Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Że nie ma w niej dobrego krążenia i inne takie tam ... ale jak człowiek ma nogę w gipsie to też ta noga jest chłodniejsza. A dotykasz jej poduszeczek w tej łapce, łaskoczesz - powinna cofać i czuć, że dotykasz.

Posted

Dotykam, ciągle sprawdzam. Cofa ale jakby z opóźnieniem. Ona nie ma łaskotek i w innych łapkach.

A mądra bestia jest. Na spacer schodzimy podjazdem, omijamy schodki. Wieczorem TZ się zamyślił jak wracali i poszedł w strone schodków. Nie weszła, stanęła jak zamurowana, zaciągnęła go do podjazdu.

Posted

Dzis to miałam przebudzenie:p:eek2:. Drops i ona stoczyli walke na moim lóżku i na mnie oczywiście. Latali po mnie jak po dywanie:angryy:. Drops mnie bronił i nie pozwalał wskoczyc Mufce na łóżko. Ja też nie pozwalam jej skakać. Jakoś się wdrapała i co się działo. Zaduszę potwory.:evil_lol::-x
I dziś dzwoniła pani w sprawie adopcji. Wytłumaczyłam co i jak, ma zadzwonić za 2 tygodnie. O ile zadzwoni.

Posted

monika55 napisał(a):
Dzis to miałam przebudzenie:p:eek2:. Drops i ona stoczyli walke na moim lóżku i na mnie oczywiście. Latali po mnie jak po dywanie:angryy:. Drops mnie bronił i nie pozwalał wskoczyc Mufce na łóżko. Ja też nie pozwalam jej skakać. Jakoś się wdrapała i co się działo. Zaduszę potwory.:evil_lol::-x
I dziś dzwoniła pani w sprawie adopcji. Wytłumaczyłam co i jak, ma zadzwonić za 2 tygodnie. O ile zadzwoni.

Ale masz wesoło :-)
Nie nudzisz się ani przez chwilę ;-) masz niespodziewane pobudki i wiele innych atrakcji dbają o urozmaicenie każdego dnia ;-)

Posted

monika55 napisał(a):

ciesz się że to nie olbrzymy :)

Posted

Uff! Dobrze że tylko choinkę. Martwiłam się że będą większe zniszczenia.
Sorki Moniczko że Cię tak wczoraj zostawiliśmy :oops:
Sylwkowi się spieszyło. Ale widzieliśmy Twojego TZ-ta jak stał przed zamkniętym przejazdem kolejowym, więc jednak o Tobie nie zapomniał ;)
No i za mój nastrój wczoraj, ale naprawdę czasem nie wyrabiam i mnie to wszystko przerasta.:shake: