shanti Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Moniko :glaszcze: bo cóż tu napisać. :shake: Quote
Mona1991 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Normalnie mi to chyba w takich sytuacjach to pomaga... :drinking:Będę alkoholiczką? :crazyeye: Quote
monika55 Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Pierwsze wydatki. Wkleiłam paragony do 1ego postu. Wpadnij, najlepiej z kneblem co by wyjca uciszyć. Shanti, sprawdz pay pala. Quote
togaa Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Moniczko, to może HMB małej podawać ? Nasza połamana Elwirka dostawała z zalecenia rehabilitantki. "Rekonwalescencja po zabiegach. Każde założenie opatrunku gipsowego będące następstwem złamania kości prowadzi do stopniowego zaniku mięśni w unieruchomionej kończynie. HMB podawany w czasie unieruchomienia a także w okresie późniejszym nie tylko istotnie przeciwdziała zanikowi mięśni, ale także skraca okres rekonwalescencji pooperacyjnej u psów i kotów. " Quote
alina71 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Mona1991 napisał(a):Normalnie mi to chyba w takich sytuacjach to pomaga... :drinking:Będę alkoholiczką? :crazyeye: No co ty przecież to na nerwy ... dla zdrowotności ;) ;) Przypomniałaś mi jak swego czasu z koleżanką z biura przez kilka tygodni dosłownie codziennie piłyśmy coś w biurze. Czasem mały drink czasem martini. Teraz nie tak nie mogę robić bo .... codziennie woże młodego do przedszkola :eviltong: Fajne to były czasy a jakie byłyśmy zrelaksowane:evil_lol: Quote
alina71 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Monika przepraszam nie dojechałam bo biegiem gnałam do mamy do szpitala po pracy judo mlodego swoim lekarzu. Mama miała zabieg, po znieczuleniu zostawili ją i spadła ze stołu zabiegowego. Ma rozbitą głowę, zrobili jej tomografie. Czuje się źle a ja jestem cała w nerwach. :( Ale dojade tylko jak będę miała jechać to wyśle smska czy jesteś czy moge. Przepraszam raz jeszcze. Quote
WATACHA Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Zapraszam na bazarek na niunię http://www.dogomania.pl/threads/217266-Futro-na-sznupy-do-11.11.2011?p=17943766#post17943766 Quote
monika55 Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 Dziękujemy pięknie za bazarek. Zaraz lecę zobaczyć. Shanti, gdybyś mogła zamówić to HMB. Ja nie mam konta internetowego. Oglądam ją i tak mi się wydaje że schudła. Dostaje 2 razy dziennie do syta bo zostawia trochę. A jakoś wydaje się chudziutka. To znaczy głównie dupka chuda bo tam gips. Drugą nogą też przecież połamaną posługuje się całkiem sprawnie. Ta noga w gipsie nie była. Alinko, trudno. Są ważniejsze sprawy. Dziś znów kupiłam 2 paczki podkładów. w paczce jest tylko 5 sztuk , a ona leje często. Muszę zmieniać. Wobec tego szafro może nowe wydarzenie na FB. Może nas ktoś poratuje? Nie wiem co sie dzieje ale mi FB ostatnio muli okropnie. Już i tak Mufkę powstawiałam tu i ówdzie, może do Hakera. Nie pamiętam czy tam dałam. Shanti, może wspomnieć o niej p Kasi? Quote
szafra Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 A co to jest HMB ??? Oświećcie ciotkę :crazyeye::crazyeye:. Ja na FB cały czas udostępniam Mufkę, wklejam na różne grupy. Nie wiem co można jeszcze zrobić? Chyba nie można zrobić drugiego wydarzenia jeżeli już jedno jest :shake:. Nie można nawet zmienić teraz tytułu w wydarzeniu ... coś tam blokują ! Quote
monika55 Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 Znalazłam u wujka Google http://www.bizon.pl/hmb-dla-psa-preparat-odzywczy-dla-psow-60-kaps-20-gratis-p-1078.html preparat na odbudowe mięśni. Quote
malawaszka Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Monika daj adres na pw to zamówię witaminki i polecą do Was Quote
szafra Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [quote name='monika55']Znalazłam u wujka Google http://www.bizon.pl/hmb-dla-psa-preparat-odzywczy-dla-psow-60-kaps-20-gratis-p-1078.html preparat na odbudowe mięśni. Poczytałam - dobre to jest! Quote
alina71 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 A jakie te podkłady Monika używasz? Te co niemowlakom się podkłada? Quote
monika55 Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Nie wiem jakich używają niemowlęta. Te moje są dla ludzi leżących stale w łóżku, nazywają się Seni - 60 na 90cm. Kocyki nie przemakają i nie muszę tyle prać. A sunia ma zawsze suchutko bo podkładam pod Drybed no i nie śmierdzi. Quote
szafra Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Jak Mufka? Ta rana ( właściwie dziura) na łapce, którą miała goi się troszkę? Quote
Mona1991 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Jade na handel w tym tygodniu, może nawet dzisiaj... :diabloti: Pani Krysiu... Da mi Pani chwilę... Quote
monika55 Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Poczekam, poczekam. Ja nie wiem, czy ją coś boli. Dziś o 3ej w nocy tak płakała żałośnie. Siedziałam przy niej i żałowałam że psy nie umieją mówić. Czytam w necie ile się da na temat złamań. Jutro do weta pojadę. Zobaczę co i jak. No i jakiś gabinet rehab. u nas powstał. Wezmę numer i zadzwonie. Quote
shanti Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Oj biedne Wy dwie, biedne:-( Rozliczam skarpetę za pażdziernik. Na Mufkę oprócz tej jednej już wpisanej w pierwszy post były jeszcze wpłaty od AnnyP 50 zł i od AnnyG 100 zł. Paypal za listopad Mariat na Mufinkę 100 zł Dziękujemy bardzo:loveu::loveu: Moniko, daj na pw nr konta, poślę Ci za te paragony z 1-szego postu. Quote
malawaszka Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 witaminki zamówione i zapłacone - daj znać jak dojdą Quote
szafra Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Kurcze ludzie jakby zapadali w sen zimowy... rozsyłam, aktualizuję, na grupy wrzucam i nic :shake::shake:. Quote
monika55 Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Też tam wrzucam gdzie sie da. Tylko ze to drugie Dogo. Tyyyle psów w potrzebie. A FB to mi tak chodzi ze zabić się. Quote
malawaszka Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 a dalej nie wiadomo jakie są wydatki oprócz tych kilku rachunków? Quote
monika55 Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Jutro będę to go przycisnę. Chyba że ucieknie i będzie Agata. A ona nie kasuje. Quote
Recommended Posts