monika55 Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Tylko ta noga taka chłodna mi się wydaje. Quote
szafra Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 monika55 napisał(a):Tylko ta noga taka chłodna mi się wydaje. Kurcze, nawet nie strasz !!!! Quote
szafra Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Że nie ma w niej dobrego krążenia i inne takie tam ... ale jak człowiek ma nogę w gipsie to też ta noga jest chłodniejsza. A dotykasz jej poduszeczek w tej łapce, łaskoczesz - powinna cofać i czuć, że dotykasz. Quote
monika55 Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Dotykam, ciągle sprawdzam. Cofa ale jakby z opóźnieniem. Ona nie ma łaskotek i w innych łapkach. A mądra bestia jest. Na spacer schodzimy podjazdem, omijamy schodki. Wieczorem TZ się zamyślił jak wracali i poszedł w strone schodków. Nie weszła, stanęła jak zamurowana, zaciągnęła go do podjazdu. Quote
Mona1991 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Heee a schody be? :) Ta suczka naprawde jest inteligentna, aż jej to z oczu emanuje... Dużych, czarnych, ciekawskich i szczerych... Dzień dobry! ;) Quote
szafra Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Mufineczka szybko stanie na nóżki ( jak już będą cztery w użyciu) ! Jeszcze będzie śmigać ! Quote
monika55 Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Dzis to miałam przebudzenie:p:eek2:. Drops i ona stoczyli walke na moim lóżku i na mnie oczywiście. Latali po mnie jak po dywanie:angryy:. Drops mnie bronił i nie pozwalał wskoczyc Mufce na łóżko. Ja też nie pozwalam jej skakać. Jakoś się wdrapała i co się działo. Zaduszę potwory.:evil_lol::-x I dziś dzwoniła pani w sprawie adopcji. Wytłumaczyłam co i jak, ma zadzwonić za 2 tygodnie. O ile zadzwoni. Quote
DT Iwa Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 OOOOO:crazyeye: jakie wieści super Mufinko trzymam kciuki za ciebie jak już jeden tel był to tera się zodzwonią :lol::lol: Quote
szafra Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Świetnie - pierwsze telefony ! Musi być dobrze ... Quote
Mona1991 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 No to czas, czas, czas... Jak kobita zadzwoni za 2 tydnie, to myślę, że będzie jej zależeć... Oby! Quote
Iljova Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 monika55 napisał(a):Dzis to miałam przebudzenie:p:eek2:. Drops i ona stoczyli walke na moim lóżku i na mnie oczywiście. Latali po mnie jak po dywanie:angryy:. Drops mnie bronił i nie pozwalał wskoczyc Mufce na łóżko. Ja też nie pozwalam jej skakać. Jakoś się wdrapała i co się działo. Zaduszę potwory.:evil_lol::-x I dziś dzwoniła pani w sprawie adopcji. Wytłumaczyłam co i jak, ma zadzwonić za 2 tygodnie. O ile zadzwoni. Ale masz wesoło :-) Nie nudzisz się ani przez chwilę ;-) masz niespodziewane pobudki i wiele innych atrakcji dbają o urozmaicenie każdego dnia ;-) Quote
wilczy zew Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 monika55 napisał(a):Dzis to miałam przebudzenie:p:eek2:. Drops i ona stoczyli walke na moim lóżku i na mnie oczywiście. Latali po mnie jak po dywanie:angryy:. Drops mnie bronił i nie pozwalał wskoczyc Mufce na łóżko. Ja też nie pozwalam jej skakać. Jakoś się wdrapała i co się działo. Zaduszę potwory.:evil_lol::-x ciesz się że to nie olbrzymy :) Quote
monika55 Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 Chuligaaaaan.:diabloti: Na moment zostali sami. Choinka wywrócona, cukierki zmemłane. Czas sie brać za wychowanie.:mad: Quote
szafra Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Cukierków nie wolno wieszać - na to wychodzi! Łobuziaki. :diabloti:...ale, że Dropsik też to się nie spodziewałam! Quote
monika55 Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 Podejrzenia padają na zołze. Ale i tak ją kocham. Quote
DT Iwa Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 :knuje::roflt::roflt: to se impreze zrobiły, bros jak herbate z cytryną na stole zobaczy to wypije całą :diabloti: Quote
shanti Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Uff! Dobrze że tylko choinkę. Martwiłam się że będą większe zniszczenia. Sorki Moniczko że Cię tak wczoraj zostawiliśmy :oops: Sylwkowi się spieszyło. Ale widzieliśmy Twojego TZ-ta jak stał przed zamkniętym przejazdem kolejowym, więc jednak o Tobie nie zapomniał ;) No i za mój nastrój wczoraj, ale naprawdę czasem nie wyrabiam i mnie to wszystko przerasta.:shake: Quote
Mona1991 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Brzydkie cukierki były i dobra :) Przynajmniej wesoło macie... U mnie strach... Pozdrowienia! ;) Quote
monika55 Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 Na strzały reagują zgodnym szczekaniem, strachem nie, na szczęście. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Quote
shanti Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Nasza gromadka też Wam życzy wszystkiego najlepszego w Nowym 2012 Roku! Quote
Recommended Posts