Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Matko kochana,a mała miała założone zespolenie zewnętrzne ?Jak nie to nie bardzo wiem jak to możliwe,żeby gwóźdź wyszedł :shake:
Bidulka maleńka.

Posted

Ja też nie wiem, wet też wielkie oczy zrobił. Gips nienaruszony, nie wiem którędy wyszedł. Witaminy i suplementy bierze. Nic ją nie boli. Zrasta sie ale zdjęcia będą wysłane do Wrocławia na konsultacje.

Posted

dobrze,że nie będzie zakładany,bo od tego ciągłego grzebania jeszcze się martwica zrobi.
Miejmy nadzieję,że to już ostatnia ingerencja i wreszcie będzie dobrze.

Posted

Byłam u Bartka po Was. Nie spotkaliśmy sie niestety.
Podobno to co się stało jest niemożliwe, a jednak się stało. Ale zrasta się, to pozytywna wiadomość.

A ty mi Moniko nie gadaj takich głupot, że Ty jej pecha przynosisz. Gdyby nie Ty, mała już dawno biegała by za TM.
Bez tymczasu wet ani by się tego składania jej nie podjął. Dostała by igłę z litości bo w schronisku jej szanse były by i tak zerowe, mimo moich najszczerszych chęci.

Przepraszam za ton, ale wróciła z adopcji moja kochana Inezka i jestem wk...

Posted

Ja to wiem. Tylko już tak bym chciała ją wypuścić z klatki, wyjść na spacer. Zacząć uczyć czegoś. Ponad 2 miesiące jej więzienia i mojego też.
Odczułam jakąś niewytłumaczalną ulgę że ona nie ma tego druta.

Posted

Moniko, coś nam sie pomyliło z wpłatami.

Za wrzesień ma być tak

AnnaP 50 zł
TomaszC 20 zł
KatarzynaK 20 zł
MartaC 50 zł
Magda i AndrzejK 50 zł
Agrabcia 30 zł
Mariat (Paypal) 2x100 zł czyli 200 zł

Za październik tak

Magda i AndrzejK 50 zł
AnnaP 50 zł
Kamma/HannaG 100 zł

Za listopad tak
Mariat (Paypal) 100 zł

W listopadzie pan od sznupki Alinkowej przysłał 200 zł do podziału na obie. Alina zapłaciła chyba za fryzjera, reszta przypadnie Mufince.

Edit; Dopisane wpłaty z paypala

Posted

nie mogę tego pojąć :mdleje: co mu zależy - przecież taka sytuacja byłaby dla mnie mocno stresująca - nie wiedzieć na co trzeba się przygotować finansowo, wystarczająco dużo stresów jest i tak z Mufką