Macho Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 nastala pelna niepewności cisza... ;) jak tam Zosienka ?:) wybierasz sie z nia na agility ?:) Quote
sleepingbyday Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 zalatana byłam, ot co. z agility to jest tak, że pomijając finanse, to zajęcia są w weekendy (przynajmniej te, które sprawdzałam wtedy, jak pierwszy raz o tym rozmawialiśmy)- a ja mam studia podyplomowe i teraz nie dam rady. poza tym z tego, co przeczytałam, do agility potrzebne jest posłuszeństwo - hmmm, hmmm - ja nie umiem jej nauczyć tak porządnie:oops: , więc jej posłuszeństwo nie jest pokazowe, wręcz przeciwnie. może najpierw zwykły trening? ale uwaga uwaga- ostatnimi dniami biegała z zapoznanymi psami przez chwilę :crazyeye: !!! a poza tym zazdrośćcie nam wszyscy, bo jedziemy na suwalszczyznę na dłuugi tydzień i między innymi będziemy spływać czarną hańczą. zosia będzie stała na oku i wypatrywała gałęzi w wodzie :evil_lol: . ciekawa jest jak jej sie spodoba rzeka, a raczej i czy szybko przestanie się bać. ps- zosia jest de best :loveu: Quote
D0minika Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Ale sa takie szkolenie gdzie się robi w 1 etapie posłuszeństwo, w drugim dalsze posłuszeństwo + agility ;) Popytajcie o takich. A z wypadu mam nadzieję, że będzie duuuużo zdjeć Zośki :loveu: Quote
sleepingbyday Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 to jest myśl, dzięki. chętnie bym na cos takiego z nią poszła, nie ukrywam. mam nadzieję, że to wyjdzie w końcu. zdjęcia będą, nie wytrzymałabym, żeby sie nie pochwalić najładniejszą z pań na całej rzece :razz: Quote
Asia_M Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Wypoczywajcie Dziewczyny i uważajcie na siebie! Niech Wam nie przyjdzie na myśl nurkować po alkoholu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Liczymy na mnóóóóóóóstwo zdjęć!!! Quote
Ludek Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 sleepingbyday napisał(a):zalatana byłam, ot co. z agility to jest tak, że pomijając finanse, to zajęcia są w weekendy (przynajmniej te, które sprawdzałam wtedy, jak pierwszy raz o tym rozmawialiśmy)- a ja mam studia podyplomowe i teraz nie dam rady. poza tym z tego, co przeczytałam, do agility potrzebne jest posłuszeństwo - hmmm, hmmm - ja nie umiem jej nauczyć tak porządnie:oops: , więc jej posłuszeństwo nie jest pokazowe, wręcz przeciwnie. może najpierw zwykły trening? ale uwaga uwaga- ostatnimi dniami biegała z zapoznanymi psami przez chwilę :crazyeye: !!! a poza tym zazdrośćcie nam wszyscy, bo jedziemy na suwalszczyznę na dłuugi tydzień i między innymi będziemy spływać czarną hańczą. zosia będzie stała na oku i wypatrywała gałęzi w wodzie :evil_lol: . ciekawa jest jak jej sie spodoba rzeka, a raczej i czy szybko przestanie się bać. ps- zosia jest de best :loveu: Treningi faktycznie zazwyczaj są w weekendy. W tygodniu ciężko zebrać grupę, a poza tym praca. Fajnie jest jak psiak jest posłuszny, jest wtedy dużo łatwiej. Natomiast jeśli piesu sie spodoba, to i z posłuszeństwem jest łatwiej, szczególnie na torze. Psy lubią pracować, a żywiołowe psiaki zazwyczaj bardzo lubią agility, a żeby wiedzieć co mają robić muszą patrzeć na przewodnika.:evil_lol: Koszt też nie jest zaporowy. Zazdroszczę Wam tego spływu:) Quote
sleepingbyday Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Asia_M napisał(a):Wypoczywajcie Dziewczyny i uważajcie na siebie! Niech Wam nie przyjdzie na myśl nurkować po alkoholu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Liczymy na mnóóóóóóóstwo zdjęć!!! zosia nie pije, jeszcze nie jest pełnoletnia, poza tym zapisała się do harcerstwa i złożyła ślubowanie:cool3: . do bożonarodzeniowego śledzika - ani kropelki! Quote
Macho Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 moze ja nie doczytalam ale jak tam z tym posikiwaniem ? zmienilo sie cos ? no i jak karma? zmiana sluzy na lepsze ?:) Quote
sleepingbyday Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 cudownie było! w ogóle nie chciało nam się wracać do miasta... a zosia wspaniale. juz drugiego dnia sama wskakiwała do kajaka, jedyne, co ją starsznie denerwowało, to jak nie płynęła na pierwszym kajaku. stado ją wyprzedzało :mad: ! wtedy były histerie i piski i próby wyskoczenia do wody i dogonienia reszty. oczywiście udało jej sie wskoczyć do wody ze trzy razy :diabloti: . poza tym cały dzień w lesie był wpsaniały - tyle zapachów pysznych :-). ech... zostałybyśmy jeszcze trochę na wsi... no i oczywiście zosia była gwiazdą rzeki. wszyscy jej robili zdjęcia - pies na kajaku dumnie spoglądający przed siebie, wsparty o burtę - to dopiero widok :crazyeye: . na razie 1 zdjęcie, ale będzie więcej. Quote
