Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niczego się nie nauczyłam :shake: Chciałam wytłuścić Wiolę i nie mogłam, kolorów czcionki też nie umiem zmienić, fotki do teksu wstawić. Nic... daleka droga przede mną.

Posted

akucha napisał(a):
Niczego się nie nauczyłam :shake: Chciałam wytłuścić Wiolę i nie mogłam, kolorów czcionki też nie umiem zmienić, fotki do teksu wstawić. Nic... daleka droga przede mną.

Wierz mi , że do pokonania.

Posted

akucha napisał(a):

Mogę udzielić konsultacji, skoro tyle już potrafisz to juz łatwe :lol:

Posted

Ciociu Paros, ja niby wszystko umiem, zaznaczam, edytuję, tylko potem tego nie ma :niewiem: zatwierdzam i znika... Takie to dziwa.

Hop ma obserwatora, ale to przeciez takie sciemy są.

Leć na pierwszą!

Posted

wiewiora1 napisał(a):
hop i sucha??????oj chyba moje panny go glodzicie skoro wcina takie wiory:eviltong:

taki zagłodzony że wcięcia w talii prawie brak :evil_lol:
dawno się nie widzieliśmy z Hopkiem i może to z tęsknoty:cool3:

Akucha i tak super że w ogóle idzie, naprawdę Cię podziwiam za to co robisz :Rose:

Posted

Hopek na spacerku został porządnie wymiziany, wymasowany (wręcz wyszarpany;) ) ależ mu się to podobało:cool3: co rusz wskakiwał na mnie po jeszcze, ogonkiem machał tak że cała doopka mu chodziła na boki:lol:
A potem całymi garściami wsuwał suche i troszkę Sułkowego obiadku mu się dostało:lol:
Cudny psiak i tak się zmienił na plus!

Posted

on zawsze byl takie kochany tylko ze nikt nawet nie probowal sie z nim zaprzyjaznic ,,mimo ze doopke nastawial ,,wszyscy pamietali go sprzed lat ,,,i nawet z poczatku nie chcieli zebysmy wchodzili z nim do socjala,,w koncu to Hop,ale potem juz przywykli ,,,jednak tylko przywykli do naszych odwiedzin socjalnych ,,,glaskac jednak nie zaczeto,,,,na szczescie teraz w koncu sa chetni i doczekal sie na glaskanko innych,,i to jemu sie nalezy ,po tylu latach ,,,bo to pieszczoch jest jak nic!!!!!!

Posted

trzeba przyznac ze chyba przez 2,,3,,lata mielismy zastoj w wolontariuszach ,,ani jednego chetnego,,,wiec nie bylo komu glaskac Hopa,,,ale teraz cioteczki sa i w koncu widza jakiego bystrego psiaka trzyma sie za biurem!!!!

Posted

no to szukamy takiego dobrego pana,,,a co do wolontariuszy to na prawde zawsze super sprawa,,psy wowczas maja wieksze pole praktykowania i przebywania z ludzmi,,roznymi,,,a w przypadku Hopa to bardzo wazne,bo czym wiecej osobowosci tym on wie ze czlowiek to fajna istotka,,,,Dobrze ze w koncu tez wolontaryjny zastuj sie skaczyl!!!!!!

Posted

Brazowa jestes kochana ,,ze tak zajmujesz sie hopem i dajesz mu jeszcze szanse obcowania z toba nawet po adopcji czyli ostrzyzyny itp,,,,Hopowi w nowym domu jest potrzebna osoba ktorej ufa ,,czyli w tym momencie TY,,,(w pierwsze dni,,),,,,,
Co do zalatwiania sie w domu,,,,w sumie,,on podsikuje kazde murki itp,,ale jak jest w budynku czy w biurze itp,,nigdy nie probowal nawet podniesc nogi,,,,,tylko sie strasznie krecil ,,bo nudzilo mu sie w zamknietym pomieszczeniu,,,,Tak wiec najlepiej domek z ogrodkiem!!!!!