ( średniej wielkości tak do 20 kg wagi ) do Warszawy. Quote
Patmol Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 [quote name='Pipi']O matko. . .zapomnialam. Po obiedzie wstawie. . . jak nie zapomne. . . .przepraszam. czy juz jest po obiedzie? Quote
doris66 Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 Kaja, słyszałąm że jesteś okropnym żarłokiem.Przytyłaś dziewczynko . Pokaz nam sie i to zaraz. Quote
Pipi Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Agula99 napisał(a):No i kiedy będą te zdjęcia Kai??? :) Jejku, jejku, ciezko sie zabrac do tych zdjec, przepraszam. Kilka z dzisiaj, bo poprzednie gdzies są, ale na prawde nie mam kiedy wyszukac w aparacie, a mam ich setki w sumie. Ciagle marzy mi sie, ze zrobie porzadek, porobie kazdemu albumy . . . czasu ciagle za malo. Kajunia pozdrawia Cioteczki, ma sie na prawde dobrze tu z Cytrą, ktora wpycha sie na Kai miejsce dzwonila do mnie byla pani z niemiec. Nie wiem co myslec????tak cieplo opowiadala o Kai, ze taka madra, ze kochala ja bardzo. Tlumaczyla sie jakby, ze sytuacja zyciowa, ze ufala rodzicom, ze bardzo zaluje, ze ja tak skrzywdzila. Quote
doris66 Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 No i co proponuje? Jak tak kocha to może niech zapewni jej utrzymanie u ciebie, opłaci leczenie. Albo niech dla innych psiaków (twoich ) uczyni coś dobrego. Irenko sorry, ale ja nie ufam takim ludziom jak ta pan i jej rodzice. I nie po tym jak sie zachowywali gdy Kaj była chora i potrzebowała pomocy. Ona jak ze mna kiedyś rozmawiała to tez popłakiwała w słuchawke i co? nic więcej nie zrobiła, tylko pogadała i popłakała. O ile wiem to Pani sie jej zrzekła. tak? gdyby czuła sie skruszona i chciała naprawic krzywde Kai to zabrałaby ją do Niemiec do siebie a nie zrzekała sie jak niepotrzebnej rzeczy. Ja myslę, że ona teraz chce w ten sposób uśpić wyrzuty sumienia, bo może Kaja śni sie jej po nocach, ta krzywda Kai, to więzienie w garazu staje jej przed oczami. Bo Pani o więzieniu w garazu wiedziałą bardzo dobrze. Każdy zasługuje na drugą szanse i zwierze i człowiek , ale trzeba tej szansie wyjśc naprzeciw, zrobic coś dobrego, cos zmienic, a nie tak sobie podzwonic i poopowiadac jak to psa kochała. Przykro mi, może ja jestem wredna małpa ale jestem na nie, jesli chodzi o Panią z Niemiec. I oby nigdy nie wzięła zadnego psa , bo sytuacja może sie powtórzyc. A Kajka jest pulpet i tyle. Nie dawaj jej tyle jedzenia bo bedzie jak moja Kropa.Aale wypiekniała bardzo. Quote
Evelin Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Zdjęcia z ostatniej sesji zdjęciowej u Pipi... Ile lat ma Kaja? Quote
Evelin Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Na mnie sprawiła wrazenie takiej cichej i spokojnej suni...Jak sobie pomyslę,ze mogłaby byc w jakimś garażu.... Dobrze dla Kajki,ze może byc u Pipi... Jeszcze trochę Kajki... Quote
dreag Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Śliczna, wygląda na spokojniutką starszą panią:). Ma takie zamyślone spojrzenie. Quote
Patmol Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Pipi jedną Kaję oddała i jedną dostała i obie do siebie troszkę podobne z pyska Quote
Randa Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Bardzo ładna Kaja, może i ją poogłaszać? I ten koc w kolorową kratę taż ładny:lol: Quote
Pipi Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Tyle zdjec u Kai, a nikt nie pochwalil dziewczynki babciulki, ze sliczna jest:-(:roll: To za kare tylko jedno dzisiaj i Kaja pozdrawia, zwlaszcza te ciotki, ktore zapomnialy juz o niej. A ona zyje nadal i nie zapowiada sie zeby bylo inaczej;). Troche nam przykro musze przyznać:oops: Quote
Vicky62 Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 A ja podczytuję,ale nie zawsze piszę...no to żeby Tobie Pipi i oczywiście Kajusi nie było przykro piszę...że Kaja jest cudowna i wcale nie widac na niej tej babciulki zwłaszcza z tą kością na fotce wygląda jak szczeniak, który dorwał gryzaka. No jednym słowem Kaja słodziak :lol: Quote
Agula99 Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Nikt o Kai nie zapomniał, zawsze pamiętamy o tym słodziaku!! Przecież ona zawsze była piękna i już taka pozostanie!! Całuski w tą śliczną mordeczkę!! :) Quote
Pipi Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Zmieniła sie sytuacja u mnie z karmą. Po prostu skonczyła sie i teraz nie moge juz gotowac Kai mieska z ryzem i marchewką. Ona nie chce jesc suchej karmy, a ja kazdy grosz wydaje na karme innym psom, ktorych mam na dzien dzisiejszy 35. Kiedy dawalam sobie rade nie prosiłam, lecz teraz potrzebuje pomocy w jej wykarmieniu. Quote
Patmol Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 postaram się coś wysłać po 26[URL="http://smayliki.ru/smilie-237450375.html"][IMG]http://s2.rimg.info/a98cc0bf2a86e4d17e58dceb5cc75a58.gif[/IMG][/URL] Quote
Pipi Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='Patmol']postaram się coś wysłać po 26[URL="http://smayliki.ru/smilie-237450375.html"][IMG]http://s2.rimg.info/a98cc0bf2a86e4d17e58dceb5cc75a58.gif[/IMG][/URL][/QUOTE] Ty jedna dotrzymujesz słowa, dziekuje. Quote
dreag Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Nie jedna, nie jedna;), też coś dorzucę, tylko proszę o nr konta:). Quote
natalka9860 Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Już robię dla niej bazarek;) dam linka jak skończę;p Quote
natalka9860 Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/231023-Dla-Kai-%29-ubrania-torebki-itp-22-08-02-09[/url] zapraszam na bazarek;) Quote
natalka9860 Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 MAMY 50ZŁ DLA KAJI;) CZEKAM NA NR. KONTA NA KTÓRE MAM PRZESŁAĆ PIENIĄŻKI DLA BIEDULKI;) JUPIII :multi: Quote
Recommended Posts