majuska Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 (edited) Pako to bardzo sympatyczny, niewielki piesek w typie jamnika. Jest kolejną ofiarą ludzkiej bezduszności, bezmyślności i okrucieństwa. Czym sobie zasłużył na to, aby zostać wyrzuconym na ruchliwej ulicy z samochodu?? Można powiedzieć, że miał szczęście w nieszcześciu, bo trafił do naszego przytuliska, gdzie jest bezpieczny i pomożemy mu w znalezieniu nowego domku, ale biedak na pewno mocno przeżywa tę całą sytuację. Jest łagodny i przyjacielski do innych psiaków, był też na długim spacerku, więc wiemy, że ładnie chodzi na smyczy, lada dzień zostanie odrobaczony i zaszczepiony, a my możemy pomalutku reklamować chłopaka gdzie się da i mocno ogłaszać, aby szybko trafił do odpowiedzialnego i kochającego domku. Pako przebywa w przytulisku dla bezdomnych zwierząt w Boguchwale koło Rzeszowa. Kontakt można podawać taki: tel. 727 906 679 [email protected] A oto sesja Pakunia: Edited January 14, 2012 by majuska Quote
Agula99 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Witaj Pakuniu!!! Nie bój się nic, ciotki znajdą ci super, fajowy domek, sto razy lepszy niż ten badziewny co miałeś!!! :) Quote
Becia66 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 o matko, jaki on kochany, taki tramwajek na krótkich nóżkach i pysio cudny... Ciotki wybaczcie że tak mało zaglądam ale nie mogę siedzieć, nawet to pisząc stoję...:shake: ale całym sercem jestem z wami i czekam niecierpliwie na lepszy czas. Quote
Agula99 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Beciu, witaj!!! Witaj, stoisz czy leżysz ale w lepsze czasy wierzysz i to jest najważniejsze!!!! :) :) Nie dawaj się i wracaj!!! Albo przynajmniej odbieraj same suuper telefony!!! :) Quote
figa33 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 no śliczny psiak , taki trochę beagle , posokowiec no i jamnik , w sumie fajna parówka z niego :lol: wydaje się zadbany , i co to ma być , tak ludzie bezkarnie psy wyrzucają ...ech..:shake: i nic , nikt za nim nie tęskni ..ech..kurde..:shake: Quote
Becia66 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 figa33 napisał(a):no śliczny psiak , figuniu - tak bardzo się cieszę że do nas wróciłaś.....:loveu:, od razu jakos adopcje ruszyły z kopyta... Quote
figa33 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Beciu , też się bardzo cieszę ,ze piszesz :loveu:, martwiłam się jak tam z Tobą ... Quote
majuska Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 Fajny Pakuś, fajny, właśnie tak go nazwałyśmy, bo ma wyrobione porządne mięśnie na łapkach, taki fajowy pakerek :) Quote
Agula99 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 No to hopsiaj nasz Pakerku na koniec dnia!!! Niech inne ciotki cię odwiedzają i podziwiają!! :) Quote
Florentynka Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 No to się melduję u parówka. Widzę, że nawet obolała Becia zajrzała - Beciu - myślimy o Tobie! Łucja przesyła buziaki z języczkiem! ;) Quote
Roszpunka Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Przybiegłam się przywitać z przystojniakiem - imiennikiem mojego tymczasika. Pakusiu, będę Cię odwiedzać, zapraszam również w odwiedziny do nas http://www.dogomania.pl/threads/212240-Pako-ma%C5%82y-starszy-kud%C5%82acz-z-chorob%C4%85-sk%C3%B3ry-prosi-o-pomoc Quote
Roszpunka Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Pako, zaglądam do Ciebie z życzeniami miłej niedzieli :smile: Quote
ida47 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 piekny piesek na pewno znajdzie szybko domek ,swietne zdjecia Quote
Agula99 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Oby, oby znalazł szybko cudowny domek, bo on taki misiek, mały pakerek, słodziak :) Quote
Roszpunka Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Cześć Pako, przyszłam się przywitać. Mizianko od ciotki :smile: Quote
Becia66 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Agula99 napisał(a):on taki misiek, mały pakerek, słodziak :) dobrze że taki misiek i słodziak, a nie zołza jak Kaja bo o domek łatwiej. Quote
Agula99 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Bla bla bla Beciu, Kajunia jest najsłodsza na całym świecie :P Quote
Becia66 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Agula99 napisał(a):Bla bla bla Beciu, Kajunia jest najsłodsza na całym świecie :P skoro tak mówisz, widocznie wiesz co mówisz...:diabloti: Quote
figa33 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 poczekam do jutra i zamienię allegro Walusia dla Pako Quote
majuska Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Oj, lubimy takie numery figuniu, zwykle fajnie się to kończy :) Quote
Recommended Posts