Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Strasznie się cieszę, że ktoś wreszcie zapytał o Pakusia, jejuuu trzymam kciuki żeby mu się poszczęściło, on już tyle u nas siedzi, już zasługuje na to miejsce przy kominku!!!! :)

• Replies 704
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agula99 napisał(a):
Strasznie się cieszę, że ktoś wreszcie zapytał o Pakusia... :)

Majuska, że Cię kobieto coś natchnęło zrobić to ogloszenie na tarnowiaku. :lol:

Posted

Agula99 napisał(a):
Musi wreszcie uśmiechnąć się los do Pakusia, musi!! Ciotki zaciskamy kciuki!! Proszę o wsparcie!!! W kupie raźniej!!! :) Roszpunko zaciskamy!!!!

Kciukam, bardzo mocno kciukam :):):):) Pakuniu, oby ten domek i ten kominek i te ręce do głaskania wkrótce należały do Ciebie.
Zasłużyłeś pyszczku słodki :)

Posted

Roszpunka napisał(a):
Kciukam, bardzo mocno kciukam :):):):) Pakuniu, oby ten domek i ten kominek i te ręce do głaskania wkrótce należały do Ciebie.
Zasłużyłeś pyszczku słodki :)

A co tam u Kiki ? Pozwolę sobie zapytać na watku Pakusia.

Posted

barb napisał(a):
A co tam u Kiki ? Pozwolę sobie zapytać na watku Pakusia.

Po staremu... Tylko czas jej ucieka... Ani jednego telefonu z ogłoszeń.
Ale gdzieś mam wewnętrzne przekonanie, że będzie dobrze. Czemu - nie wiem, ale mam.

Posted

[quote name='Roszpunka']Po staremu... Tylko czas jej ucieka... Ani jednego telefonu z ogłoszeń.

Kika ma ten wypasiony pakiet od Ziutki ? Dobrze kojarzę ?

Ale gdzieś mam wewnętrzne przekonanie, że będzie dobrze. Czemu - nie wiem, ale mam.

A z tym dt w Poznaniu cisza? I w Krakowie też ? Nikt sie nie odezwał?

Posted

[quote name='barb']Kika ma ten wypasiony pakiet od Ziutki ? Dobrze kojarzę ?

Tak, ten właśnie pakiecik :)

A z tym dt w Poznaniu cisza? I w Krakowie też ? Nikt sie nie odezwał?

Cisza niestety...

Posted

Ja też dzisiaj rozmawiałam z Panią, która akurat dzwoniła jak byliśmy z Pakulcem na spacerku. Pani bardzo miła, ciepła!!! Zachwalałam jej jaki on fajny, że ślicznie na spacerki chodzi i że to czysta słodycz!!! A potem wytuliłam Pakusia, kazałam mu być grzecznym i szczęśliwym!!! Jeju jeju trzymam kciuki!!!
Beciu, jak jutro będziesz to Magda ma zostawić Pako na wybiegu, więc jak go przekażesz Pani, to zostaw Nutkę i Oziego, niech sobie trochę pobiegają, bo też ciągle zamknięci, a oni się uwielbiają!! Weź gumowce bo błoto okropne!!! I starą kurtkę, ja dziś wróciłam jak onuca ;)

Posted (edited)

no - wyczochrany przez siatkę i serek dostał :-) Wracałem z moim psem koło starego kościoła i za moimi plecami coś przez siatkę przeskoczyło od plebanii. Poświeciłem latarką i tylko oczy zobaczyłem, wróciłem się ale już nic nie było - rozmyło się. Myślałem, ze jakiś sprytny pies, bo na kota to za duże było. Idę dalej i za jakieś 20 m lis parę metrów przede mną czmychnął przez drogę. Pewnie księdzu coś podjada :-)

Edited by rozio
Posted

Ja tylko Pako widzialem na dużym wybiegu, a reszta zamknięta (ale nie wchodziłem do środka do przytułku, tylko od strony drogi zaglądnąłem).

Posted

Becia66 napisał(a):
Agula to który został na noc na wybiegu ?

Jak to który?? Pakuś oczywiście, dlatego jutro masz zostawić Nutkę i Oziego jak będziesz wychodzić, a dziadzio ma być na ogródku!!! :)

Posted

a ja własnie gotuję duży gar dla psiaków na jutro żeby sobie pojadły ciepłego. Szkoda tylko że Pakuś nie skorzysta bo nie będę go pasła na drogę, w końcu ma do przebycia ze 100 km. :lol:

Posted

Becia66 napisał(a):
a ja własnie gotuję duży gar dla psiaków na jutro żeby sobie pojadły ciepłego. Szkoda tylko że Pakuś nie skorzysta bo nie będę go pasła na drogę, w końcu ma do przebycia ze 100 km. :lol:

Ale pewnie w domku nakarmią biedulka ;)