Jump to content
Dogomania

ZOSIA - prześliczna, maleńka sunia - juz w nowym domku, u Sleepingbyday :))))

Recommended Posts

Posted

posterylkowe sprawy. zosia ma farta - nietrzymanie moczu posterylkowe jest bardzo rzadkie i zdarza się zazwyczaj u dużych suk ;-).
zwieracz pęcherza jej sie nie domyka na podłożu hormonalnym:oops:, stąd incurin.

• Replies 461
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rety!!!!!! :multi:
miałam prabliema z neostardą i dopiero teraz zobaczyłam! ekstra! szkoda, że zofia się schowała, ale wcale się nie dziwę, ona jak widzi aparat, to się odwraca, nie lubi flesza - widać zostało jej z maleńkości :p. będe miala za to rodzeństwo w kupie na pamiątkę. bardzo, naprawde bardzo dziękuję - wiem, że sa ważniejsze sprawy.
zosia wyszła naturze najładniej... aż dziw, że jednak nikt jej nie chapnął wcześniej i nie mówię tego tylko dla tego, że to (dla mnie) najpiękniejsza piesa, ale dlatego, że takie piękności siedzą najkrócej w schronach, nie?

nawet chyba widac ją trochę z tyłu - można poznać zosię, po czubku głowy :eviltong:. chyba, że ich tam więcej, niz trzy. ale nie, to raczej zofia...
ale się podjarałam, mówię wam. w tej chwili wysyłam fotke przyjaciołom:p.

ps- znów w nocy się posikała, bardziej zagęszczam dawki incurinu. może raz na jakis czas trzeba będzie dawać jej więcej. do tej pory było ok, więc powinno zadziałać znów.

Posted

:loveu::crazyeye::loveu::multi::multi::crazyeye::crazyeye::loveu:

:oops:

matko i córko z którego bądź koscioła, a co to dziewczynka słodka?

tego sie nie spodziewałam i wzruszenie :oops: odjęło mi mowę...

śliczne dziecko, dzięki 100krotne.

niespodzianka miesiąca...

Posted

Macho napisał(a):
I pomyśleć, że to to takie małe kiedyś było nie ? ;)

Jak mogę jeszcze jakoś pomóc to wal ;)

dokładnie, taki szczenior nieprzytomny na twarzy, krótki pyszczek, oczka okrągłe - nawet pazurki jeszcze ma bez kolorków.
wszystkim juz wysłałam to zdjęcie i każę się zachwycać:evil_lol:.

będę walić, jakby co :razz:.

Posted

Bo Macho też lubi niespodzianki i lubi nimi obdarowywać ;)
A Newton chyba miał rok, bo pamiętam, że mówili, że taki młody to szybko Dom znajdzie...a jak zachorował to mówili, że roczny pies i już ma nużycę... :roll:

Posted

no macho, teraz nie masz wyjścia, po prostu musisz te fotki chocby spod ziemi wyciagnąć:evil_lol:. bo ci reputacja siądzie:cool3:.

byłyśmy z zosią dziś nad świdrem (to taka mała rzeczka pod wawą w pięknych lesistych okolicach) i pies się cudownie zmachał 9choć do wody wchodzi ostrożnie i musi stac na łapkach. ona nie wie, że umie pływać ;-).

ale kleszczy ściągnęłam z niej kilka. na szczęście nie zdążyły sie wessać.

Posted

dzis zoska na spacerze przyprawiła mnie i koleżanke o zawały serc - patrzecie w lewy górny róg zdjęcia:

ona wbiegła tam, zawróciła na pełnej prędkości:roll:, nie spadła:crazyeye: i zbiegła. trzęsłam się jeszcze z kwadrans, to naprawde jest wysoko!! zazwyczaj włazi spokojnie do połowy tej wysokosci, na którą dzis rączo wbiegła. wiewiórkowiec nadrzewny, cholera jasna...