Macho Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 no taaak...piski skoki i halas to Zoski specjalnosc ;) Quote
akucha Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Jeeeee..., ale fota!!!! Zosia to ambitny pies, co ją tam będzie byle kajak wyprzedzał! Quote
sleepingbyday Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 a niżej kolejne fotki ze spływu ja i moja przyjaciółka pilnuje zosię nogami, żeby nie wyskoczyła :shake: ja z zoską pozujemy do zdjęcia: zosia-pionierka na dzikich mokradłach: zocha sprawdza, co się dzieje na tyłach: wpływamy do śluzy: fantastyczna podróżniczka, pogromca nieposłusznych kajakarzy :diabloti: Quote
San_(jagodowa:) Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 sleepingbyday napisał(a):fantastyczna podróżniczka, pogromca nieposłusznych kajakarzy :diabloti: Porządek musi być,a co!:evil_lol: Quote
Macho Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 no super foteczki no ;) Zoska pewnie zadowolona po tylu przygodach ;) Quote
sleepingbyday Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 i ja też. szkoda, że trzeba było wracać... powiem wam, że nie da się zrobić dobrego zdjęcia, które by pokazało, jak tam jest cudownie. poleca bardzo czarną hańczę każdemu, kto nie zna. a ten, kto zna, to wie, że to przecudowne miejsce. aha, na razie cisza z posikiwaniem... tfu tfu... Quote
Tina:) Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 No nareszcie! ;) Nareszcie Zocha ma domu, w który Ją kochają taka jaka jest! :loveu: Chyba lepiej trafić nie mogla, te wyprawy, zabawy... Chyba kazdy pies marzy o takim domu! :loveu: a kciuki trzymamy aby posikiwanie nie wrocilo :thumbs: Quote
sleepingbyday Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 bardzo dziękuję. mam nadzieję, że zośce ze mną dobrze i że czekają ją u mnie długie lata. przekazałam jej "gratulacje", ale nie zwróciła uwagi, bo zajęta jest dziamganiem dinozaura :diabloti: czy wiedzieliście, że zofia umie stepować?? oto dowód: Quote
Macho Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 heheh Zofia stepuje...dobre:lol: heheheh :) suuper foteczka:) no i moooocno kciuki zeby nie siurala gdzie popadnie ;) Quote
akucha Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Fajna Zoska i fajne życie ma!!! Fotka super :evil_lol: Jak z reklamy... Quote
Macho Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 bo Zoska to w ogole Pies jak z reklamy ;) i jaka fotogeniczna...podziwiam ;) Quote
sleepingbyday Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 czasem myślę, że dobrze sobie z tego zdaje sprawę, cwana gapa :razz: . dziś dostała gammolen, boże, nie macie pojęcia, jak ona się sypie! wystarczy przejść obok niej i zostaje biała plama włosia na ubraniu. na spływie od ciągłego siedzienia blisko niej wszystko miałam białe, zresztą nie tylko ja, inni dookoła też. to nie metafora, w życiu nie widziałam takiego linienia! chciałam jej kupić szczotkę z włosia do wyczesywania, bo to co mam, nie zdaje egzaminu przy takim linieniu, no i zauważyłam, że ludzkie szczotki sa 2x tańsze. paranoja. Quote
Asia_M Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='sleepingbyday']a niżej kolejne fotki ze spływu ja i moja przyjaciółka pilnuje zosię nogami, żeby nie wyskoczyła :shake: ja z zoską pozujemy do zdjęcia: zosia-pionierka na dzikich mokradłach: zocha sprawdza, co się dzieje na tyłach: wpływamy do śluzy: fantastyczna podróżniczka, pogromca nieposłusznych kajakarzy :diabloti: Cudne foteczki! Piękne jesteście Dziewuszki i bardzo kochane!:loveu: Jak ja uwielbiam zaglądać na ten wątek!!!:multi: Oby każdemu psiaczkowi udało się tak jak Zośce! Quote
Ludek Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Może ją trzeba trymować. Usuwa się wtedy martwy włos i psiak prawie nie gubi włosa. Quote
sleepingbyday Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Ludek napisał(a):Może ją trzeba trymować. Usuwa się wtedy martwy włos i psiak prawie nie gubi włosa. o tym w ogóle nie pomyslałam, przyznaję. no, może i racja. zoska i tak gwiazduje, więc w zasadzie należą jej się te salony piękności :cool3: . jakie są ceny takich usług? zupełnie nie ma pojęcia, jakiego rzędu to są kwoty. Quote
Recommended Posts