Agula99 Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Ciotko Roszpunko i inne ciotki zaglądnijcie do naszego Budrysa!! [url]http://www.dogomania.pl/threads/219291-BUDRYS-przywi%C4%85zany-do-drzewa-drutem-czeka-na-drug%C4%85-szans%C4%99?p=18180105#post18180105[/url] Quote
Roszpunka Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 U Budryska już byłam :) Pakuniu, taki jesteś do schrupania...mniam :):) [url]https://lh4.googleusercontent.com/-0JcE8uasZDI/TuOpnoh-4eI/AAAAAAAADBs/kRHnCbK1YYY/s640/IMGP6495.jpg[/url] Jeżeli z tymi fotkami nikt Cię nie zechce, to będzie znaczyć, że ludzie powariowali do reszty ;) Quote
barb Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='Roszpunka'] Pakuniu, taki jesteś do schrupania...mniam :):) [url]https://lh4.googleusercontent.com/-0JcE8uasZDI/TuOpnoh-4eI/AAAAAAAADBs/kRHnCbK1YYY/s640/IMGP6495.jpg[/url] Jeżeli z tymi fotkami nikt Cię nie zechce, to będzie znaczyć, że ludzie powariowali do reszty ;)[/QUOTE] A nie powariowali, skoro Twego Pakulca chcą trzymać w obórce i karmć chlebem i ziemniakami ? Quote
figa33 Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 parówka pierwsza klasa !:loveu: śliczne zdjęcia Quote
Roszpunka Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='barb']A nie powariowali, skoro Twego Pakulca chcą trzymać w obórce i karmć chlebem i ziemniakami ?[/QUOTE] Nie rozumiem, skąd to oburzenie ;) W kręgach świętokrzyskiego buractwa to i tak podwyższony standard :shake: A poza tym w obórce tylko w dzień, nocą by sobie latał i łowił szczury. Quote
barb Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Jak to przeczytalam na waszym wątku to nie bylam w stanie nic napisać ...z wrażenia... :shake: Rzeczywiście powazna propozycja adopcyjna. :razz::mad::angryy: Szkoda, ze Pakus nie moze sam sie wypowiedzieć na ten temat.:diabloti: Quote
Roszpunka Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Oby podkarpackiemu Pakusiowi takie propozycje się nie trafiały... A sąsiad chciał zatrzymać Pakunka już dziś :eviltong: to chyba poważnie mówił :diabloti: Quote
majuska Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 Śliczne te nowe fotki Pakusia....ja niestety nie mam spokoju i wolnej chwili, tak mi przykro że nie pomagam w ogłoszeniach, ledwie zdążę poczytać co słychać to muszę gnać do dziecięcia ( nawet teraz jeszcze nie zasnęła na dobre:shake: ) Roszpunko ja mam właśnie moją sukę Maję ( ta z awatarka) z Kielc, wiem, że tam tragedia, ale u nas na Podkarpaciu wcale nie lepiej:shake: Quote
Roszpunka Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Ale macie chociaż schronisko w Rzeszowie, kilka przytulisk, a u nas nic. Jedyne schronisko w województwie zamknięte ponad rok... Quote
barb Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='Roszpunka']Ale macie chociaż schronisko w Rzeszowie, kilka przytulisk, a u nas nic. Jedyne schronisko w województwie zamknięte ponad rok...[/QUOTE] Tego sobie w ogóle nie wyobrażam....W całym świętokrzyskim ani jednego schroniska ??? Quote
Roszpunka Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Ani jednego. Kieleckie Dyminy funkcjonują pod zarządem ŚTOZ, ekipa robi, co może... Nie wolno im przyjmować psów, bo zamknięte, miasto śle monity z groźbami, że nie wywiązują się z umowy (tzn. nie odławiają) a PLW złożył zawiadomienie do prokuratury, że jednak trafiają nowe zwierzaki, choć formalnie schronisko nie istnieje.Kwadratura koła. Faktycznie psiaków przybywa, bo trafiają powypadkowe, w ciężkim stanie albo np. szczeniaki podrzucone w kartonie gdzieś pod szkołę lub bezpośrednio pod bramę schronu. Ale znalezionego na ulicy psa tam nie zostawisz... Quote
