Jump to content
Dogomania

Duszek za TM....odszedł godnie...ukochany przez SWOJĄ rodzinę...

Recommended Posts

Posted

[quote name='nescca'][B]Byłam dziś u Duszka.... deszczyk cichutko grał na listkach drzew.... jakaś ptaszynka jesiennie śpiewała..... popłakałam i wróciłam do domu..... To nie był zwyczajny pies.[/B][/QUOTE]
Był i JEST w naszych sercach niezwykłym psiakiem, jak niezwykła była Twoja o Niego troska i Jego jej docenienie.
Dusio biega szczęśliwy po Psim Niebie i teraz opiekuje się Tobą, nescco i nie chciałby, abyś płakała, tylko cieszyła się razem z Nim, że już nie cierpi.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, Kochana, Duszek był niezwykły... jest nadal niezwykły, żyje w tylu sercach... Mam Wasz, Nasz wątek otwarty cały czas i zaglądam, głaszczę czarny kochany pysio i dziękuję, że był z nami , choć tak krótko.... Popatrz , ile osób tu wchodzi i one tu pozostaną, z Tobą, z Nim.....
Śpij, Duszeńku....... Odpoczywaj, nescca..... Moje łzy już tak nie bolą, bardziej wzruszają....... Dobranoc, Duszkowa Rodzinko.....

Posted

[quote name='nescca']Trzecia doba mija.....odkąd Ciebie nie ma mój Duszku..... tęsknię.[/QUOTE]
My też tęsknimy:(
Mi to już nawet się nie chce wchodzić na dogomanie:shake:
Codziennie starałam się tu wchodzić jak najszybciej, żeby przeczytac najnowsze wiadomosci od Duszka...
A teraz?:-(
Mogę już tylko pisac każdej nocy- DOBRANOC DUSIU....:-(:-(

Posted

jestem tu z rana od samego początku, ..Maluszku bardzo weszłes mi w serce,nie umiem sobie poradzic z myslami złości i nienawisci do ludzi którzy Cie mijali obojetnie, przeklinam ich kazdego dnia.... długo nie bedzie jeszcze dnia kiedy tu wejde i łzy nie popłyną...

Posted

I ja jestem. Zaglądam tu w każdej wolnej chwili, jakbym conajmniej miała coś nowego przeczytać:-(
Bardzo brakuje mi Duszka i dobrych wiadomości o Nim...każdego dnia otwierałam watek z drżącym sercem i robiłam głębokie "ufff".....teraz...otwieram ze smutkiem i żalem...bo wiem, że nie będzie już oddechu ulgi:-(:-(:-(:-(