majuska Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Barb nie denerwuj się, to nie jest tak, że ja wogóle nie odbieram telefonów, 90% odbieram, więc jeżeli coś jest na mnie to nie jest tragedia, po prostu na przyszłość będzie bezpieczniej na inną dziewczynę Quote
Agula99 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 No Pakusiu, musisz szybko znaleźć domek!! Pokazuj się tam!!! :) Quote
Roszpunka Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Odwiedzam Pakusia cała w skowronkach, bo nasza sunia uciekinierka została dziś schwytana :) Zabieram chłopaka na wieczorny, wirtualny spacerek :painting: Quote
figa33 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 kurde , zero telefonów o Pakunia , słabe zainteresowanie... a taki fajny chłopak !! Quote
Becia66 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='Agula99']Ja myślałam, że Pako na Becie jest!!!Daj na Becią, bo jak na razie przepełnienia nie ma, a ona najprędzej odbierze!!! Kurcze z tym Pakusiem!! Becia, zgadzasz się, żeby Pakuś był na Ciebie?? [/QUOTE] Agula czy ja kiedyś protestowałam że ogłoszenia na mnie ? jestem wdzięczna że sama nie muszę ich robić / w końcu i za to sie wezmę/, a moja praca to głównie prowadzenie adopcji więc co mam się zgadzaać czy nie zgadzać. Większośc może być na mnie bo wiem Agula że ty do 15 nie możesz, a wlaśnie niecierpliwi najczęściej dzwonią z rana :cool3:. Majuska jak szczenię odkarmi to tez coś pomoże , chociaż dzięki bogu tłoku nie ma póki co i mam nadzieję że nie będzie w najbliższym czasie. Ty Agula i tak ogrom czasu i serca poświęcasz psiakom bezpośrednio więc kontakty w większości mogą być na mnie z wymówieniem Kai z wiadomych względów. Toć ona Twoja !!!:cool3: Przyznaję że miałam załamkę po Blondi, kompletny dół i wydawało mi się wtedy ze to koniec, że nie dam rady, no ale jak je tak zostawić z dnia na dzień bez pomocy ? Sami wiemy jak wygladają adopcje z terenu i trzeba szukać dla nich innej alternatywy. Quote
Lucyja Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Zaglądam do Pakusia, a tu domku jeszcze nie widać :( Musisz dostać jakis prezent od Mikołaja w postaci domku. Trzymam za to kciuki ! Quote
Agula99 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Mikołaju!! Przywieź prezencik dla Pakusia!!!! No niech ktoś o niego zapyta!!! Jak widzę, jak on smutno patrzy jak człowiek wychodzi, to mi się serce kraje!! Od razu przypomina mi się Waluś!!! Nooo, domku odezwij się!!! Quote
Roszpunka Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Domku przybywaj ! Pakuś już tyle czasu czeka... Quote
Agula99 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Roszpunka']Domku przybywaj ! Pakuś już tyle czasu czeka...[/QUOTE] Oj czeka, czeka i nic...:( Quote
Roszpunka Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Jest na pewno, po prostu ciągle się szukają... Domku, pospiesz się, Pakuś czeka... Quote
Agula99 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='Roszpunka']Jest na pewno, po prostu ciągle się szukają... Domku, pospiesz się, Pakuś czeka...[/QUOTE] Roszpunko, my już jesteśmy załamane tą głuchą ciszą!!! :( Quote
Roszpunka Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Agula, zróbcie nowe, ładne fotki i puście ogłoszenia na Małopolskę i Śląsk - tam mnóstwo psów znajduje domki... Quote
Lucyja Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Dziś wrzuciłam Pakusia na jeden wątek, gdzie ludzie szukają psa, który będzie łagodny dla 3 letniego dziecka. Ale jak potem zaczęli pisać jaki ma byc pies i, że nie może miec podszerstka, bo wtedy śmieci w domu i ma być cichy i jeszcze Bóg wie co, to sie wkurzyłam i napisałam, ze nie ma psów ideałów i że lepiej żeby psa nie brali po po miesiącu napiszą modną wymówkę, że dziecko ma alergie i oddadzą psa. Tacy to lepiej niech kupią pluszową maskotkę. Wrrr.... Quote
Agula99 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Co za bałwany!!! I potem dziwota, że psy wyrzucane!!! Jak się nie wie co się chce, to lepiej nie brać!!! Wrrrr masz rację Lucyja wrrr i jeszcze kilka "miłych słów".....ech Quote
barb Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='Lucyja']Dziś wrzuciłam Pakusia na jeden wątek, gdzie ludzie szukają psa, który będzie łagodny dla 3 letniego dziecka. Ale jak potem zaczęli pisać jaki ma byc pies i, że nie może miec podszerstka, bo wtedy śmieci w domu i ma być cichy i jeszcze Bóg wie co, to sie wkurzyłam i napisałam, ze nie ma psów ideałów i że lepiej żeby psa nie brali po po miesiącu napiszą modną wymówkę, że dziecko ma alergie i oddadzą psa. Tacy to lepiej niech kupią pluszową maskotkę. Wrrr....[/QUOTE] Tez staram sie wklajać psiaki na wątki ale coraz trudniej znaleźć jakieś sensowne. (wątki oczywiście nie psiaki). Quote
