Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już nie grymasi. Bo nic innego nie było. Położyła się z Dropsem przy misce i tak sobie na przemian chrupali po kulce. Dziwne bo Drops szczękościsku dostawał przy suchej, a tu proszę. Potem musiałam dosypać tylko dla niej osobno.
Dzwonił wet - w przyszłym tygodniu badania i potem zobaczymy co dalej.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszędzie wesoło :lol: Dropsik założył pakt z Mufinką stwierdził że bedą trzymać się w kupie :evil_lol:

E tam E tam będzie dobrze widać to po mufince

Posted

Takie marzenia...jak faktycznie gips jej ściągną, to dziewczyna odżyje...byle tylko nie szalała za bardzo....ale ale....nie rozpędzajmy się....najpierw wizyta u weta....kciukasy już trzymamy...

Posted

Łakomstwo zostało ukarane / tylko dlaczego i mnie pokarało? - nie jadłam/ Drops dostał biegunki i wyrwał mnie z łóżka o nieludzkiej porze. Zawsze tak ma po suchym. Musi być na ryżu z mięsem.
Mufinka trochę przytyła, czyli służy jej ta karma. To może wyniki się poprawiły.

Posted

Im bardziej ją obserwuję tym bardziej dochodzę do wniosku ze to sunia ideał. Nie grymasi przy jedzeniu, zabawi się czymkolwiek - a to Dropsem, a to listewką z modelu TZa, albo ze mną,zabawka też , byle nie piszczącą. Czyściutka, posłuszna, Uczy się szybko. Cudo.

Posted

Bo umówiłam się z twórczynią stronki, że będę sukcesywnie na maila jej przysyłać opisy. Oczywiście zdjęcia Wasze będę podkradać :oops: Ale to dla dobra psów.

Posted

Mufinka ostatnio taką przybiera pozycję, tak lubi spać. Nie ma to związku z zabiegami toaletowymi.http://

Ja jeszcze kiedyś zgłaszałam nasze schronisko na mapę schronisk i stronkę o schronach. I zapomniałam co to. Pogrzebie.