Asia_M Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Zosia jest małą, krótkowłosą, dwuletnią suczką. W Azylu Cichy Kąt w Tarnowskich Górach przebywa już od szczenięcia i ciągle czeka na kogoś kto ją pokocha. Zosia wraz z rodzeństwem została przyniesiona do schroniska jako ośmiotygodniowe, szczenię. Była zapchlona i przestraszona. Reszta jej rodzeństwa szybko znalazła domy, jednak Zosia ciągle nie potrafi nikogo do siebie przekonać. Przeżyła już trzy nieudane adopcje – niestety jej opiekunowie nie mieli do niej cierpliwości i za każdym razem wracała z powrotem. Zosia uwielbia szczekać, biegać i zaczepiać, zachęcając do zabawy. Jest dzielnym, odważnym, przyjacielskim i ciekawskim pieskiem. Poszukuje odpowiedzialnego właściciela, który potrafiłby poradzić sobie z jej żywiołowością i temperamentem. Nadaje się zarówno do domku jak i do bloku. Potrafi chodzić na smyczy. Jest wysterylizowana i zaszczepiona. Spójrzcie na ten śliczny pyszczek!!! Kto pokocha Zosię? Adres schroniska: Cichy Kąt, ul.Wiśniowa 35, 42-600 Tarnowskie Góry - Opatowice (naprzeciw zakładów Fazos). http://www.schronisko.prv.pl/, tel. 600 634 303 Quote
Asia_M Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Czy dzisiaj przyjdzie ktoś, kto mnie pokocha? Quote
Ulka18 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Asiu, kto wystawia Wasze psiaki na allegro? Quote
San_(jagodowa:) Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Ulka18 napisał(a):Asiu, kto wystawia Wasze psiaki na allegro? Pozwolę sbie odpowiedzieć: Israel, Supergoga,Kam...(jeśli kogoś pominęłam,to przepraszam). Nie jest tak,że mamy jedną, "dyżurną" osobę od allegro;) Zosieńka jest kochaną,małą iskierką:) Na początku bywa płochliwa,obawia się nieznanych osób i jednocześnie jest zaciekawiona. Osoby, które zna po prostu uwielbia:) Chętnie się bawi mordując kolejne piłki i maskotki;) Nie poszczęściło jej się w życiu. Wróciła z adopcji,bo właściciele byli zbyt mało konsekwentni i pozwolili jej wejść sobie na głowę. Z kolejnej - bo matka właścicielki jej nie chciała ( i dobrze,nie chcemy dla Zosieńki takiego domu:angryy:). Szukamy domku,który zaakceptuje Zośkę razem z jej temperamentem, żywiołowością,który da jej szansę na dobre,szczęśliwe życie. Quote
San_(jagodowa:) Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 No i co?Nikt sie nie interesuje Zosieńką?:shake: Quote
D0minika Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Rany kolejny terrierek bez domu :placz: Zosia, śliczna jesteś, trzeba Ci domku szukać! Czy ona jest na ale.gratce i 4łapach? Jeśli nie, to wieczorem mogę ją tam wstawić. Quote
San_(jagodowa:) Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 D0minika napisał(a):Rany kolejny terrierek bez domu :placz: Zosia, śliczna jesteś, trzeba Ci domku szukać! Czy ona jest na ale.gratce i 4łapach? Jeśli nie, to wieczorem mogę ją tam wstawić. Bardzo prosimy o wystawienie:modla::modla: Quote
D0minika Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Zosia dodana: http://4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=23780&id_kat=12π=0 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/447509_zosia_przesliczny_terrierek_szuka_domu.html Chociaż ostatnio nie mam szczęśliwej ręki, to mam nadzieję że Zosine ogłoszenia przełamią złą passę :cool3: Quote
San_(jagodowa:) Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Dziękuję serdecznie:loveu::loveu::loveu: Quote
San_(jagodowa:) Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Czekamy,nic innego nam nie pozostaje...:sadCyber: Quote
israel Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [SIZE=4]====================================== Z okazji Bożego Narodzenia, [SIZE=4] Składam Wam serdeczne życzenia. [SIZE=4] Niech Wam święta miłe będą, [SIZE=4] Z dźwiękiem śpiewu i kolędą. [SIZE=4] Z wigilią tuż po zmroku, [SIZE=4] I w radosnym Nowym Roku [SIZE=4]====================================== Quote
israel Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Tesciowie (in spe) Ciebie tez :buzi: ... i ja tez :) Quote
D0minika Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 I co z Zosią? Na razie z ogłoszeń cisza :placz: POwiedzcie jak ona się dogaduje z innymi psiakami? Mogłabym z drugim mieszkać? Wiecie jak znosi samotność w domu? Szczeka bardzo czy siedzi cichutko? Quote
San_(jagodowa:) Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Zośka zawsze mieszkała w kojcu z psem Feliksem,a teraz,kiedy on już jest w nowym domku do Zosieńki wprowadził się Jacky i też się dobrze dogadują. Choć z Feliksem tworzyła suczynka bardzo zgraną parę,prawie jak małżeństwo - albo bardzo się kochali,wylizywali czule pyszczki albo kłócili zażarcie;) Co do innych suczek,to myślę,że z jakąs niedużą, przyjacielską suńką mogłaby się dogadać. Zośka bardzo oszczekuje i atakuje przez kraty suki podchodzące do kojca,ale już nie raz biegała poza kojcem z inną małą suczką. Myslę,że to by po prostu zależało od postawy drugiej strony. Co do kotów to nie wiem,jakby wyglądały wzajemne stosunki. Zachowanie w domu,hmmm....W poprzednim domu podobno pogryzła dywan. Nie wiem natomiast,czy pozostawiona w samotności będzie wyła,czy nie. Wydaje mi się,że nie. Zośka na pewno od przyszłego opiekuna będzie wymagała pracy. Aha,najlepiej byłoby,gdyby poszła do domu ,w którym nie ma dzieci,chyba że ich rodzice będą doświadczonymi opiekunami. W swoim pierwszym domu Zośka "ustawiała" sobie dzieci,co było powodem oddania jej. To jest temperamentna kobitka i tyle;) Quote
D0minika Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 No to skacz po domek Zośka :loveu: A ona jest z charakteru taka terrierowata? Zywa, skoczna itd? Quote
Kamyczek87 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Ale śliczna,taka russelkowata:loveu: ,na pewno jest żywiołowa,to widać...:cool3: Quote
San_(jagodowa:) Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 [LEFT]Zośka jest bardzo żywiołowa,uwielbia się bawić,często biega z zabawką w pyszczku i wygina się cała;) Aaaa ja nie powiedziałam jednej,bardzo ważnej rzeczy: Zosieńka się uśmiecha i to w sposób wyjątkowy,tzn pokazuje przednie ząbki:lol: Jest wtedy przekomiczna:lol: [/LEFT] Quote
Recommended Posts