Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

monika55 napisał(a):
Te psy mnie wykończą. Wczoraj na spacerze wieczornym z Dropsem, zeszliśmy z chodnika na trawnik. Nagle wrzask, noga Dropsa w górze, kuleje, nie chce iść. No to, myślę, rozwalił nogę jak nic. Pod pache i do domu bo ciemno i nic nie widać. A ten wyje. I cóż się okazało? Do nogi przykleila się malutka psia kupka. Wymyłam i dopiero był spokoj. Zabić to mało. Mufka z kolei zagrzebuje w posłanku tak że znalezć trudno.

hahahaha no to wesoło masz nie ma co :lol:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

monika55 napisał(a):
Stary jest i ma chore serce. Jakoś nigdy się nie interesował pannami. Nie wiem ile ma lat. Wzięłam go kiedyś na DT i tak się już zasiedział na zawsze.

to tak, jak mój chłop :)

Posted

Przepraszam, musze się wyżalić. 2 dni straszne. W sobote mała zaczęł się dziwnie zachowywać. Bałam się że rozliże szew, mąż szybko pojechał po kołnierz. A potem było już gorzej.W ogóle nie dała sobie zmienić opatrunku, gryzła i wiła się jak szalona. Z nogi coś ciekło. Obejrzeć nie mogłam. Ona jęczała. Siedziałam przy niej i ta okropna bezradność. Dziś raniutko u weta. Okazało się że gwózdz się przebijał drugą stroną. Jak to musiało boleć. Znów narkoza. Jadę po nią o 13 tej. Uryczałam się choć to nie moja wina. Psychika mi siada. Staram się ze wszystkim, a i tak nie wszystko idzie jakbym chciała.

Posted

shanti napisał(a):
Za co? To my Ci dziękujemy i Twojemu TZ-towi, że to wytrzymuje.

Tak tak ! Dziękujemy. Ja dalej bez internetu. Wpadam czasem do siostry lub w pracy na chwilę ... gdyby trzeba było jechać lub jakaś inna potrzeba była to na komórkę bardzo proszę ...

PS. Już mi naprawili. Ulga...

Mam jeszcze kilka bandaży - ale nie elastycznych. Przydadzą się?