Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki jeśli mogłybyście mnie poratować z bandażami. Zużywam na potęge. Owijam bandaż grubo żeby nie ogryzała gipsu. No to ogryza bandaż ale gips ratuję.
A ten piesio to gdzie jest? Ma wątek? Warto by mu domu szukać.

Posted

Sunia znaleziona na osiedlu Przyjaźń. Sunia na razie umownie, bo nie ma mowy o zajrzeniu pod podwozie. Oswoimy, przestanie się bać to się potwierdzi. Na razie próbujemy przekonać że się kupce kudełków krzywda nie stanie.

Posted

[quote name='alina71']Nie mogę przestać myśleć o tym maleństwie. Można ją obejrzeć?
Mój Chip identyko był też pieprz sól takie same kudły. Był mixem po małej kundelce i pudlu.[/QUOTE]
Ona siedzi cały czas w budzie i warczy, raczej nie zobaczysz ! No chyba, że z góry zajrzysz, ale ciemno i niewiele widać.
A może już się troszkę odstresowała ?

Posted

Nikt nie szuka. Nie tylko że się nie odstresowała, raczej się rozkręca. Boi się bardzo, bo cała drży, ale na razie kontaktu z człowiekiem sobie zdecydowanie nie życzy.

Posted

Pięknie dziękujemy Ciociom shanti i Monie za kocyki, podkłady i bandaże.

Jutro jedziemy na RTG , może wyciągną gwózdz, gips to jeszcze troche. A ona już biegać chce.

Posted

Nic dziś nie załatwiłam. Dopiero jutro narkoza , prześwietlenie itd. Przy okazji okazało się ze ona utyła i gips ja paskudnie obtarł. Wczoraj zmieniałam bandaz i nic nie widziałam. Martwie się.
Narkoza musi być bo ona gryzie, nie jestem w stanie jej utrzymać, poza tym to i dla mnie 3 dawka promieniowania. Dziś w końcu się przydał Octenisept i maść na odleżyny. Muszą zmienić gips.
Ja z nią mogę wszystko, nikt inny nic nie zrobi. Jeżdże codziennie , komplikuje to trochę sprawy. Ja nie mam prawa jazdy , w aucie ona wariuje. Muszę trzymać bo sobie krzywde może zrobić. Ciężko jest.

Teraz zołza zaopatrzona, przemyta, "umaszczona" chrapie aż miło.

Chaotycznie troche pisze bo jeszcze się trzęsę, umordowała mnie.

Posted

[quote name='shanti']Po 15.00 też mogę potrzymać zołzę.
Moniko, szacunek, naprawdę. Poświęciłaś się całkowicie jędzuli.[/QUOTE]
To prawda - szacunek!:loveu: