Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeszcze jedno zapomniałam dodać ,ze Misiula wskoczyła na krzesło potem na duży stół i poczęstowała się cukierkiem w papierku.Rozpakowała i chyba zjadła bo ja tylko papierek pozbierałam.Jest to przemiły piesek,cały czas macha ogonkiem po prostu SUPER>

• Replies 518
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zofija napisał(a):
To znaczy, u Pani Ani Misia ma jak u Pana Boga za piecem:). Może do Warszawy- operacja, pobyt u LoliS i powrót z Figu, hm?

I fajnie.:loveu:

Nilsson, a jak oczka Misi?
Widac, żeby jej bardzo przeszkadzały?
Probuje je ocierać łapką?
Mogą ją boleć?

Posted

Dziewczyneczki, błagam o decyzję czy mam trzymać miejsce dla Misi. Tego drugiego kudłacza wziąć nie mogę, bo to chłopczyk, ale kolejka dziewczynek w potrzebie też długa, coraz zimniej się robi... Tel do Loli.S mam - mogę wysłać sms-em, bo nie wzięłam dziś komórki, ale zadzwonię do syna i prześle - tylko komu - proszę info na PW z nr telefonu.

Posted

Nutusia napisał(a):
Dziewczyneczki, błagam o decyzję czy mam trzymać miejsce dla Misi. Tego drugiego kudłacza wziąć nie mogę, bo to chłopczyk, ale kolejka dziewczynek w potrzebie też długa, coraz zimniej się robi... Tel do Loli.S mam - mogę wysłać sms-em, bo nie wzięłam dziś komórki, ale zadzwonię do syna i prześle - tylko komu - proszę info na PW z nr telefonu.

poproszę o numer smsem-zaraz do niej zadzwonię jak dostanę. Mój telefon: 508-063-271

Posted

Weszłam z sygnaturki Jaszy, czytam, czytam i co widzę? same znajome osoby :cool3: Jak tylko zobaczyłam kto się pojawił, to już wiedziałam, że z sunieczką będzie wszystko cudnie.
Nilsson :loveu: - dołączam do podziękowań za wielkie serducho, które okazałaś tej maliźnie.

Co do odrobaczania - często potrzebne są bardzo porządne dawki, żeby rzeczywiście wybić wszelkie świństwo, które czai się zaniedbanym psiaku. Z pewnością jednokrotne odrobaczenie może nie być wystarczające.
Kaszel kennelowy rzeczywiście jest bardzo zaraźliwy, jeśli to on przypałętał się do ślicznoty, to po 2 tygodniach powinno być dobrze :) Znajomi niedawno z tym cholerstwem walczyli - warto podawać Misi coś na wzmocnienie, bo organizm jest osłabiony. Można też witaminę A i C.

Kciukasy mocno zaciśnięte za zdrowie panienki. Prześliczna jest. A tego kto ją 7 lat trzymał w zamknięciu i doprowadził do takiego stano to normalnie jakbym dorwała...:angryy:

Posted

słuchajcie, mam spory problem, szukam wszędzie pomocy. wyjeżdżam na delegacje i traf chciał, że akurta wszyscy, którzy zazwyczaj mi pomagają i przetrzymuja psy - nie mogą. i rzeczywistość jest taka, ze nie mam co zrobić z moim tymczasem. praktycznie nie mam. wyjeżdżam w środę, dzień wczesniej musze oddać gdzieś lisia. tymczas potrzebny by był w dniach 4-13 października.

lisio:http://www.dogomania.pl/threads/111580-Poturbowany-LISEK-nie-miał-siły-dalej-iść.-Już-zdrowy.-Potrzebny-dom.-zdj.-str.24

jestem załamana, bo wyjechac muszę i wyjadę, a lisio nie ma dachu nad głową? co mam zrobić? pomóżcie!

lisio jest pod opieką fundacji, która osobie prywatnej w ramach podziękowania moze kupic karme dla prywatnego psa.

Posted

Przepraszam że tak póżno ale wcześniej nie dałam mogłam.Misia rano dostała kolejne zastrzyki ale niestety nadal kaszle.Jak do soboty się nie poprawi to lekarz zmieni antybiotyk.Strasznie mi jej żal,a pomóc nie mogę jedynie głaskaniem.Apetyt ma (ale na gotowane)to chyba dobrze.W kupkach robaków nie widać.

Posted

Bidusia malutka... Ale skoro ma apetyt, to nie jest źle. Też nie chcę myśleć co by było...

SBD - nie dam rady pomóc - mój Lesio nie przyjmie psiaka, to zdecydowanie babski król :(