sleepingbyday Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 posterylkowe sprawy. zosia ma farta - nietrzymanie moczu posterylkowe jest bardzo rzadkie i zdarza się zazwyczaj u dużych suk ;-). zwieracz pęcherza jej sie nie domyka na podłożu hormonalnym:oops:, stąd incurin. Quote
Macho Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Sleepingbyday- chyba będę miała niespodziewankę dla Ciebie ;) Quote
Macho Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 I chyba nadszedł czas ujawnienia niespodziewanki ;) czy o to zdjęcie chodziło? ;) Tylko, że Zosieńka jest z tyłu i tu jej nie widać ;) Quote
sleepingbyday Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 rety!!!!!! :multi: miałam prabliema z neostardą i dopiero teraz zobaczyłam! ekstra! szkoda, że zofia się schowała, ale wcale się nie dziwę, ona jak widzi aparat, to się odwraca, nie lubi flesza - widać zostało jej z maleńkości :p. będe miala za to rodzeństwo w kupie na pamiątkę. bardzo, naprawde bardzo dziękuję - wiem, że sa ważniejsze sprawy. zosia wyszła naturze najładniej... aż dziw, że jednak nikt jej nie chapnął wcześniej i nie mówię tego tylko dla tego, że to (dla mnie) najpiękniejsza piesa, ale dlatego, że takie piękności siedzą najkrócej w schronach, nie? nawet chyba widac ją trochę z tyłu - można poznać zosię, po czubku głowy :eviltong:. chyba, że ich tam więcej, niz trzy. ale nie, to raczej zofia... ale się podjarałam, mówię wam. w tej chwili wysyłam fotke przyjaciołom:p. ps- znów w nocy się posikała, bardziej zagęszczam dawki incurinu. może raz na jakis czas trzeba będzie dawać jej więcej. do tej pory było ok, więc powinno zadziałać znów. Quote
sleepingbyday Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 jak będzie taka fajna, to chcę :eviltong:. ale nie wiem, kiedy będę mogła ją przejrzeć, bo znów 1 dzień mi nie działała sieć i nigdy nie wiadomo, jakie będzie miała fochy....:mad:. Quote
sleepingbyday Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 :loveu::crazyeye::loveu::multi::multi::crazyeye::crazyeye::loveu: :oops: matko i córko z którego bądź koscioła, a co to dziewczynka słodka? tego sie nie spodziewałam i wzruszenie :oops: odjęło mi mowę... śliczne dziecko, dzięki 100krotne. niespodzianka miesiąca... Quote
Macho Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 I pomyśleć, że to to takie małe kiedyś było nie ? ;) Jak mogę jeszcze jakoś pomóc to wal ;) Quote
sleepingbyday Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Macho napisał(a):I pomyśleć, że to to takie małe kiedyś było nie ? ;) Jak mogę jeszcze jakoś pomóc to wal ;) dokładnie, taki szczenior nieprzytomny na twarzy, krótki pyszczek, oczka okrągłe - nawet pazurki jeszcze ma bez kolorków. wszystkim juz wysłałam to zdjęcie i każę się zachwycać:evil_lol:. będę walić, jakby co :razz:. Quote
San_(jagodowa:) Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Ło bozie, jaka Ziocha ślicna!:loveu: Quote
Ana_Zbyska Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 O matkooooo:loveu::loveu::loveu: jakie cudne zdjęcie, CUDNE:))))))))))))))))))))) Macho, skąd Ty masz te fotki?? Może ma ktoś fotki newtona jak był malutki..?:oops: Quote
Macho Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Newton przyszedł do Nas jak miał rok, więc maleńki to on już nie był ;) Na fotki ma się sposoby... ;) popytam, popatrzę... ;) Quote
Ana_Zbyska Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 a mnie się coś wydaje, że miał ponad pół roku.. Quote
sleepingbyday Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 macho dowala niespodziankami, jakby miała karabin maszynowy... :cool3:. a ja mam sieć raz na dwa dni ostatnio :-(. Quote
Macho Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Bo Macho też lubi niespodzianki i lubi nimi obdarowywać ;) A Newton chyba miał rok, bo pamiętam, że mówili, że taki młody to szybko Dom znajdzie...a jak zachorował to mówili, że roczny pies i już ma nużycę... :roll: Quote
Ana_Zbyska Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Konsultowałam z kilkoma osobami i wszyscy mówią, że miał ok pół roku, dalej czekam na fotki łobuza :) Quote
sleepingbyday Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 no macho, teraz nie masz wyjścia, po prostu musisz te fotki chocby spod ziemi wyciagnąć:evil_lol:. bo ci reputacja siądzie:cool3:. byłyśmy z zosią dziś nad świdrem (to taka mała rzeczka pod wawą w pięknych lesistych okolicach) i pies się cudownie zmachał 9choć do wody wchodzi ostrożnie i musi stac na łapkach. ona nie wie, że umie pływać ;-). ale kleszczy ściągnęłam z niej kilka. na szczęście nie zdążyły sie wessać. Quote
sleepingbyday Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 a to zofia oblatuje nowe miejsce :razz:: Quote
sleepingbyday Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 dzisiejszy pobyt w parku (chyba powinnam zalożyć fotoblog): Quote
sleepingbyday Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 dzis zoska na spacerze przyprawiła mnie i koleżanke o zawały serc - patrzecie w lewy górny róg zdjęcia: ona wbiegła tam, zawróciła na pełnej prędkości:roll:, nie spadła:crazyeye: i zbiegła. trzęsłam się jeszcze z kwadrans, to naprawde jest wysoko!! zazwyczaj włazi spokojnie do połowy tej wysokosci, na którą dzis rączo wbiegła. wiewiórkowiec nadrzewny, cholera jasna... Quote
San_(jagodowa:) Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Zocha mnie zadziwia:lol: Quote
Recommended Posts