Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Beciu a może jakieś ogloszenia na tablicy sa robione na Ciebie, Agule lub Majuske?
Jeśli macie linki to tez mozecie pierwsze wyróżnić za darmo.
Karolciasz tez robila na tablicy tylko nie wiem na kogo.

A kremiki juz testowalaś?

• Replies 704
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

barb napisał(a):

A kremiki juz testowalaś?

o tak, rewelacyjne są dla mnie. Już niewiele mi zostało :diabloti:, ale przynajmniej wiem, że teraz spokojnie mogę zafundować sobie krem w całości.

Posted

Becia66 napisał(a):
o tak, rewelacyjne są dla mnie. Już niewiele mi zostało :diabloti:, ale przynajmniej wiem, że teraz spokojnie mogę zafundować sobie krem w całości.

Ty wzięłaś najlepsze. ;) Ale moje tez są ok. :lol:
Nawet moja córka jak przyjechala to pochwaliła, że dobrze wyglądam. ;)
A ona zawsze baaardzooo krytycznie mi się przygląda. :cool3:

Posted

Jakby co to melduję, że do mnie nie było żadnego telefonu, ani maila o Pakusia przez ten cały czas też.....
Agula ja nie zarządzam skarbonką tylko jestem "wykonawcą" wspólnych ustaleń ;)
Jak się znajdzie jakiś fajny bazarek ogłoszeniowy to wykupimy chłopakowi nowy pakiet, faktycznie Beciu jest tak, że nie wszystkie ogłoszenia można usunąć, czasem one sobie gdzieś tam krążą po necie..

Posted

majuska napisał(a):
... jest tak, że nie wszystkie ogłoszenia można usunąć, czasem one sobie gdzieś tam krążą po necie..

Na przyklad na zaginione.psy nie umiem usunąć. I tam jest jeszcze Blondi i sunieczka, ktorą samowolnie odebrano z przytuliska. Nawet pisalam mail do administratora i nic :shake:

Posted

Roszpunka napisał(a):
Mam :) Pisał, że wszystko ok i złożył nam życzenia świąteczne ;)

Skubany korzystał z telefonu Pańci :evil_lol:

To super.

A ja przedluzylam na 14 dni ogłoszenie na Jarosławiaku boguchwalskiemu Pakusiowi.
Już bez wyrożniania - jak ustalono z Ciotką Majuską.
135 odsłon, ładne fotki i ani jednego telefonu :-(

Posted

Wychodzi na to, że Pakuś najnormalniejszy u nas, bo zgadza się aż z dwoma psami - Kają i Sonią :) reszta skacze sobie do gardeł, jakby tak ich razem puścił, to może by się jeden ostał ;) ale atmosfera napięta, ojjj napięta, już dawno taka nie była...Pakuś, do domku!!!

Posted

Becia66 napisał(a):
Pakuniu miał być ten domek w starym roku, a tu nowy i nic się nie kroi...:shake:

Oj Beciu, dopiero pierwszy dzień nowego roku, ja liczę, że to będzie szczęśliwy rok dla Pakusia!!! Nie ciotki>???? :)

Posted

Agula99 napisał(a):
Oj Beciu, dopiero pierwszy dzień nowego roku, ja liczę, że to będzie szczęśliwy rok dla Pakusia!!! Nie ciotki>???? :)

Zwlaszcza jak już będzie gotowy ten zamówiony wypasiony pakiet ogloszeń. ;)

Posted

barb napisał(a):
Zwlaszcza jak już będzie gotowy ten zamówiony wypasiony pakiet ogloszeń. ;)

Taak, i tego się trzymajmy!!! Pakuniu, ja wierzę, że domek wreszcie będzie!!!! :)

Posted

Odnowiłam Pakusiowi ogłoszenie na Dogomanii. Dodalam nowe fotki i kontakt na Becię.

Chcialam też wyróznić ale niestety bylo to za bardzo dla mnie skomplikowane.

Posted

Roszpunka napisał(a):
A ja tak się zajęłam moją Kikunią, że opuściłam na chwilkę Pakusia... :shake: Wstyd :oops:

Wybacz Pakusiu, już się poprawiam :)

Ale gdzie reszta Ciotek ?