Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzeba mu znalesc w koncu dom!!!!!........
Ok za moich czasow nie lubil grzebienia ,,bo ja nie jestem milosniczka strzyzenia,,czy wyczesywania do ostatka,,,,(wiem wiem moj blad)..ale teraz juz jest po resocjalizacji ,,wiec ludziska do dziela!!!!!
No i macie gratis ,,,,wspaniala pania fryzjer!!!!!(tzn nie na wlasnpsc:p)
.........Ja zawsze mowilam ze Hop jest kochany i on wcale nie jest taki zly do innych psow,,,,w koncu chodzi blisko wigora i co robi...zlewa go calkowicie,,w sensie dokladnym,,,,( chyba stare spokojne lata go dopadly)

• 2 weeks later...
Posted

Hop jest pięknym psem, może i trudnym ale powiem Wam po ostatnich doświadczeniach z Maro no i Demolką stwierdzam że można mieć cierpliwość do tych ciężkich przypadków;)
da sie je kochać na zabój i dostosować po prostu kilka rzeczy do nich
można bardzo bardzo powoli narzucać im swoje "chcę" a po jakimś czasie piesek przyzwyczai się a o tamtych złych nawykach zapomni
nie każdy piesek to przytulanka ale każdy piesek chce być kochany i potrafi odwzajemnić tą miłość:loveu:
Hopek znajdzie dom i to wspaniały:lol:

Posted

Jaki piekny Hop :loveu::loveu::loveu:
Cygan to kudłacz Nerisowej - trochę mniejszy od Hopa, w tym tygodniu poszedł do domu. Pewnie był jeszcze ktoś chętny na niego. W tym samym wieku chyba są.