Edi100 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 brazowa1 napisał(a):to teraz tylko DOM. Myślałam, że On jeż dawno w domku a On nadal czeka:placz: Postępy Chłopak porobił, fakt:p Quote
wiewiora1 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Trzeba mu znalesc w koncu dom!!!!!........ Ok za moich czasow nie lubil grzebienia ,,bo ja nie jestem milosniczka strzyzenia,,czy wyczesywania do ostatka,,,,(wiem wiem moj blad)..ale teraz juz jest po resocjalizacji ,,wiec ludziska do dziela!!!!! No i macie gratis ,,,,wspaniala pania fryzjer!!!!!(tzn nie na wlasnpsc:p) .........Ja zawsze mowilam ze Hop jest kochany i on wcale nie jest taki zly do innych psow,,,,w koncu chodzi blisko wigora i co robi...zlewa go calkowicie,,w sensie dokladnym,,,,( chyba stare spokojne lata go dopadly) Quote
akucha Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 To niesprawiedliwe! On tak się zmienił no... Czy mogę wykorzystać nowy tekst do ogłoszeń? Quote
Edi100 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Rany! On jeszcze bez domu? Ależ slepaki te ludziska:( Quote
Celina12 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 To gdzie się je trzyma aby nabrały mocy????:evil_lol::evil_lol: Będą w takim razie zdjęcia powalające....:diabloti: Quote
akucha Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Czy fotki nabrały juz mocy? Hop ciągle czeka... Quote
Celina12 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Oj to może tegoroczna choinka Mu szczęście przyniesie??? Jej ale bym chciała. Quote
olenka_f Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Hop jest pięknym psem, może i trudnym ale powiem Wam po ostatnich doświadczeniach z Maro no i Demolką stwierdzam że można mieć cierpliwość do tych ciężkich przypadków;) da sie je kochać na zabój i dostosować po prostu kilka rzeczy do nich można bardzo bardzo powoli narzucać im swoje "chcę" a po jakimś czasie piesek przyzwyczai się a o tamtych złych nawykach zapomni nie każdy piesek to przytulanka ale każdy piesek chce być kochany i potrafi odwzajemnić tą miłość:loveu: Hopek znajdzie dom i to wspaniały:lol: Quote
deedee77 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Nie jest już wcale taki trudny obiecuje:) Quote
Neris Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Moze nadałby się do tej pani kóra chciała cygana? Quote
akucha Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Wiolu, a ty jakieś jego fotki nowe miałaś wkleić. Dojrzały już chyba... Quote
akucha Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Jaki piekny Hop :loveu::loveu::loveu: Cygan to kudłacz Nerisowej - trochę mniejszy od Hopa, w tym tygodniu poszedł do domu. Pewnie był jeszcze ktoś chętny na niego. W tym samym wieku chyba są. Quote
vesna30 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 do wiosny daleko......... :( Taka ładna kulka pluszu za kratkami :( Hopnij się Hopku na pierwszą :) Quote
vesna30 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 :loveu::loveu: słodka kula :loveu::loveu: Quote
wanda szostek Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Ciężko idzie z tym domkiem. Wznowię ogłoszenia. Quote
Recommended Posts