Becia66 Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 [quote name='Roszpunka']Ale macie chociaż schronisko w Rzeszowie, kilka przytulisk, a u nas nic. Jedyne schronisko w województwie zamknięte ponad rok...[/QUOTE] mamy jeszcze dobre schronisko w Orzechowcach i mniej dobre, a w zasadzie beznadziejne w Mielcu. Ale jest coraz więcej przytulisk i to jest dobra wiadomość. Quote
barb Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Zmieniłam kontakt na Becie na przygarnijzwierzaka i Jarosławiaku; usunełam budę i łańcuch. Na Jaroslawiaku wyedytowalam nowe zdjęcia niestety na przygarnijzwierzaka pomimo wstawiania nowych fot zostaja stare... Quote
barb Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 nowe ogłoszenia - na Becię : http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=89649 http://www.rzeszow.neeon.pl/194503-pako-prawie-jamnik-szuka-domu.html Quote
Agula99 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Pakuniu, może teraz uda ci się wzbudzić czyjąś miłość>??? A ja proszę o podpisanie petycji!!! http://www.petycje.pl/8123 Quote
Agula99 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Szkoda barb że nie dałaś tego zdjęcia na którym się Pakuś tak ślicznie patrzy do góry, z tym noskiem, to jest jego najpiękniejsze zdjęcie, takie chwytające za serce. Quote
Roszpunka Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Becia66 napisał(a):mamy jeszcze dobre schronisko w Orzechowcach i mniej dobre, a w zasadzie beznadziejne w Mielcu. Ale jest coraz więcej przytulisk i to jest dobra wiadomość. To już wiem, gdzie podrzucać nasze bezdomniaki :diabloti: Zapakuję pełny samochód i Was odwiedzę :p Quote
Agula99 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Roszpunka napisał(a):To już wiem, gdzie podrzucać nasze bezdomniaki :diabloti: Zapakuję pełny samochód i Was odwiedzę :p No jak to gdzie??? Do przytułku w Boguchwale ;) No i widzę Roszpunko, że Ty też jesteś fanką tego Pakusiowego zdjątka z tymi oczkami i noskiem, cuuudo nieee??? Boziu, jaki ten nasz Pakuś śliczny. Te wszystkie Pakusie coś w sobie mają nieee???? :) Quote
Roszpunka Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Agula99 napisał(a):No jak to gdzie??? Do przytułku w Boguchwale ;) No i widzę Roszpunko, że Ty też jesteś fanką tego Pakusiowego zdjątka z tymi oczkami i noskiem, cuuudo nieee??? Boziu, jaki ten nasz Pakuś śliczny. Te wszystkie Pakusie coś w sobie mają nieee???? :) Już sobie wygooglowałam, gdzie Was znajdę :) Pierwszy transport wkrótce ;) A jeżeli chodzi o zdjęcia Pakusia, to wiesz... no boski jest :loveu: a na tej fotce prawdziwy cukiereczek :) Pakusie - chłopaki cudaki :evil_lol: Quote
Agula99 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Roszpunka napisał(a): Pakusie - chłopaki cudaki :evil_lol: Pakusie - cudowne psiaki Pakusie - Was wszyscy kochają Pakusie - gdzieś domki na Was czekają ;) No układamy poemat o Pakusiach!!! :) Quote
barb Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Agula99 napisał(a):Szkoda barb że nie dałaś tego zdjęcia na którym się Pakuś tak ślicznie patrzy do góry, z tym noskiem, to jest jego najpiękniejsze zdjęcie, takie chwytające za serce. Nic straconego, zrobię mu jeszcze z tą fotką, z ktorą sobie życzysz. ;) Quote
barb Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 barb napisał(a):Nic straconego, zrobię mu jeszcze z tą fotką, z ktorą sobie życzysz. ;) Chodzi o to zdjęcie ? Quote
Agula99 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 barb napisał(a):Chodzi o to zdjęcie ? Taaaak,no sama popatrz!!! Istna słodycz!!!! :) Quote
Recommended Posts