Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

barb napisał(a):
Nic straconego, zrobię mu jeszcze z tą fotką, z którą sobie życzysz. ;)

Na razie na Brzozowiaku - czeka na akceptację.
I na tablicy.pl - też. Zrobilam na małopolskie.

• Replies 704
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Roszpunka napisał(a):
Wenę twórczą mi wywiało przy myciu okien... ;) Trzeba czekać, aż się nacieszy wolnością i wróci :evil_lol:

Może będziesz myła okna na święta i ją przywieje ???? :)

Posted

Roszpunka napisał(a):
Coś Ty, Wena wróci, jak zgłodnieje - ona tak ma nie od dziś ;)

Następnym razem proponuje jej tak nie tuczyć, to będzie się trzymała przy nodze ;)

Posted

barb napisał(a):
Na razie na Brzozowiaku - czeka na akceptację.
I na tablicy.pl - też. Zrobilam na małopolskie.

Juz aktywowane - z fotką według życzenia Aguli. ;)

Posted

Zaglądnął, zaglądnął - od soboty codziennie wszystkie (oprócz Lilly) są na spacerkach i to każdy min 45 min. Przedwczoraj Pako maszerował z moją żoną, a ja z Kają i Koksikiem. Wczoraj Pako z moją Ulą a ja z Sonią, Koksik był wcześniej z Ulą jak ja byłem z Budrysem, a Kajka codziennie spaceruje z moim psem. Przedwczoraj jak maszerowaliśmy podbiegła do nas luzem alaskanka znajomego, krórą akurat wyprowadzał na spacer i wyleciała mu z bramki. Bałem się o Kaję i krzyknąłem do niego, żeby ją odwołał, ale już było za późno. Spotkanie krótkie, ale przebiegło bardzo sympatycznie i Kaja nie robiła żadnych numerów, przywitała się elegancko. Potem jak szliśmy drugi raz spotkała tą sukę (po raz kolejny bez szmyczy) i też bez problemów. Nie wiem od czego zależy to jej nastawienie do innych suk.