Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W poniedziałek rano pojadę na pobranie krwi. Od tego chyba zależy. Ja będę nalegac na zdjęcie gipsu. To już 3 miesiące. Ona sobie dobrze radzi na spacerkach. Przytyła, ma lśniące futerko. Lubi się szczotkować i czesać. Zawsze ma dobry humor. Tak nieśmiało myślę że ta karma robi swoje. I wyniki będą dobre, no, może lepsze.

Posted

Jejku 3miesiące...można zwariować wczuwając się w skórę tego psiaka... ale Mufka doskonale sobie radzi i nic z gipsu nie robi co widać... ma po prostu dziewczynka talent...trzymam kciuki...

Posted

Normalka, problemy muszą byc. Bartek pobierał krew, a ona postanowiła nie dać ani kropli. Jedna łapka, druga łapka i nic. Mój TZ spocony, Bartek spocony, a tu nic. Niunia płacze, próbuje gryżć weta, a tu ani kropli.Dopiero przyszła Agata i czarodziejsko krewka popłynęła. Było i prześwietlenie, które tradycyjnie nie wyszło. Jedziemy na 19tą po wyniki i na prześwietlenie z uspokajaczem.
Moje plany biorą w łeb całkowicie, trudno.

Posted

Już jesteśmy. Gips nadal. Dlaczego? Zrost jest słaby i gdyby gips zdjąć to noga prawdopodobnie się złamie ponownie. Spadł fosfor, który powoduje demineralizacje kości. Było 1,7 -jest 1,4. Wapń stoi. Ani lepiej ani gorzej. To już nie na moje nerwy. W tej narkozie jakichś drgawek dostała, pierwszy raz. Podobno to normalne, ale ja to pierwszy raz widziałam. Myślałam że na zawał zejde. Tak mi żal tego psiątka. W ogóle mam doła.
Aha , Mufka przytyła 70dkg. Służy jej ta karma. Dziękuję shanti za tę karmę.

Posted

Ja już widziałam takie drgawki u psów - wygląda to koszmarnie!
Dobrze, że zrost chociaż mały jest ! Trochę się martwię, że Mufka u mnie będzie się trochę ślizgać, bo mam panele w domu. Moja propozycja na Święta oczywiście aktualna!
Mam posłanko większe (Dzięki Ani i Shanti), bo w Żwirkowym mogłaby się nie zmieścić :lol:.
Chciałabym coś poradzić, zaradzić ... trudna sytuacja...