Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobra, teraz finanse.
Kosztów weta dalej nie wiemy.

Od Moniki mam takie paragony

Ostatnia kwota to 8,50, paragon dość blady, kiepsko się zeskanował.

Moniko, oprócz tych paragonów z 1-szego postu i tych co ja teraz wrzuciłam, są jeszcze jakieś? Wyszło 90,30 zł.
Chciała bym Ci już przelać na konto, a nie wiem czy to wszystko.

Nie wspomnę o paliwie do weta, jedzonku i innych rzeczach za które nie chcesz kaski.

Posted

Dziś będę u weta to zmolestuję go przynajmniej o specyfikację za karmę Mufinki i Żwirka.
O kosztach operacji i leczenia nie wspomnę, ale tego na bank mi jeszcze nie powie. Usłyszę że po zakończeniu leczenia.

Posted

Molestuj, molestuj.
Dziś dobrze się spało, sucho się wstało. Pierwsza noc w posłanku.Bo jeszcze noce w klatce przesypiała, i tam czasem coś zrobiła.W mieszkaniu nie robi. No to chyba precz z klatką.

Posted

Bartek i Agatka mówili że ten wet z którym się kontaktowali w Łodzi, to zdaje się od Pana Jarosława, nie mieli zastrzeżeń co do leczenia Mufinki. Taką wersję przynajmniej usłyszałam.

Specyfikację karmy mam, wrzucę za chwilkę, tylko się ogarnę.

Posted

To ja z gorącą prośbą: zaproszę Cioteczki na bazarek dla dziewczynki Mufinki i poproszę o podnoszenie żeby na szarym końcu bazarkowego szaleństwa się nie znalazł....oczywiście klikamy na sygnaturkę i częstujemy jeśli ktoś ma życzenie

Posted

Dziękujemy z Mufinka Atrisko. Dziekuję Watacha za bazarek, nie wiem jak to się stało ze nie widziałam . Wybacz, starość nie radość.
Dziś za namową Dropsa Mufinka chciała potargać spodnie chłopakom, którzy się bili.Ona robi wszystko to co on. I cwaniara jak widzi kołnierz , to zakłada łapki na głowę i patrzy tak miłosiernie, że oczywiście nie ma o tym mowy.

Posted

[quote name='monika55']Dziękujemy z Mufinka Atrisko. [B]Dziekuję Watacha za bazarek[/B], nie wiem jak to się stało ze nie widziałam . Wybacz, starość nie radość.
Dziś za namową Dropsa Mufinka chciała potargać spodnie chłopakom, którzy się bili.Ona robi wszystko to co on. I cwaniara jak widzi kołnierz , to zakłada łapki na głowę i patrzy tak miłosiernie, że oczywiście nie ma o tym mowy.[/QUOTE]

Do usług :), tylko szkoda, że tak mało się sprzedało :(

Posted

No plakat pierwsza klasa ;) Marta Mi wspominała o Mufce... Jak trzeba bedzie, jakoś się podzielimy z Martą i psina pójdzie do którejś z nas. O ile Marta i inni nie mają nic przeciwko ;)

Posted

Chłop się ze mną rozwiedzie, ale co tam :eviltong:
Jakby trzeba było to też jestem do dyspozycji.
Problem w tym, że przez dwa dni świąt pracuję. W grę wchodzi wigilia i ewentualnie po świętach. Musze jeszcze przestudiować mój harmonogram.

Posted

[quote name='monika55']Zbliża się problem. Wyjeżdżam na Świeta. Nie spodziewalismy się ze to tak długo potrwa.Nie mam co zrobic z Mufinką na te kilka dni. Poradźcie co robić?[/QUOTE]
Ja nawet nie wychodze z taką propozycją :-( Bo u mnie to stała by się tragedia, 3 psy jeden kot :crazyeye: kogoś by wywieżli:diabloti::diabloti:) Przepraszam P. Monika55 ale jestem nadal z wami i Podnoszę maleńką :p

Posted

Dziekuje Cioteczki. Domówimy sie. To tylko kilka dni.

Iljova dziekuje.
Wydarzenie na FB juz chyba się skończyło. Zresztą i tak mało kto pamiętał. Nie wiem czy można powtarzać? Dałam Mufkę do Kasi P na Rocky /Hacker/ pomaga. Tylko to tak szybko ginie w zalewie potrzebujących stworzeń.

Posted

Ja Mufce zrobię nowe wydarzenie na FB.
Na świąteczny okres też ma u mnie miejsce zaklepane - rodzinka już wszystko wie:evil_lol::evil_lol:. U mnie będzie miała ciszę i spokój i trzy pary rąk do miziania! Siostra z dzieciakami w tym roku jedzie do teściów to będę mogła się nią zająć!