Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciotko Roszpunko i inne ciotki zaglądnijcie do naszego Budrysa!!

[url]http://www.dogomania.pl/threads/219291-BUDRYS-przywi%C4%85zany-do-drzewa-drutem-czeka-na-drug%C4%85-szans%C4%99?p=18180105#post18180105[/url]

• Replies 704
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U Budryska już byłam :)

Pakuniu, taki jesteś do schrupania...mniam :):) [url]https://lh4.googleusercontent.com/-0JcE8uasZDI/TuOpnoh-4eI/AAAAAAAADBs/kRHnCbK1YYY/s640/IMGP6495.jpg[/url]

Jeżeli z tymi fotkami nikt Cię nie zechce, to będzie znaczyć, że ludzie powariowali do reszty ;)

Posted

[quote name='Roszpunka']

Pakuniu, taki jesteś do schrupania...mniam :):) [url]https://lh4.googleusercontent.com/-0JcE8uasZDI/TuOpnoh-4eI/AAAAAAAADBs/kRHnCbK1YYY/s640/IMGP6495.jpg[/url]

Jeżeli z tymi fotkami nikt Cię nie zechce, to będzie znaczyć, że ludzie powariowali do reszty ;)[/QUOTE]

A nie powariowali, skoro Twego Pakulca chcą trzymać w obórce i karmć chlebem i ziemniakami ?

Posted

[quote name='barb']A nie powariowali, skoro Twego Pakulca chcą trzymać w obórce i karmć chlebem i ziemniakami ?[/QUOTE]

Nie rozumiem, skąd to oburzenie ;)
W kręgach świętokrzyskiego buractwa to i tak podwyższony standard :shake:
A poza tym w obórce tylko w dzień, nocą by sobie latał i łowił szczury.

Posted

Jak to przeczytalam na waszym wątku to nie bylam w stanie nic napisać ...z wrażenia... :shake:
Rzeczywiście powazna propozycja adopcyjna. :razz::mad::angryy: Szkoda, ze Pakus nie moze sam sie wypowiedzieć na ten temat.:diabloti:

Posted

Śliczne te nowe fotki Pakusia....ja niestety nie mam spokoju i wolnej chwili, tak mi przykro że nie pomagam w ogłoszeniach, ledwie zdążę poczytać co słychać to muszę gnać do dziecięcia ( nawet teraz jeszcze nie zasnęła na dobre:shake: )
Roszpunko ja mam właśnie moją sukę Maję ( ta z awatarka) z Kielc, wiem, że tam tragedia, ale u nas na Podkarpaciu wcale nie lepiej:shake:

Posted

[quote name='Roszpunka']Ale macie chociaż schronisko w Rzeszowie, kilka przytulisk, a u nas nic. Jedyne schronisko w województwie zamknięte ponad rok...[/QUOTE]

Tego sobie w ogóle nie wyobrażam....W całym świętokrzyskim ani jednego schroniska ???

Posted

Ani jednego. Kieleckie Dyminy funkcjonują pod zarządem ŚTOZ, ekipa robi, co może...
Nie wolno im przyjmować psów, bo zamknięte, miasto śle monity z groźbami, że nie wywiązują się z umowy (tzn. nie odławiają) a PLW złożył zawiadomienie do prokuratury, że jednak trafiają nowe zwierzaki, choć formalnie schronisko nie istnieje.Kwadratura koła.
Faktycznie psiaków przybywa, bo trafiają powypadkowe, w ciężkim stanie albo np. szczeniaki podrzucone w kartonie gdzieś pod szkołę lub bezpośrednio pod bramę schronu.
Ale znalezionego na ulicy psa tam nie zostawisz...

Posted

[quote name='Roszpunka']Ale macie chociaż schronisko w Rzeszowie, kilka przytulisk, a u nas nic. Jedyne schronisko w województwie zamknięte ponad rok...[/QUOTE]

mamy jeszcze dobre schronisko w Orzechowcach i mniej dobre, a w zasadzie beznadziejne w Mielcu.
Ale jest coraz więcej przytulisk i to jest dobra wiadomość.

Posted

Zmieniłam kontakt na Becie na przygarnijzwierzaka i Jarosławiaku; usunełam budę i łańcuch.
Na Jaroslawiaku wyedytowalam nowe zdjęcia niestety na przygarnijzwierzaka pomimo wstawiania nowych fot zostaja stare...

Posted

Szkoda barb że nie dałaś tego zdjęcia na którym się Pakuś tak ślicznie patrzy do góry, z tym noskiem, to jest jego najpiękniejsze zdjęcie, takie chwytające za serce.

Posted

Becia66 napisał(a):
mamy jeszcze dobre schronisko w Orzechowcach i mniej dobre, a w zasadzie beznadziejne w Mielcu.
Ale jest coraz więcej przytulisk i to jest dobra wiadomość.

To już wiem, gdzie podrzucać nasze bezdomniaki :diabloti:

Zapakuję pełny samochód i Was odwiedzę :p

Posted

Roszpunka napisał(a):
To już wiem, gdzie podrzucać nasze bezdomniaki :diabloti:

Zapakuję pełny samochód i Was odwiedzę :p

No jak to gdzie??? Do przytułku w Boguchwale ;)
No i widzę Roszpunko, że Ty też jesteś fanką tego Pakusiowego zdjątka z tymi oczkami i noskiem, cuuudo nieee??? Boziu, jaki ten nasz Pakuś śliczny. Te wszystkie Pakusie coś w sobie mają nieee???? :)

Posted

Agula99 napisał(a):
No jak to gdzie??? Do przytułku w Boguchwale ;)
No i widzę Roszpunko, że Ty też jesteś fanką tego Pakusiowego zdjątka z tymi oczkami i noskiem, cuuudo nieee??? Boziu, jaki ten nasz Pakuś śliczny. Te wszystkie Pakusie coś w sobie mają nieee???? :)

Już sobie wygooglowałam, gdzie Was znajdę :) Pierwszy transport wkrótce ;)

A jeżeli chodzi o zdjęcia Pakusia, to wiesz... no boski jest :loveu: a na tej fotce prawdziwy cukiereczek :)

Pakusie - chłopaki cudaki :evil_lol:

Posted

Roszpunka napisał(a):

Pakusie - chłopaki cudaki :evil_lol:

Pakusie - cudowne psiaki
Pakusie - Was wszyscy kochają
Pakusie - gdzieś domki na Was czekają ;)

No układamy poemat o Pakusiach!!! :)

Posted

Agula99 napisał(a):
Szkoda barb że nie dałaś tego zdjęcia na którym się Pakuś tak ślicznie patrzy do góry, z tym noskiem, to jest jego najpiękniejsze zdjęcie, takie chwytające za serce.

Nic straconego, zrobię mu jeszcze z tą fotką, z ktorą sobie życzysz. ;)