Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Finanse to shanti prowadzi. Dziekuję DT Iwa.

Tak mi się marzy że jeszcze przed Swiętami zdejmą Mufce gips i będzie od razu sterylka. Ona już żyje jak zdrowy psiak. Chodzi na krótkie spacerki, Jeszcze porusza się z trudem, bo gips. Po schodach ją noszę. Bardzo ciekawa innych psów, ja nie pozwalam , jeszcze nie jest szczepiona. Ale to po kolei.

Dobry obiadek, spacerek i trzeba odespać

http://

Ta kupa kudłów to Drops./ Jakby się kto nie domyślił/

Posted

DT Iwa napisał(a):
Witam i ja :p Mufinka piękności będzie pod dobrą opieką Podnoszę i ja :loveu: Ja się dołożę poproszę o numer konta albo komu mam dać do łapki?

A może tak choć częściowo przez ten Mufinkowy bazarek....przynajmniej Ja będę się czuła bardziej potrzebna....proszę ładnie..
Dropsa dżentelmena nie sposób przegapić...jak podnóżek przed Mufinką leży...

Posted

Dzień dobry wszystkim. Wsparcie się przyda baaardzo. Zaraz jadę do schroniska. Tyle nowych psów. Wiadomo - porzadki.

A wczoraj To oboje nabroili i za karę siedzieli kazdy u siebie. Mufinka tak zaczepiała Dropsa, że ten się wkurzył i ją pogonił, a ta się wywróciła na kafelkach. Bałam się że coś sobie zrobi.

Posted

monika55 napisał(a):
Mufinka dziś pierwszy raz wzgardziła RC. No i głodna chodzi. Co innego to by zjadła. Już nie je tak łapczywie i nie sępi przy stole.

A to łobuziara...ale nic jej nie będzie jak chwilę głodna pochodzi....przynajmniej łapka mniej do dźwigania będzie miała i mniej ucierpi ...a mała jak zgłodnieje to i do RC z powrotem się przekona....