Iljova Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 No Monika nawet tak nie myśl obchodzi i to bardzo ja ostatnio robiłam film który pochłaniał bardzo dużo czasu i nie starczało już mi go na dogo, miau i Fb bardzo rzadko zaglądałam, ale jeden skończyłam teraz przerwa i będę brała się za następny Ale wchodziłam chociaż przeczytać co nowego nic nie pisząc.. Quote
Iljova Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Może ktoś zechce zobaczyć ? http://www.youtube.com/watch?v=oC8ZK6m6_-M&feature=youtu.be Quote
kajk@ Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 kajk@ napisał(a):Kiedy się możemy umówi na sesję ? w tym tygodniu po 16 za wyjątkiem środy, lub w weekend jestem do dyspozycji. monika55 napisał(a):Dziękuję kajk@ kajk@ napisał(a):Ty mi nie dziękuj tylko mi powiedz kiedy Ci pasuje fotki robic ;-) Czekam i czekam na znak ! Jestem aktualna ;) ale myślałam że do ogłoszeń by się przydały nowe :PROXY5: Quote
szafra Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 [quote name='Iljova']Może ktoś zechce zobaczyć ? http://www.youtube.com/watch?v=oC8ZK6m6_-M&feature=youtu.be Obejrzałam ... piękny! Mufinkę podrzucam na pierwszą :multi:. Quote
monika55 Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 Dziękuję. Jakie zdjęcia miałam, takie dałam. Jest duże zainteresowanie Mufinką. Zobaczymy co z tego wyniknie. W sobotę następne spotkanie. A Mufinka chuligani na całego. Jak są dzieci w domu to jest pełnia szczęścia bo szaleją straszliwie. Mądra dziewucha, tylko czasem nie dosłyszy jak się czegoś zakazuje. Odgryza smycze sobie i Dropsowi przy obroży, tak szybko i niedostrzegalnie, że ja potem zdziwiona że nie mam za co łapać. Iljova , filmik obejrzany, zawsze się wzruszam jak oglądam cos o psiakach. Szkoda że ja nie umiem robic. Quote
Iljova Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 No proszę słuch ma wybiórczy ;-) słyszy co chce słyszeć ;-) Straszna łobuziara z niej :-) ale kochana :) Quote
monika55 Posted June 16, 2012 Author Posted June 16, 2012 Mufinka pojechała do swojego domu. Potem napiszę więcej bo się pozbierać nie umiem. Quote
malawaszka Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Super!!! Gratuluję i jednocześnie współczuję bo wiem jak to ciężko zwłaszcza po tak długim czasie :calus: Quote
szafra Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Trzymam kciuki za Mufinkę i nowy dom! :multi: A blisko Was będzie? Quote
monika55 Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 Mufinka pojechała do Radlina, czyli blisko. Adoptowali ją młodzi ludzie, mają siłę do zabawy. Mieszka w bloku, zaraz są pola dobre do biegania.Ale na razie jest smyczowa. Pani jest do rozpieszczania, pan bardziej zasadniczy. Ja ją rozpieściłam to przyda się jej ktoś bardziej twardy. Oczywiście już wydzwaniałam. W nocy trochę popłakuje bo śpi na posłanku. U mnie spała z TZ. Ma kolegę, dużego psa od rodziny i podobno kroczy dumna z takiej opieki. Tęskni mi się diabelsko. Odwiedzę ją oczywiście za jakiś czas, teraz niech zapomni. Quote
monika55 Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 Jestem w stałym kontakcie. Tylko zdjęć się doprosić nie umiem. Mufinka grzeczniej sza niż u mnie. Miała mały wypadek - rozcięła łapinkę na jakimś szkle. Na szczęście niegroźnie. Opatrunek u weta i zagoiło się . Quote
monika55 Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 Zdjęcia mam i wiadomości też. Komp mi wariuje i nie mogę wstawić. Tęskni mi się za chuliganem. Quote
kajk@ Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 kurcze wyślij mi mmsem to może ja wstawię chyba że masz na kompie to wyślij na maila [email protected] Quote
Lobaria Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Wspaniałe wieści:) Mufinko, bądź szczęśliwa!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
szafra Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Mam nadzieję, że wszystko OK u Mufki i nowej rodzinki :lol:. Quote
Recommended Posts