kasiaprodex Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 co u naszego Pusia slychac? Było jakies zainteresowanie? Quote
beka Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Niestety zero zainteresowania :( Zupełnie nierozumiem bo to naprawdę kochana psina i juz się do mnie przywiazał:( Kontakt od Morisowej nie wypalił. Dziewczyna podał mi maila ale chyba zle zapisałam i niestety wrócił. Spróbowałam jeszcze trzech innych kombinacji ale bez powodzienia. Wysłałm sms do zainteresowanej i nagrałam się dodatkowo na sekretarke i nic. Cisza.... Quote
morisowa Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Dziwne, że taki mały słodziak nie ma powodzenia :shake: Quote
beka Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Od jutra nie mam komputera :( na jakies 3 dni Puchu jutro idzie na szczepienie. Quote
Asia_M Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Mały, trzymaj się mocno! W końcu Ci się uda! Musi! Quote
Lorien:) Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Podnoszę biednego Puszka - okruszka:-( Quote
beka Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 U Puszka bez zmian :( Nikt się nie zainteresował naszych chłopakiem, Pusio juz po szczepieniu na wściekliznę . Wkrótce wirusówki. Quote
Olga132 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Znajdzie kogoś...na pewno...widać ten idealny opiekunje szcze nie wie, że Puszek na niego czeka .... ale wierzę że lada dzień sie dowie i stworzy małemu wspaniały dom! Quote
Olga132 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 kasiaprodex napisał(a):jutro może będzie coś wiadomo trzymamy kciuki!!! Quote
kasiaprodex Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Olga132 napisał(a):trzymamy kciuki!!! Niestety sunia nas ubiegła.Pusio ustąpil miejsca biduni schroniskowej Quote
agulinka Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Witam wszystkich, szczególnie mojego ulubieńca Puszka . :loveu: Od dłuższego czasu obserwuję ten wątek, Puszek podbił moje serce. Bardzo chciałabym go zabrać, właściwie o niczym innym ostatnio nie potrafię myśleć, jednak potrzebowałabym jeszcze trochę czasu (ok. 2 tygodni), aby przygotować dla niego domek (obecnie jestem w trakcie przeprowadzki, a do tego zaczęła się sesja:shake: ) I jeszcze jedno: czy Puszek nie miałby nic przeciwko przeprowadzce do Krakowa, to tak daleko od kochanych cioteczek...:loveu: Czy byłaby możliwość transportu? Pozdrawiam i proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby;) Quote
akteris Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 A co tu taka cisza?:icon_roc: Puszek może mieć domek a tu żadnego odzewu... agulinka to wspaniała partia dla Okruszka:evil_lol: wiem, co mówię...:eviltong: :laola: beka napisz czy Pusio jeszcze potrzebuje ciepłego domu? Quote
kasiaprodex Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Nasz Pusio nadal szuka domku ale jak jest fajne mieszkanko w Krakowie to może sie przeprowadzić.Dla takiego malucha to i bocian w transporcie pomoże:evil_lol: Quote
agulinka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Mieszkanko będzie fajne, ale dopiero wtedy, gdy zamieszka w nim mały dobry Duszek-Okruszek. :Dog_run: akteris, dziękuję za wsparcie:Rose: Quote
beka Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Agulinka, czy to od Ciebie dostałam maila? Wczoraj prawie nie zaglądałam na dogo bo mam urwanie gwizdka w pracy i jeszcze w domu szykowałam papiery do biura. Jeżeli zobowiążesz się kochac Pucha tak jak my to jestem za przeprowadzką. Ważne by miał swojego człowieka do miziania bo łasy jest na pieszczoty. Quote
agulinka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Ten mail nie byl ode mnie. Oczywiście dołożę wszelkich starań, aby piesek czuł się dopieszczony. Tylko wygląda na to, że mam konkurencję, ze ktoś jeszcze ubiega się o względy Pucha. Ja, jak już wspominałam nie mogłabym go zabrać już teraz, lecz dopiero od 30.01. Bardzo mi na nim zależy, ale rozumiem, że on juz długo czeka i jeśli ktoś da mu miłość i dom od zaraz, to pewnie moje szanse zmaleją. Quote
enia Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Czyli kiedy będzie szczęśliwe zakończenie? Pusio idzie do domku?:loveu: Quote
akteris Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Co z tobą się dzieje Puszku maleńki? Zima w pełni a ty w budce...:shake: Ciepły domek na ciebie czeka a tu ciszaaaaaaaa...:sad: Quote
Recommended Posts