Jump to content
Dogomania

Puszek - Niko - krakowiaczek jeden - już w domku :)

Recommended Posts

Posted

Z tego co pamietam jak wyglada Tora to Puszek jest mniejszy.
Z moja onką się dogaduje z terrirka gorzej ale to ona jest wredna:)
On bardzo szuka kontaktu z człowiekiem wiec pernie będzie wolał Twoje towarzystwo.
Agulinko wyślij do Bory pw z nr telefonu, zebyście sie mogły umówić.
A o ktorej przewidujesz odbior piesia ode mnie Bora?

• Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślę, że 17-18, ale ciężko mi dokładnie powiedzieć. Ostatnio całą drogę śnieg padał...momentami jechaliśmy 50 km/h :roll: Mam nadzieję, że tym razem tak nie będzie :shake: Ile potrzebujecie czasu, żeby dojechać na stację? Jak wyślę smsa, gdy wjedziemy do Warszawy będzie dobrze?

Posted

agulinka napisał(a):
Pewnie, że dobry, poczekam sobie jeśli trzeba, do niedzieli jakoś wytrzymam, ale ani jednego dnia dłużej.;)

Jestem pod wrażeniem tego, jak sobie tu wszyscy pomagają. Wygląda na to, że dogomania, to forum najwspanialszych ludzi na świecie:lol:

Dobrze :-) i ja również tak myślę o tym forum :-)

Posted

Domek już się doczekać nie może na Pucha, a on pewnie dalej nieświadomy tego, że w jego życiu szykuje się kolejna rewolucja.
Pozdrowienia dla wszystkich, którym losy Puszka nie są obojętne, fajnie, że jeszcze tu zaglądacie:lol:

Posted

Agulinko czy masz tel do Bory żeby sie z nia umówic na odbiór tego drogocennego towaru jakim jest Puszeczek??

Bora ja potrzebuje 40 min żeby dojechać na miejsce spotkania.

Posted

beka napisał(a):
Agulinko czy masz tel do Bory żeby sie z nia umówic na odbiór tego drogocennego towaru jakim jest Puszeczek??

Bora ja potrzebuje 40 min żeby dojechać na miejsce spotkania.

Tak, mam telefon i wszystkie potrzebne informacje, miejsce spotkania jest ściśle tajne / poufne :cool1:, aby nikt nie przechwycił "towaru". Prowadzimy z Borą konspiracyjną korespondencje i dogrywamy szczegóły akcji Puszek.;)

Posted

Dłuterminową i najlepiej hurtową bo wtedy większe rabaty:)
Jutro wielki dzien dla Puszka.
Puszek był dziś niezbyt grzeczny.
Wykorzystal moment kiedy trzymałm Morusa na smyczy i ugryzł go w pupę. Morus miał strasznie głupią mine i nie wiedział co sie dzieje...
Puszek zemścił się za codzienne obszczekiwanie kojca :diabloti:

Posted

beka napisał(a):
Puszek był dziś niezbyt grzeczny.
Wykorzystal moment kiedy trzymałm Morusa na smyczy i ugryzł go w pupę. Morus miał strasznie głupią mine i nie wiedział co sie dzieje...
Puszek zemścił się za codzienne obszczekiwanie kojca :diabloti:

:evil_lol:

Posted

Puszek pojechał do domu do Agulinki.
Nieoceniona Bora zabrała go do jego nowego domku.
Tym razem dzielnie sie trzymałam i przy Borze nie płakałm (tak jak to było gdy oddawałam Bursztynka) -pozwoliłam sobie uronić kilka lez w samochodzie w drodze do domu:(.
Pusio był taki smutny (a wsamochodzie lizał mnie po rękach i co chwila rozdawał buziaczki).
Agulinko, tylko nie sp€szczaj go ze smyczy na początku , proszę i koniecznie kup adresówkę.
Przypomnę że Puchu nie był szczepiony na wirusóki wiec dobrzeby było go zaszczeopić. Książeczka zdrowia ma Bora.
Pusiu bądź grzeczny (zaznaczył mi dzisiaj mieszkanie ) i nie sprawiaj kłopotów.
Agulinko mam nadzieję że ten mały piesio da Wam dużo szczęścia i radości :)

Posted

Olga132 napisał(a):
Beka powinnas podpisać jakąś umowę z Borą na przewóz zwierząt na trasie Warszawa-Kraków. Może Bora jakieś zniżki Ci zaproponuje;)

Ja myślę, że beka specjalnie szuka domków w Krakowie, bo wie, że transport będzie, że przynajmniej o to się nie musi martwić ;) :evil_lol:
Puszek na początku cały czas się kręcił, a później zasnął. Przy spotkaniu z nową panią był trochę zaspany, taki trochę zakręcony :evil_lol:

Czekamy na relacje z nowego domku ;)

Posted

Dostałam sms z informacją że Pusio narazie onieśmielony ale idzie ku lepszemu.
Czekamy na relację Agulinki.
A tytuł zmienię jak nowa Pańcia się odezwie:)