akucha Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=281767445 No niech ktoś go pokocha! Quote
akucha Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Coś źle??? Gabi mów, bo mnie to allegro przeraża, jakieś aukcje, opcje płatności. Ja taka bezbronna jestem :oops: Quote
deedee77 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Ale dziś wsuwał groszki!!! Aż byłyśmy zdziwione bo raczej nie jest łasuchem, i boczki nadstawiał do drapanka- ale to jak zwykle:) Quote
akucha Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Niczego się nie nauczyłam :shake: Chciałam wytłuścić Wiolę i nie mogłam, kolorów czcionki też nie umiem zmienić, fotki do teksu wstawić. Nic... daleka droga przede mną. Quote
wanda szostek Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 akucha napisał(a):Niczego się nie nauczyłam :shake: Chciałam wytłuścić Wiolę i nie mogłam, kolorów czcionki też nie umiem zmienić, fotki do teksu wstawić. Nic... daleka droga przede mną. Wierz mi , że do pokonania. Quote
wiewiora1 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 hop i sucha??????oj chyba moje panny go glodzicie skoro wcina takie wiory:eviltong: Quote
paros Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 akucha napisał(a):Niczego się nie nauczyłam :shake: Chciałam wytłuścić Wiolę i nie mogłam, kolorów czcionki też nie umiem zmienić, fotki do teksu wstawić. Nic... daleka droga przede mną. Mogę udzielić konsultacji, skoro tyle już potrafisz to juz łatwe :lol: Quote
akucha Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Ciociu Paros, ja niby wszystko umiem, zaznaczam, edytuję, tylko potem tego nie ma :niewiem: zatwierdzam i znika... Takie to dziwa. Hop ma obserwatora, ale to przeciez takie sciemy są. Leć na pierwszą! Quote
deedee77 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 wiewiora1 napisał(a):hop i sucha??????oj chyba moje panny go glodzicie skoro wcina takie wiory:eviltong: taki zagłodzony że wcięcia w talii prawie brak :evil_lol: dawno się nie widzieliśmy z Hopkiem i może to z tęsknoty:cool3: Akucha i tak super że w ogóle idzie, naprawdę Cię podziwiam za to co robisz :Rose: Quote
wanda szostek Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 olenka_f napisał(a):piękny do domku już czas Tylko niech się ten domek wreszcie pokaże. Quote
deedee77 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Hopek na spacerku został porządnie wymiziany, wymasowany (wręcz wyszarpany;) ) ależ mu się to podobało:cool3: co rusz wskakiwał na mnie po jeszcze, ogonkiem machał tak że cała doopka mu chodziła na boki:lol: A potem całymi garściami wsuwał suche i troszkę Sułkowego obiadku mu się dostało:lol: Cudny psiak i tak się zmienił na plus! Quote
wiewiora1 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 on zawsze byl takie kochany tylko ze nikt nawet nie probowal sie z nim zaprzyjaznic ,,mimo ze doopke nastawial ,,wszyscy pamietali go sprzed lat ,,,i nawet z poczatku nie chcieli zebysmy wchodzili z nim do socjala,,w koncu to Hop,ale potem juz przywykli ,,,jednak tylko przywykli do naszych odwiedzin socjalnych ,,,glaskac jednak nie zaczeto,,,,na szczescie teraz w koncu sa chetni i doczekal sie na glaskanko innych,,i to jemu sie nalezy ,po tylu latach ,,,bo to pieszczoch jest jak nic!!!!!! Quote
wiewiora1 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 trzeba przyznac ze chyba przez 2,,3,,lata mielismy zastoj w wolontariuszach ,,ani jednego chetnego,,,wiec nie bylo komu glaskac Hopa,,,ale teraz cioteczki sa i w koncu widza jakiego bystrego psiaka trzyma sie za biurem!!!! Quote
deedee77 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Jakby miał swojego ukochanego pana to myślę że nawet poburkiwanie przy czesaniu by się skończyło Quote
wiewiora1 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 no to szukamy takiego dobrego pana,,,a co do wolontariuszy to na prawde zawsze super sprawa,,psy wowczas maja wieksze pole praktykowania i przebywania z ludzmi,,roznymi,,,a w przypadku Hopa to bardzo wazne,bo czym wiecej osobowosci tym on wie ze czlowiek to fajna istotka,,,,Dobrze ze w koncu tez wolontaryjny zastuj sie skaczyl!!!!!! Quote
wanda szostek Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Jak długo temu biedakowi przyjdzie jeszcze czekać? Quote
wiewiora1 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 oj a lata mu leca ,,i nie ma chetnych ,,a przeciez on taki ladny i kochany,,,,,, Quote
wiewiora1 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Brazowa jestes kochana ,,ze tak zajmujesz sie hopem i dajesz mu jeszcze szanse obcowania z toba nawet po adopcji czyli ostrzyzyny itp,,,,Hopowi w nowym domu jest potrzebna osoba ktorej ufa ,,czyli w tym momencie TY,,,(w pierwsze dni,,),,,,, Co do zalatwiania sie w domu,,,,w sumie,,on podsikuje kazde murki itp,,ale jak jest w budynku czy w biurze itp,,nigdy nie probowal nawet podniesc nogi,,,,,tylko sie strasznie krecil ,,bo nudzilo mu sie w zamknietym pomieszczeniu,,,,Tak wiec najlepiej domek z ogrodkiem!!!!! Quote
Recommended Posts