Agula99 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Lucyja napisał(a):Telefon pewnie dzwoni, bo Pakulek musi znaleźć domek w tym roku. Do mnie nie dzwoni :( może do majuski coś zadzwoniło, tylko w którym kościele to było ;) Quote
Agula99 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 O Pakuniu, nikt dziś do ciebie nie zaglądnął?? Oj nie ładnie!! Quote
karolciasz28 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Wyściskaj go jutro Agula mocno, kurcze czemu nikt nie jest nim zainteresowany:shake: Quote
Agula99 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 karolciasz28 napisał(a):Wyściskaj go jutro Agula mocno, kurcze czemu nikt nie jest nim zainteresowany:shake: Ja też nie wiem, wręcz tego nie rozumiem, od razu mi się Waluś przypomina, to samo było, zdjęcia super, tekścik i nic, ale w końcu jak zadzwonił, to był ten jedyny wymarzony! Beciu, może byś się dowiedziała co tam u Walusia??? Tak bym chciała go zobaczyć, jakieś wieści przeczytać, fotki jakieś oglądnąć, echh nasz skrzacior, ciągle za nim tęsknię!! Quote
Roszpunka Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Mimo ogromnych problemów z internetem zaglądam do Pakusia z nadzieją - wierzę, że ani on, ani Wy cioteczki jej nie tracicie... A Waluś jest super, też bym chciała wiedzieć, co u niego :) Quote
barb Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Roszpunka napisał(a):Mimo ogromnych problemów z internetem zaglądam do Pakusia z nadzieją - wierzę, że ani on, ani Wy cioteczki jej nie tracicie... No wlaśnie, czy u was też teraz tak słabo z internetem ? Jak juz mi sie nawet uda wejść na dogo, to ewentualnie coś przeczytam, bo tak wolno chodzi, że o napisaniu czegokolwiek juz nie ma mowy. Quote
Roszpunka Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Kochane Cioteczki - Wesołych Świąt :) ode mnie i moich ogonków. A wszystkim bezdomniakom życzę domków najlepszych na świecie, ciepłych dłoni do głaskania i pełnych miseczek... Quote
barb Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Odnowiłam ogłoszenia PAKO na Tablica.pl (na Kraków) i Kupię psa Quote
Agula99 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Dzięki barb, wczoraj jak odchodziła, Pakuś tak smutno patrzył, potem się odwrócił i poszedł cichutko do budki. Domku, super domku, dzwoń!!! Quote
barb Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Agula99 napisał(a):Dzięki barb, wczoraj jak odchodziła, Pakuś tak smutno patrzył, potem się odwrócił i poszedł cichutko do budki. Domku, super domku, dzwoń!!! Nie ma za co dziękować. Gorzej, że telefony nie dzwonią. :shake: Agula, a poznały Cię psiaki po takiej dlugiej nieobecności ? Quote
Roszpunka Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Dzwońcie telefony, w nocy o północy nawet. Pakuś musi Sylwestra w domku własnym spędzić... Pospieszcie się... Quote
Agula99 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Dzwońcie, dzwońcie, dziś wytuliłam Pakusia i obiecałam mu, że domek będzie już wkrótce :) Quote
Lucyja Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Biedny Pakulek :( Myślałam, że święta już spędzi w domu ..... a tu cisza :( Quote
Agula99 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Jednak ciągle wierzę, że z nowym rokiem coś wreszcie ruszy z Pakulcem i tej myśli się trzymam!!! :) Quote
barb Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Agula99 napisał(a):Jednak ciągle wierzę, że z nowym rokiem coś wreszcie ruszy z Pakulcem i tej myśli się trzymam!!! :) Może dobry pomysł ma Majuska żeby wykupić pakieciki z ogłoszeniami. Widać te, ktore są nie wystarczają skoro tak cichutko u Pakusia. Quote
Agula99 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 No to niech tak będzie, to majuska zarządza skarbonką ;) Quote
barb Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 http://tablica.pl/oferta/pako-prawie-jamnik-szuka-domu-IDyYHt.html Okazalo się, ze pierwsze wyróżnienie ogłoszenia na tablica.pl jest za darmo. :lol: Quote
Agula99 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 To zdjęcie Pakusia jest takie piękne, w nim jest zawarta cała kwintesencja jego charakteru, uroku, wdzięku!!!! Nooo, czy nikt tego nie widzi??? Quote
barb Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Agula99 napisał(a):To zdjęcie Pakusia jest takie piękne, w nim jest zawarta cała kwintesencja jego charakteru, uroku, wdzięku!!!! Nooo, czy nikt tego nie widzi??? Moze wyróżnione ogłoszenie szybciej wpadnie w oko. ;) Ale na Jaroslawiaku juz od jakiegoś czasu wyrożniam i nic. :shake: Quote
Agula99 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 E w tym Jarosławiu to takie dziwne osobniki mieszkają, np ten gościu co dzwonił o Koksika, już chciał zabierać, a potem cisza, jednak z Kraka zawsze mamy fajne adopcje :) no i ja uwielbiam Kraków!!!! :) Quote
barb Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Agula99 napisał(a):E w tym Jarosławiu to takie dziwne osobniki mieszkają, np ten gościu co dzwonił o Koksika, już chciał zabierać, a potem cisza, jednak z Kraka zawsze mamy fajne adopcje :) no i ja uwielbiam Kraków!!!! :) A ja trafilam teraz na wątek domowego przytuliska Iwoniam w Krakowie i wcale nie jest wesoło. :shake: Wkleilam link parę postów wyżej. Quote
Agula99 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Jak się tak zastanowić, to nigdzie nie jest wesoło, ale nieraz ludzie mają zawalone schroniska pod nosem, ale jadą po psa na drugi koniec, jak np państwo z Mazur i inni, no tak jest, nic nie poradzimy, nigdzie nie jest różowo, to każdy wie. Quote
Becia66 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 ciesze się bardzo że Pako ma ogłoszenie wyróżnione i to na tablica.pl bo tam dośc dużo ludzi zagląda. Dzięki wielkie barb. Dzisiaj miałam telefon w sprawie Berrego, mniej więcej było to tak : dzień dobry, czy to schronisko ? a jest jeszcze ten czarny murzyn ? Myślałam że o Sonię chodzi chociaż się zdziwiłam bo wiem ze jeszcze nie ogłaszana. Mówię że to suczka, a facet że pisze pies i nazywa się Berry.......Gdzieś te ogłoszenia krążą chociaż wydawało mi się że wszystkie usunęłam. Quote
barb Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Becia66 napisał(a):ciesze się bardzo że Pako ma ogłoszenie wyróżnione i to na tablica.pl bo tam dośc dużo ludzi zagląda. Dzięki wielkie barb. Dzisiaj miałam telefon w sprawie Berrego, mniej więcej było to tak : dzień dobry, czy to schronisko ? a jest jeszcze ten czarny murzyn ? Myślałam że o Sonię chodzi chociaż się zdziwiłam bo wiem ze jeszcze nie ogłaszana. Mówię że to suczka, a facet że pisze pies i nazywa się Berry....... A nie dalo sie facetowi zaoferować kogoś w zamian ...? Quote
Becia66 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 barb napisał(a):A nie dalo sie facetowi zaoferować kogoś w zamian ...? nawet nie próbowałam bo mi się nie podobał. Quote
Recommended Posts