Jump to content
Dogomania

Puszek - Niko - krakowiaczek jeden - już w domku :)

Recommended Posts

• Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nietety nadal cisza:(. Nikt się nim nie interesuje..
A dziś były u mnie siostry i okazało sie że Puszek to pies obronny - obszczekał je równo hihihihi

Posted

O ranu ale byłoby cudownie gdy się odnalazł właściciel..
A Puchu jest taki kochany, łepeczek wystawia do drapanka i brzusio wystawia i jęzorkiem buzie chce liznąc i co i rusz podskakuje by się do niej dostać...
Nie rozumiem dlaczego jest tak male zainteresowanie takim fajnym pieskiem...

Posted

Myślę cały czas o Puszku, pytam ludzi i nic konkretnego:shake: Mała szansa na domek dla Puszka istnieje ale na razie to nic pewnego, więc nie piszę,żeby nie zapeszyć i nie robić złudnej nadziei cioteczkom... Zobaczymy co z tego wyniknie:cool3:

Posted

beko mam kilka pytań w imieniu osoby, która być może zaopiekuje sie Puszkiem:
1. Czy byłaby mozliwość dostarczenia psiaka do Krakowa?
2. Napisz o nim jak najwięcej, jak jego zdrówko teraz?, co lubi? jaki ma temperament? Wszystko co Ci się nasuwa na temat Puszka - Okruszka;) To na pewno pomoże w podjęciu ostatecznej decyzji...

Posted

akteris napisał(a):
1. Czy byłaby mozliwość dostarczenia psiaka do Krakowa?

Beka ma ogromne doświadczenie w dostarczaniu piesków do Krakowa;)
na pewno coś wymyśli!!

Posted

Dziewczyny moja córka ma dzis operacje kolana i napewno bedę miała mniej czasu.
Co do transportu to do Krakowa jeździ parę osób to może ktos by go podwiózł..
Pusio dziś usiłował wydostać się z kojca ... wykopał taaaaką dziurę.

Pusio to młody wesoły chłopak. Czuje się dobrze. W weekend szczepienie na wściekliznę.
Jest przylepny i całuśny. Po wypuszczeniu z kojca biega jak szalony po działce a potem do michy (mały żarłok) a potem to już do mnie na mizianko i drapanko.
Ostatnio zwial mi z działki ale wrócił jak go zawołałm.
Oczywiście w nowym miejcu bedzie potrzebował czasu by przystosować sie do nowych warunków :)
Jest w kojcu ale nie w nim nie brudzi. Zawsze załtwia się poza kojcem

Akteris a co to za ewentualny domek możesz zgdradzić jakieś szczegóły ?
Znasz ludzi?

Posted

Znam ludzi bardzo dobrze, właściwie to bliska rodzina;) Trzymam kciuki, żeby się zdecydowali, wczoraj długo z nimi rozmawiałam i staneło na tym,że dzisiaj ostateczna decyzja;) więc czekam... Gdyby puszek tam trafił to tak jakby u mnie był...;)
Jeśli coś z tego wyjdzie to na pewno w wakacje przez kilkanaście dni będę mieć 3 psy;) Mój Ebi, Teo(seter) rodziców(ale prawie jak mój) i Puszek ;)

Posted

W oczekaiwaniu na wiadomość:roll: , znalazłam taką oto myśl; prawie jak o Puszku:lol:
"Aj, Mopsik malusi!
Skoro szczeka na słonia,
Jak silny być musi." ;)

A człowiek taki strachliwy i pełen obaw...

Posted

:-( :-( :-( Niestety, jest mi cholernie smutno, ale nie ma domku dla Puszka:placz: :flaming: Nawet nie wiecie jak mi przykro...
Od tej pory obiecuję, nie będę się sugerować wstępnymi obietnicami, bo po co sobie i Wam rozczarowania fundować:shake:
Szukam dalej, w końcu musi sie znaleźć kochający dom dla Okruszka...