Agula99 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='barb']Tez staram sie wklajać psiaki na wątki ale coraz trudniej znaleźć jakieś sensowne. (wątki oczywiście nie psiaki).[/QUOTE] Poprosiłam rozio o nowe fotki, więc liczę, że jak będzie w przytulisku to coś fajnego strzeli! A wtedy może coś ruszy!!!! Ciotka Barb oczywiście pomoże w ogłoszeniach??? ;) Quote
Lucyja Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Ja się zastanawiam czy wogóle jest sens wklejać pieski w takie wątki. Jak ktoś chce psa, to sam przegląda wątki czy ogłoszenia na różnych portalach. A jak ktos zakłada wątek i zaczyna opisywać jakiego psa chce i ludzie wklejają kandydatury, a tu żaden pies nie pasuje. Ludzie dalej wklejają i dalej nie pasuje żaden i w końcu na wątku nastaje cisza i tyle. Ech ! W ogóle jestem ostatnio cięta na takich poszukiwaczy psów, bo tydzień temu zawiozłam kolaka do nowego domu. Rodzinka przewitała pieska ze łzami w oczach. Była miłośc od pierwszego wejrzenia. Przez cały tydzień pisali jaka jest sielanka, że pies z nimi śpi w łóżku, że to pies na którego czekali i wogóle wszystko co najwspanialsze. A nagle pan mi w sobotę wieczorem dzwoni, żeby psa zabrała i to najlepiej juz dziś i zaraz, bo im pies wyskoczył z zębami jak jakiś babsztyl znajomy wlazł do domu pewnym krokiem. Nie kumają, że pies im pilnuje juz domu i ich broni ! Od razu wyrok - zabrać psa. Quote
barb Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='Lucyja']Ja się zastanawiam czy wogóle jest sens wklejać pieski w takie wątki. Jak ktoś chce psa, to sam przegląda wątki czy ogłoszenia na różnych portalach. A jak ktos zakłada wątek i zaczyna opisywać jakiego psa chce i ludzie wklejają kandydatury, a tu żaden pies nie pasuje. Ludzie dalej wklejają i dalej nie pasuje żaden i w końcu na wątku nastaje cisza i tyle. [/QUOTE] Niestety bardzo często jest tak jak napisalaś. Ale zdarza się, chociaż coraz rzadziej, że zakladający podchodzą do sprawy poważnie i jakiś pies znajduje domek. Quote
Agula99 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Ja też nie widzę sensu w tych wątkach, tam się każdy prześciguje we wstawianiu fotek, zachęcaniu, a przecież to wcale nie musi być dobry dom, tylko jakieś oszołomy!! Mam nadzieję, że zdjęcia będą lada dzień i ruszymy z nowymi ogłoszeniami!! Pani, która wyadoptowała Felusia mówiła, że on taki kochany -mowa o Pakusiu jak go zobaczyła, ale że na zdjęciach wygląda na ogromnego psa, a przecież wcale nie jest, to trzeba się postarać o takie co odzwierciedlają jego urodę i przymilność :) Quote
Roszpunka Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Tiaaa... Niektórzy ludzie są wspaniali i odpowiedzialni :shake: Pierwszy problem z psem i natychmiastowy zwrot - jak zepsutą zabawkę :angryy: Ja swoich musiałabym się chyba już ze sto razy pozbyć... Quote
barb Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='Agula99']Poprosiłam rozio o nowe fotki, więc liczę, że jak będzie w przytulisku to coś fajnego strzeli! A wtedy może coś ruszy!!!! Ciotka Barb oczywiście pomoże w ogłoszeniach??? ;)[/QUOTE] Agula a zaglądalaś na ogloszenia, ktore ostatnio zrobilam ? Wkleilam tu linki, kontakt jest na Ciebie a te foty Pakusia sa ladne. Ale oczywiście jak będą nowe zdjecia to cos się dorobi. I Karolciasz pomoze, no nie ? Quote
Agula99 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='Roszpunka']Tiaaa... Niektórzy ludzie są wspaniali i odpowiedzialni :shake: Pierwszy problem z psem i natychmiastowy zwrot - jak zepsutą zabawkę :angryy: Ja swoich musiałabym się chyba już ze sto razy pozbyć...[/QUOTE] Baaaa, a ja swoich z dwieście :) Quote
Agula99 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='barb']Agula a zaglądalaś na ogloszenia, ktore ostatnio zrobilam ? Wkleilam tu linki, kontakt jest na Ciebie a te foty Pakusia sa ladne. Ale oczywiście jak będą nowe zdjecia to cos się dorobi. I Karolciasz pomoze, no nie ?[/QUOTE] Nie, nie widziałam! No to czekamy....bo co innego możemy zrobić, no nic zobaczymy jakie będą te nowe fotki! :razz: Quote
Roszpunka Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='Agula99']Baaaa, a ja swoich z dwieście :)[/QUOTE] Bo masz ich więcej ;) A tak w ogóle, to się spręż i wstaw swoje pociechy na Pakunkowy wątek :) Quote
Recommended Posts