Agula99 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Strasznie się cieszę, że ktoś wreszcie zapytał o Pakusia, jejuuu trzymam kciuki żeby mu się poszczęściło, on już tyle u nas siedzi, już zasługuje na to miejsce przy kominku!!!! :) Quote
barb Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Agula99 napisał(a):Strasznie się cieszę, że ktoś wreszcie zapytał o Pakusia... :) Majuska, że Cię kobieto coś natchnęło zrobić to ogloszenie na tarnowiaku. :lol: Quote
Agula99 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Musi wreszcie uśmiechnąć się los do Pakusia, musi!! Ciotki zaciskamy kciuki!! Proszę o wsparcie!!! W kupie raźniej!!! :) Roszpunko zaciskamy!!!! Quote
Roszpunka Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Agula99 napisał(a):Musi wreszcie uśmiechnąć się los do Pakusia, musi!! Ciotki zaciskamy kciuki!! Proszę o wsparcie!!! W kupie raźniej!!! :) Roszpunko zaciskamy!!!! Kciukam, bardzo mocno kciukam :):):):) Pakuniu, oby ten domek i ten kominek i te ręce do głaskania wkrótce należały do Ciebie. Zasłużyłeś pyszczku słodki :) Quote
barb Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Roszpunka napisał(a):Kciukam, bardzo mocno kciukam :):):):) Pakuniu, oby ten domek i ten kominek i te ręce do głaskania wkrótce należały do Ciebie. Zasłużyłeś pyszczku słodki :) A co tam u Kiki ? Pozwolę sobie zapytać na watku Pakusia. Quote
Roszpunka Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 barb napisał(a):A co tam u Kiki ? Pozwolę sobie zapytać na watku Pakusia. Po staremu... Tylko czas jej ucieka... Ani jednego telefonu z ogłoszeń. Ale gdzieś mam wewnętrzne przekonanie, że będzie dobrze. Czemu - nie wiem, ale mam. Quote
barb Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='Roszpunka']Po staremu... Tylko czas jej ucieka... Ani jednego telefonu z ogłoszeń. Kika ma ten wypasiony pakiet od Ziutki ? Dobrze kojarzę ? Ale gdzieś mam wewnętrzne przekonanie, że będzie dobrze. Czemu - nie wiem, ale mam. A z tym dt w Poznaniu cisza? I w Krakowie też ? Nikt sie nie odezwał? Quote
Roszpunka Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='barb']Kika ma ten wypasiony pakiet od Ziutki ? Dobrze kojarzę ? Tak, ten właśnie pakiecik :) A z tym dt w Poznaniu cisza? I w Krakowie też ? Nikt sie nie odezwał? Cisza niestety... Quote
Becia66 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 (edited) jutro ok. południa przyjeżdżają z Tarnowa po naszego Pakulca :multi::multi::multi: Proszę wszystkich o trzymanie kciuków. Edited January 9, 2012 by Becia66 Quote
Roszpunka Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! To trzymam :):):):) Quote
karolciasz28 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Super, super!:multi: Nieustannie trzymamy :) Pakuś musi być szczęśliwy!:loveu: Quote
Agula99 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Ja też dzisiaj rozmawiałam z Panią, która akurat dzwoniła jak byliśmy z Pakulcem na spacerku. Pani bardzo miła, ciepła!!! Zachwalałam jej jaki on fajny, że ślicznie na spacerki chodzi i że to czysta słodycz!!! A potem wytuliłam Pakusia, kazałam mu być grzecznym i szczęśliwym!!! Jeju jeju trzymam kciuki!!! Beciu, jak jutro będziesz to Magda ma zostawić Pako na wybiegu, więc jak go przekażesz Pani, to zostaw Nutkę i Oziego, niech sobie trochę pobiegają, bo też ciągle zamknięci, a oni się uwielbiają!! Weź gumowce bo błoto okropne!!! I starą kurtkę, ja dziś wróciłam jak onuca ;) Quote
rozio Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 idę do mordy z jakimś smakołykiem i go jeszcze wyściskać zanim jutro pojedzie :-) Quote
rozio Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 (edited) no - wyczochrany przez siatkę i serek dostał :-) Wracałem z moim psem koło starego kościoła i za moimi plecami coś przez siatkę przeskoczyło od plebanii. Poświeciłem latarką i tylko oczy zobaczyłem, wróciłem się ale już nic nie było - rozmyło się. Myślałem, ze jakiś sprytny pies, bo na kota to za duże było. Idę dalej i za jakieś 20 m lis parę metrów przede mną czmychnął przez drogę. Pewnie księdzu coś podjada :-) Edited January 9, 2012 by rozio Quote
Roszpunka Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Niech jedzie już ten Pakuś do domku :) Pewnie zima czekała, żeby chłopak znalazł domek z kominkiem i wygodną kanapą ;) Quote
Becia66 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 rozio napisał(a):no - wyczochrany przez siatkę i serek dostał ::-) Agula to który został na noc na wybiegu ? Quote
rozio Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Ja tylko Pako widzialem na dużym wybiegu, a reszta zamknięta (ale nie wchodziłem do środka do przytułku, tylko od strony drogi zaglądnąłem). Quote
Agula99 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Becia66 napisał(a):Agula to który został na noc na wybiegu ? Jak to który?? Pakuś oczywiście, dlatego jutro masz zostawić Nutkę i Oziego jak będziesz wychodzić, a dziadzio ma być na ogródku!!! :) Quote
majuska Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Strasznie się cieszę, że wreszcie jedzie, siedzę od rana jutro i kciuki trzymam !!! Quote
Lucyja Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 I ja trzymam mocno kciuki ! A mówiłam, że z nowym rokiem przyjdzie nowy domek :) Quote
Becia66 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 a ja własnie gotuję duży gar dla psiaków na jutro żeby sobie pojadły ciepłego. Szkoda tylko że Pakuś nie skorzysta bo nie będę go pasła na drogę, w końcu ma do przebycia ze 100 km. :lol: Quote
Roszpunka Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Becia66 napisał(a):a ja własnie gotuję duży gar dla psiaków na jutro żeby sobie pojadły ciepłego. Szkoda tylko że Pakuś nie skorzysta bo nie będę go pasła na drogę, w końcu ma do przebycia ze 100 km. :lol: Ale pewnie w domku nakarmią biedulka ;) Quote
Becia66 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Roszpunka napisał(a):Ale pewnie w domku nakarmią biedulka ;) no mam nadzieję, że go głodzić nie będą....:lol: Quote
Roszpunka Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Becia66 napisał(a):no mam nadzieję, że go głodzić nie będą....:lol: Nie odważą się :) Quote
Recommended Posts