Jump to content
Dogomania

Puszek - Niko - krakowiaczek jeden - już w domku :)

Recommended Posts

• Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Puszek miał szczęście do kwadratu- bo został zabrany zamiast tego dzikiego czarnuszka ( ze zdjęć w wątku "Owczarki Niemieckie i ....) i tym samym zyskał wybawienie.

..........A teraz niespodzianka.......
Ten dziki czarnuszek, który został w Chrcynnie , jak sie okazało nie jest dziki tylko był przerażony i panicznie bał sie pracowników-DZIŚ MA SWÓJ WŁASNY DOM!!!!!!! już sie nie boi , a do tego jest nadzwyczaj przytulaśny.

.........Morał.................

Okoliczności sprawiły, że dwa MAŁE CZARNE PSIAKI majĄ szczęście. Mam nadzieje , że Puszek już niebawem będzie miał swój dom.

Posted

Pusio juz u mnie.
Wszystko w porządku.
Muszę tylko pilnować żeby się wypróżnaił bo może byc troszke obolały i może próbować wstrzymywać. Daję mu oliwkę z oliwek do jedzenia:)
Za ok. 2 tygodnie szczepienia i można Puszeczka oglaszać.
Koszt zabiegu wyniósł 180 zł. Skan rachunku wysłałam już do GreenEvil.
Kupiłam mu też lekarstwo na uspokojenie (dla wszystkich moich psów zewnętrznych) co by im ułatwić przetwanie nocy Sylwestrowej.

Posted

Kasiu myslę że ogłoszenia mogą byc robione już od przyszłego tyg. Bylekomu go nie oddam a dobry człowiek moze go sam wziąć na szczepienie:)

Posted

beka napisał(a):
Kasiu myslę że ogłoszenia mogą byc robione już od przyszłego tyg. Bylekomu go nie oddam a dobry człowiek moze go sam wziąć na szczepienie:)

ja poprostu zrozumiała żę Puszek nie może wcześniej iśc jak 2 tyg. do adopcji ze względu na operacje

Posted

Ciotce komputer w domu nawala ...
Ten polip to była przerośnięta śluzówka (wet obejrzał i powiedział że wygląda ok i nie koniecznie trzeba to badać dalej.

Puszek dokazuje jak zwykle, a te dwa tygodnie to należy odczekać ze szczepieniem żeby sie wzmocnił po operacji (tak zadecydował wet )
Puszek się zaokrąglił i chyba mu zmniejszę porcje żywieniowe bo do Reda sie upodabnia :)

Posted

beka napisał(a):
Ciotce komputer w domu nawala ...
Ten polip to była przerośnięta śluzówka (wet obejrzał i powiedział że wygląda ok i nie koniecznie trzeba to badać dalej.

Puszek dokazuje jak zwykle, a te dwa tygodnie to należy odczekać ze szczepieniem żeby sie wzmocnił po operacji (tak zadecydował wet )
Puszek się zaokrąglił i chyba mu zmniejszę porcje żywieniowe bo do Reda sie upodabnia :)

czyli rozumiem że Pusio juz jest zdrowy.

Posted

Trzymam za ciebie kciuki Puszku- Okruszku:kciuki: Oby szybko znalazła się osoba, która weźmie cię ze sobą do ciepłego domku...
Gdyby nie fakt, że niedawno przygarnęłam 4kg 10 letniego szczęścia;) to puszek byłby już u mnie... Jest piekny... po prostu taka bida malutka do kochania:buzi:
Może warto by wystawić go jeszcze na allegro?, wiele osób szukających psiaków tam zagląda...

Posted

akteris napisał(a):
Trzymam za ciebie kciuki Puszku- Okruszku:kciuki: Oby szybko znalazła się osoba, która weźmie cię ze sobą do ciepłego domku...
Gdyby nie fakt, że niedawno przygarnęłam 4kg 10 letniego szczęścia;) to puszek byłby już u mnie... Jest piekny... po prostu taka bida malutka do kochania:buzi:
Może warto by wystawić go jeszcze na allegro?, wiele osób szukających psiaków tam zagląda...

Puszek jest na allegro