Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No Monika nawet tak nie myśl obchodzi i to bardzo ja ostatnio robiłam film
który pochłaniał bardzo dużo czasu i nie starczało już mi go na dogo, miau i Fb
bardzo rzadko zaglądałam, ale jeden skończyłam teraz przerwa i będę brała się za następny
Ale wchodziłam chociaż przeczytać co nowego nic nie pisząc..

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kajk@ napisał(a):
Kiedy się możemy umówi na sesję ? w tym tygodniu po 16 za wyjątkiem środy, lub w weekend jestem do dyspozycji.

monika55 napisał(a):
Dziękuję kajk@

kajk@ napisał(a):
Ty mi nie dziękuj tylko mi powiedz kiedy Ci pasuje fotki robic ;-)

Czekam i czekam na znak !
Jestem aktualna ;) ale myślałam że do ogłoszeń by się przydały nowe :PROXY5:

Posted

Dziękuję. Jakie zdjęcia miałam, takie dałam. Jest duże zainteresowanie Mufinką. Zobaczymy co z tego wyniknie. W sobotę następne spotkanie.
A Mufinka chuligani na całego. Jak są dzieci w domu to jest pełnia szczęścia bo szaleją straszliwie. Mądra dziewucha, tylko czasem nie dosłyszy jak się czegoś zakazuje. Odgryza smycze sobie i Dropsowi przy obroży, tak szybko i niedostrzegalnie, że ja potem zdziwiona że nie mam za co łapać. Iljova , filmik obejrzany, zawsze się wzruszam jak oglądam cos o psiakach. Szkoda że ja nie umiem robic.

Posted

Mufinka pojechała do Radlina, czyli blisko. Adoptowali ją młodzi ludzie, mają siłę do zabawy. Mieszka w bloku, zaraz są pola dobre do biegania.Ale na razie jest smyczowa. Pani jest do rozpieszczania, pan bardziej zasadniczy. Ja ją rozpieściłam to przyda się jej ktoś bardziej twardy. Oczywiście już wydzwaniałam. W nocy trochę popłakuje bo śpi na posłanku. U mnie spała z TZ. Ma kolegę, dużego psa od rodziny i podobno kroczy dumna z takiej opieki.
Tęskni mi się diabelsko. Odwiedzę ją oczywiście za jakiś czas, teraz niech zapomni.

Posted

Jestem w stałym kontakcie. Tylko zdjęć się doprosić nie umiem. Mufinka grzeczniej sza niż u mnie. Miała mały wypadek - rozcięła łapinkę na jakimś szkle. Na szczęście niegroźnie. Opatrunek u weta i zagoiło się .

• 2 weeks later...