Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 704
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agula99 napisał(a):
Barb, dlaczego w tym ogłoszeniu jest napisane że Pako to suka??? hahah

Gdzie Agula, na adopcjach ? Juz zaglądam.

Posted

barb napisał(a):
Gdzie Agula, na adopcjach ? Juz zaglądam.

Ha ha rzeczywiście, dobrze, że zauważylaś. Juz sie loguję i poprawiam.
Jakbyś jeszcze zauważyla jakieś nieprawidlowości to sygnalizuj.
Popatrz a Becia tam zaglądala i zwrócila uwagę tylko rozmazane zdjecia Kai.

Posted

Agula99 napisał(a):
W sumie Pakuś czasami an tych fotkach wygląda na takiego zniewieściałego, niee??? ;)

Myslę, że Pakuś wygląda bardzo męsko.

Posted

Agula99 napisał(a):
Nie wiem, ale 2 lata to on chyba nie ma, raczej 3 a może 4?? nie umiem oceniać wieku psa na oko :)

A wetka nie określiła? To ile mu napisać bo jestem zalogowana na adopcjach?

Posted

Agula99 napisał(a):
Serio nie wiem, napisz około 3-4 lata, przecież i tak się na sto nie trafi :roll:

Napisałam 3. Teraz znow trzeba czekać na akceptacje ogłoszenia.

Posted

barb napisał(a):
Już poprawione.

Wczoraj poprawiłam, dziś sprawdzam a Pakuś nadal występuje jako samica. :placz:

Długo trzeba czekać na akceptację zmian.

Posted

Pakusiowi dorobiłam:
tarnowiak.pl
brzozowiak.pl czekają na akceptację
oraz nowe portaliki regionalne:
http://www.ogloszenia.jaslo4u.pl/ogloszenie.php?id=66957
http://www.ogloszenia.debica.pl/index.php?nr=7502&src=aktywacja
http://www.lancutcity.pl/flora-i-fauna/psy/oferuje/lancut-pako-super-jamnik-mix-rasa-pozostale-za-darmo-oferuje.htm

niestety rzeszowiak i gumtree krakowskie nie przyjęło tego ogłoszenia ( pewnie się powtarza )

Posted (edited)

Miałam obiecujący telefon w sprawie Pakulca z Tarnowa. Wypatrzony dzisiaj na tarnowiak.pl, domek jaki lubię, młode małżeństwo mieszka z rodzicami w domku z ogródkiem, na moje zapytanie gdzie bedzie spał Pakuś, pani odpowiedziala z wielkim okrzykiem ,,jak to gdzie, z nami w domku '':lol:. Ich poprzedni piesek odszedł niedawno, a Pakuś ma takie same oczka jak tamten i jest taki śliczny i kochany, przynajmniej na zdjęciach tak wygląda.:loveu:. I ma nadzieję, że przy kominku bedzie lubił spać jak jego porzednik i że będzie mu bardzo dobrze. Lubię takie telefony, rozmowa pełna euforii i zainteresowania, to taki domek w typie Funi i Margo - młode małżeństwo z rodzicami, więc więcej osób do głaskania. Konkretnych deklaracji jeszcze nie ma bo Pani czeka na powrót męża i w razie czego odezwie sie w ciągu najbliższych dni.
Niezależnie od tego jak sprawa się zakończy to cieszy mnie zainteresowanie Pakusiem, że komuś wpadł wreszcie w oko.:lol:

Edited by Becia66
Posted

[quote name='Becia66']Miałam obiecujący telefon w sprawie Pakulca z Tarnowa. Wypatrzony dzisiaj na tarnowiak.pl:lol:

To odzew na dzisiejsze ogloszenie Majuski.:lol: Czyli warto robić na tym portalu. :lol:

To moze wstrzymać jego pakiet ogloszeniowy u Siekowej jesli jeszcze nie zrobiony?
Co sądzicie Ciotki?