Jump to content
Dogomania

Puszek - Niko - krakowiaczek jeden - już w domku :)

Recommended Posts

• Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety zero zainteresowania :(
Zupełnie nierozumiem bo to naprawdę kochana psina i juz się do mnie przywiazał:(
Kontakt od Morisowej nie wypalił.
Dziewczyna podał mi maila ale chyba zle zapisałam i niestety wrócił.
Spróbowałam jeszcze trzech innych kombinacji ale bez powodzienia.
Wysłałm sms do zainteresowanej i nagrałam się dodatkowo na sekretarke i nic. Cisza....

Posted

U Puszka bez zmian :(
Nikt się nie zainteresował naszych chłopakiem,
Pusio juz po szczepieniu na wściekliznę . Wkrótce wirusówki.

Posted

Znajdzie kogoś...na pewno...widać ten idealny opiekunje szcze nie wie, że Puszek na niego czeka .... ale wierzę że lada dzień sie dowie i stworzy małemu wspaniały dom!

Posted

Witam wszystkich, szczególnie mojego ulubieńca Puszka . :loveu:
Od dłuższego czasu obserwuję ten wątek, Puszek podbił moje serce. Bardzo chciałabym go zabrać, właściwie o niczym innym ostatnio nie potrafię myśleć, jednak potrzebowałabym jeszcze trochę czasu (ok. 2 tygodni), aby przygotować dla niego domek (obecnie jestem w trakcie przeprowadzki, a do tego zaczęła się sesja:shake: )
I jeszcze jedno: czy Puszek nie miałby nic przeciwko przeprowadzce do Krakowa, to tak daleko od kochanych cioteczek...:loveu:
Czy byłaby możliwość transportu?
Pozdrawiam i proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby;)

Posted

A co tu taka cisza?:icon_roc: Puszek może mieć domek a tu żadnego odzewu...
agulinka to wspaniała partia dla Okruszka:evil_lol: wiem, co mówię...:eviltong: :laola:

beka napisz czy Pusio jeszcze potrzebuje ciepłego domu?

Posted

Agulinka, czy to od Ciebie dostałam maila?
Wczoraj prawie nie zaglądałam na dogo bo mam urwanie gwizdka w pracy i jeszcze w domu szykowałam papiery do biura.
Jeżeli zobowiążesz się kochac Pucha tak jak my to jestem za przeprowadzką. Ważne by miał swojego człowieka do miziania bo łasy jest na pieszczoty.

Posted

Ten mail nie byl ode mnie.

Oczywiście dołożę wszelkich starań, aby piesek czuł się dopieszczony. Tylko wygląda na to, że mam konkurencję, ze ktoś jeszcze ubiega się o względy Pucha. Ja, jak już wspominałam nie mogłabym go zabrać już teraz, lecz dopiero od 30.01. Bardzo mi na nim zależy, ale rozumiem, że on juz długo czeka i jeśli ktoś da mu miłość i dom od zaraz, to pewnie moje szanse zmaleją.