Jump to content
Dogomania

Puszek - Niko - krakowiaczek jeden - już w domku :)

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny a może jakąś zrzutkę na paliwo, dla kogoś kto mógłby poświęcić swój czas... Psiak miałby przynajmniej już swój docelowy domek i kochającą panią. A tak nie wiadomo jak długo będą musieli czekać na siebie ;)

• Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W razie czego, w przyszły czwartek zabiorę malucha pociągiem, bo jadę z Warszawy do Krakowa. Tylko świadectwo wścieklizny, kaganiec darują maleństwu, wezmę szmaciankę mojej dobci :razz: Wyjazd o 11.05 EX. z Centralucha.

Posted

zasadzkas napisał(a):
W razie czego, w przyszły czwartek zabiorę malucha pociągiem, bo jadę z Warszawy do Krakowa. Tylko świadectwo wścieklizny, kaganiec darują maleństwu, wezmę szmaciankę mojej dobci :razz: Wyjazd o 11.05 EX. z Centralucha.

po dobci :crazyeye: to przecież on cały w kaganiec wejdzie:evil_lol:

Posted

zasadzkas napisał(a):
A pewnie, tyle, że będę go miała w ręku, żeby jedynie pomachać nim przed oczyma konduktorowi :evil_lol:

Chcesz wykończyć konduktora?:cool3:Jak jechałam z moim Yorkiem-potforkiem to się biedak dla żartu zapytał o kaganiec więc mu wyciągnęłam taki malusi szmaciany. Myślałam,że odejdzie z tego świata za śmiechu.Jeszcze go parę wagonów dalej słyszałam jak kwiczał:evil_lol:

Bardzo się cieszę, że Puszek wreszcie będzie miał dom.Obserwowałam go sobie już dawno.Szkoda, że większość psów mogę tylko obserwować.

Posted

:grins:
Ktoś ma chyba szczęście :lol: Będę akurat wracała do Krakowa w niedzielę 4 grudnia ;) Oczywiście go zabierzemy ;)

beka: odbiór tam gdzie wtedy? :cool3:

Posted

BORA napisał(a):
:grins:
Ktoś ma chyba szczęście :lol: Będę akurat wracała do Krakowa w niedzielę 4 grudnia ;) Oczywiście go zabierzemy ;)

beka: odbiór tam gdzie wtedy? :cool3:

O rety, 4 grudnia? Powiedzcie, że to nie o grudzień chodzi, bo się zapłaczę!! Ja się tak bardzo nie mogę doczekać...

Posted

No tak, chodziło o luty :oops: Nie wiem co mi z tym grudniem :evil_lol:

[quote name='zasadzkas']Bora, a może udałoby Ci się wziąć jamnika z Pabianic?
Modliszka może go dowieźć do Łodzi. Którędy jedziecie?
Jamnik jest chudziutki a domek czeka.
Zaraz go znajdę:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=39096&highlight=jamnik
Niestety nie jeździmy przez Łódź :shake: Jeździmy przez Radom, Kielce...Zmiana trasy raczej nie jest możliwa :placz:Tamta trasa jest dłuższa, a my i tak robimy 500 km w jedną stronę. Przepraszam bardzo bym chciała, jak mogę to pomagam, ale w tym przypadku nie dam rady :-( Chyba, że jakimś cudem jamnik trafiłby do Warszawy, co jest nawet prawdopodobne...może ktoś studiuje zaocznie w Warszawie, albo jeździ tam na weekendy...

Będę chyba dopiero jutro wieczorem...jutro egzamin z prawa :roll:

Posted

Egzamin, jaki egzamin? :evil_lol: A tak poważnie, to czekam na wyniki, może coś z tego będzie :roll:

A wczoraj byliśmy na zakupach i nabyliśmy parę rzeczy dla Puszeczka, wszystko już gotowe czeka na niego, no i oczywiście my też czekamy, ja zwłaszcza :loveu:

A jak tam ma się mój piesek? Beko, pomiziaj go ode mnie i za uszkiem podrap ;)

Posted

BORA napisał(a):
No tak, chodziło o luty :oops: Nie wiem co mi z tym grudniem :evil_lol:
(...)
Będę chyba dopiero jutro wieczorem...jutro egzamin z prawa :roll:

Powodzenia i dziękuję, baaaaardzo :Rose:

Posted

Pewnie, że dobry, poczekam sobie jeśli trzeba, do niedzieli jakoś wytrzymam, ale ani jednego dnia dłużej.;)

Jestem pod wrażeniem tego, jak sobie tu wszyscy pomagają. Wygląda na to, że dogomania, to forum najwspanialszych ludzi na świecie:lol:

Posted

Mam nadzieję, że Puszek lubi suczki :evil_lol: będzie musiał znieść towarzystwo Tory. Bursztynka wylizała :-D a później się wtuliła i spała obok niego.

Jak on znosi jazdę samochodem? Nie wiem czy ich razem do tyłu posadzić czy rozdzielać? On jest chyba wielkości Tory, z tyłu razem by się zmieścili :lol: No w sumie wtedy siedziałam z tyłu z Bursztynem i Torą, fajny ścisk był :evil_lol: