kasiaprodex Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Puszeczku szybko wracaj po zabiegu do zdrowia bo ciotki z ogloszeniami stoją i przyszly pancio nie może cie wypatrzyć:placz: Quote
Izabella Hossa Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Puszek miał szczęście do kwadratu- bo został zabrany zamiast tego dzikiego czarnuszka ( ze zdjęć w wątku "Owczarki Niemieckie i ....) i tym samym zyskał wybawienie. ..........A teraz niespodzianka....... Ten dziki czarnuszek, który został w Chrcynnie , jak sie okazało nie jest dziki tylko był przerażony i panicznie bał sie pracowników-DZIŚ MA SWÓJ WŁASNY DOM!!!!!!! już sie nie boi , a do tego jest nadzwyczaj przytulaśny. .........Morał................. Okoliczności sprawiły, że dwa MAŁE CZARNE PSIAKI majĄ szczęście. Mam nadzieje , że Puszek już niebawem będzie miał swój dom. Quote
kasiaprodex Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 ale wieści :klacz: :bye: :happy1: :Cool!: :klacz: a gdzie ten domek? teraz kolej na Puszeczka Quote
morisowa Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 ojej, jak dobrze! on tak panicznie uciekał, pracownik powiedział, że go nie złapie, ja też bym go nie złapała... a na dobre wszystko wyszło :lol: Quote
aisaK Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Bardzo mnie cieszą takie nowiny!!! Puszek-Tobie też się poszczęsci! Quote
beka Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Pusio miał dziś zabieg. Wszysko jest OK. do jutra został w lecznicy. Quote
Izabella Hossa Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Czarnuszek mieszka w Jabłonnej i będzie na pewno rozpieszczany, jest jedynakiem tylko do kochania. Puszek i Ty znajdziesz dom ! Quote
kasiaprodex Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Puszeczku podziękuj czarnuszkowi bo to dzieki niemu jesteś u beki. Nie martw sie tylko dojdzies do siebie po zabiegu a ciotki juz ogloszenia daja i domku szukają. Quote
beka Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Pusio juz u mnie. Wszystko w porządku. Muszę tylko pilnować żeby się wypróżnaił bo może byc troszke obolały i może próbować wstrzymywać. Daję mu oliwkę z oliwek do jedzenia:) Za ok. 2 tygodnie szczepienia i można Puszeczka oglaszać. Koszt zabiegu wyniósł 180 zł. Skan rachunku wysłałam już do GreenEvil. Kupiłam mu też lekarstwo na uspokojenie (dla wszystkich moich psów zewnętrznych) co by im ułatwić przetwanie nocy Sylwestrowej. Quote
kasiaprodex Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 dopiero za 2 tygodnie.:crazyeye: Oj długo ,długo Quote
beka Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Kasiu myslę że ogłoszenia mogą byc robione już od przyszłego tyg. Bylekomu go nie oddam a dobry człowiek moze go sam wziąć na szczepienie:) Quote
kasiaprodex Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 dobra to zaczynamy akcje ogłoszeń zamawiam : allegro, wyborczą i jeszcze lokalne z Wyszkowa beka a czy wet powiedział co było przyczyną tego polipka. Quote
kasiaprodex Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 beka napisał(a):Kasiu myslę że ogłoszenia mogą byc robione już od przyszłego tyg. Bylekomu go nie oddam a dobry człowiek moze go sam wziąć na szczepienie:) ja poprostu zrozumiała żę Puszek nie może wcześniej iśc jak 2 tyg. do adopcji ze względu na operacje Quote
kasiaprodex Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Puszeczku jak sie dzis czujemy? chyba ciotka beka bardzo zajeta? Quote
kasiaprodex Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 tylko jedna ciocia do ciebie zaglada i pyta o zdrowie a nikt nie odpowiada:-( :-( :-( Quote
enia Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 I ja zaglądam i mocno kciuki trzymam za tego przystojniaka....... i ciesze sie ogromnie, że ten drugi czarnulek ma juz domek...... Quote
beka Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Ciotce komputer w domu nawala ... Ten polip to była przerośnięta śluzówka (wet obejrzał i powiedział że wygląda ok i nie koniecznie trzeba to badać dalej. Puszek dokazuje jak zwykle, a te dwa tygodnie to należy odczekać ze szczepieniem żeby sie wzmocnił po operacji (tak zadecydował wet ) Puszek się zaokrąglił i chyba mu zmniejszę porcje żywieniowe bo do Reda sie upodabnia :) Quote
Asia_M Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Puszeczku mały, życzę Ci w Nowym Roku dużo zdrówka i wspaniałego domku! :multi: Quote
kasiaprodex Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 beka napisał(a):Ciotce komputer w domu nawala ... Ten polip to była przerośnięta śluzówka (wet obejrzał i powiedział że wygląda ok i nie koniecznie trzeba to badać dalej. Puszek dokazuje jak zwykle, a te dwa tygodnie to należy odczekać ze szczepieniem żeby sie wzmocnił po operacji (tak zadecydował wet ) Puszek się zaokrąglił i chyba mu zmniejszę porcje żywieniowe bo do Reda sie upodabnia :) czyli rozumiem że Pusio juz jest zdrowy. Quote
morisowa Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 to jutro daję ogłoszenia, niech wreszcie dobry domek się znajdzie :lol: Quote
Olga132 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 no Puszku...prosze szybciutko znaleźć kochający domek bo miejsce na tymczasie potrzebne;) Quote
morisowa Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Dałam Puszka na: 4lapy, gumtree, petworld, tresura, kupsprzedaj, adopcje, ojej oraz gazeta Oferta w poniedziałek. Z telefonem do beki. Niech ktoś odpowiedni go wypatrzy! Quote
akteris Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Trzymam za ciebie kciuki Puszku- Okruszku:kciuki: Oby szybko znalazła się osoba, która weźmie cię ze sobą do ciepłego domku... Gdyby nie fakt, że niedawno przygarnęłam 4kg 10 letniego szczęścia;) to puszek byłby już u mnie... Jest piekny... po prostu taka bida malutka do kochania:buzi: Może warto by wystawić go jeszcze na allegro?, wiele osób szukających psiaków tam zagląda... Quote
kasiaprodex Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 akteris napisał(a):Trzymam za ciebie kciuki Puszku- Okruszku:kciuki: Oby szybko znalazła się osoba, która weźmie cię ze sobą do ciepłego domku... Gdyby nie fakt, że niedawno przygarnęłam 4kg 10 letniego szczęścia;) to puszek byłby już u mnie... Jest piekny... po prostu taka bida malutka do kochania:buzi: Może warto by wystawić go jeszcze na allegro?, wiele osób szukających psiaków tam zagląda... Puszek jest na allegro Quote
Recommended Posts