Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Patmol']no i gdzie te obiecane zdjęcia?

O matko. . .zapomnialam. Po obiedzie wstawie. . . jak nie zapomne. . . .przepraszam.

• Replies 665
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szukamy kogoś z Warszawy kto mógłby w najbliższych dniach przeprowadzić wizytę przedadopcyjną , w Warszawie na Bielanach.
Szukamy tez transportu dla suni ( średniej wielkości tak do 20 kg wagi ) do Warszawy.

• 2 weeks later...
Posted

Agula99 napisał(a):
No i kiedy będą te zdjęcia Kai??? :)

Jejku, jejku, ciezko sie zabrac do tych zdjec, przepraszam.
Kilka z dzisiaj, bo poprzednie gdzies są, ale na prawde nie mam kiedy wyszukac w aparacie, a mam ich setki w sumie. Ciagle marzy mi sie, ze zrobie porzadek, porobie kazdemu albumy . . . czasu ciagle za malo.

Kajunia pozdrawia Cioteczki, ma sie na prawde dobrze

tu z Cytrą, ktora wpycha sie na Kai miejsce

dzwonila do mnie byla pani z niemiec. Nie wiem co myslec????tak cieplo opowiadala o Kai, ze taka madra, ze kochala ja bardzo. Tlumaczyla sie jakby, ze sytuacja zyciowa, ze ufala rodzicom, ze bardzo zaluje, ze ja tak skrzywdzila.

Posted

No i co proponuje? Jak tak kocha to może niech zapewni jej utrzymanie u ciebie, opłaci leczenie. Albo niech dla innych psiaków (twoich ) uczyni coś dobrego. Irenko sorry, ale ja nie ufam takim ludziom jak ta pan i jej rodzice. I nie po tym jak sie zachowywali gdy Kaj była chora i potrzebowała pomocy. Ona jak ze mna kiedyś rozmawiała to tez popłakiwała w słuchawke i co? nic więcej nie zrobiła, tylko pogadała i popłakała. O ile wiem to Pani sie jej zrzekła. tak? gdyby czuła sie skruszona i chciała naprawic krzywde Kai to zabrałaby ją do Niemiec do siebie a nie zrzekała sie jak niepotrzebnej rzeczy.
Ja myslę, że ona teraz chce w ten sposób uśpić wyrzuty sumienia, bo może Kaja śni sie jej po nocach, ta krzywda Kai, to więzienie w garazu staje jej przed oczami. Bo Pani o więzieniu w garazu wiedziałą bardzo dobrze. Każdy zasługuje na drugą szanse i zwierze i człowiek , ale trzeba tej szansie wyjśc naprzeciw, zrobic coś dobrego, cos zmienic, a nie tak sobie podzwonic i poopowiadac jak to psa kochała.
Przykro mi, może ja jestem wredna małpa ale jestem na nie, jesli chodzi o Panią z Niemiec. I oby nigdy nie wzięła zadnego psa , bo sytuacja może sie powtórzyc.

A Kajka jest pulpet i tyle. Nie dawaj jej tyle jedzenia bo bedzie jak moja Kropa.Aale wypiekniała bardzo.

• 1 month later...
Posted

Na mnie sprawiła wrazenie takiej cichej i spokojnej suni...Jak sobie pomyslę,ze mogłaby byc w jakimś garażu....
Dobrze dla Kajki,ze może byc u Pipi...
Jeszcze trochę Kajki...

• 1 month later...
Posted

Tyle zdjec u Kai, a nikt nie pochwalil dziewczynki babciulki, ze sliczna jest:-(:roll:
To za kare tylko jedno dzisiaj i Kaja pozdrawia, zwlaszcza te ciotki, ktore zapomnialy juz o niej. A ona zyje nadal i nie zapowiada sie zeby bylo inaczej;).
Troche nam przykro musze przyznać:oops:

Posted

A ja podczytuję,ale nie zawsze piszę...no to żeby Tobie Pipi i oczywiście Kajusi nie było przykro piszę...że Kaja jest cudowna i wcale nie widac na niej tej babciulki zwłaszcza z tą kością na fotce wygląda jak szczeniak, który dorwał gryzaka.
No jednym słowem Kaja słodziak :lol:

Posted

Nikt o Kai nie zapomniał, zawsze pamiętamy o tym słodziaku!! Przecież ona zawsze była piękna i już taka pozostanie!! Całuski w tą śliczną mordeczkę!! :)

• 4 months later...
Posted

Zmieniła sie sytuacja u mnie z karmą. Po prostu skonczyła sie i teraz nie moge juz gotowac Kai mieska z ryzem i marchewką. Ona nie chce jesc suchej karmy, a ja kazdy grosz wydaje na karme innym psom, ktorych mam na dzien dzisiejszy 35.
Kiedy dawalam sobie rade nie prosiłam, lecz teraz potrzebuje pomocy w jej wykarmieniu.

Posted

[quote name='Patmol']postaram się coś wysłać po 26[URL="http://smayliki.ru/smilie-237450375.html"][IMG]http://s2.rimg.info/a98cc0bf2a86e4d17e58dceb5cc75a58.gif[/IMG][/URL][/QUOTE]

Ty jedna dotrzymujesz słowa, dziekuje.