wiewiora1 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 nic kasia nie kasuj!!!!to sie przyda ,,,taka sciaga bedzie dobra tez dla mnie,,, A co do sendi,,,,no widzisz jakiego fajnego psa se wybralas,,,zebrzacym wzrokiem wyczaruje wszystko dla babci nawet pierwszenstwo w kolejce!!!!:razz: Quote
Kasia25 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 ja tą ściągwe ukradłam od Dofi:p Tak, Sendi to Super PIECH:lol: Quote
akucha Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Kasia :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Szacuneczek słoneczko nasze!!! To teraz leć z resztą. Quote
Kasia25 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 akucha napisał(a):Kasia :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Szacuneczek słoneczko nasze!!! To teraz leć z resztą. Akucha,,,,,,,,,,,, ja Cię nie uprzedziłam ale podałam Twojego maila:oops: bo ja nie potrafie tak kulturalnie rozmawiać:roll: Quote
akucha Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Kasiu, ja?! Kulturalnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja ostatnio jestem Pies! Quote
akucha Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 No właśnie Kasieńko, to by tłumaczyło dzisiejszego maila: Czy wiesz ile on może mieć lat?, czy może zaakceptować koty? Pozdrawiam Ryszard Ale o kogo Ryśkowi chodzi :niewiem: To ja teraz będę miała... Quote
Kasia25 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Ja tylko Hopa wystawiłam ale tam jest napisane, prawda? ile on ma lat mniej więcej? Ściągnęłam z trójmiejskich tekst i fotki, Quote
akucha Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Myślisz, że ja pamiętam :evil_lol: Ludzie upatrzą sobie konkretnego psa i tak piszą, a ty się człowieku domyślaj, o którego chodzi. Zapytałam go o konkrety, ale jeszcze nie odpisał... Quote
Kasia25 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Bo to pewno jest PAN RYSZARD NIEŚPIESZNY:megagrin: :megagrin: :megagrin: Ja dzisiaj mam jakąś głupawkę, no głupio, bo głupio ale się smieje, niczym do sera Quote
akucha Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 śmiech to zdrowie, więc na zdrowie !!! :lol: Ja dzisiaj 5 godz. łaziłam z bratową po zamku w Malborku, matko, myślałam, że ten zamek nie ma końca. A jakie te krzyżaki kurduple byli!!! Średnia wzrostu 1,60 :roll: Wyrka jak dla krasnoludów mieli lol:- rycerstwo takie tęgie, hihihi. Quote
Kasia25 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 No ani to wyrośnięte ani przysadziste nie było, hihihihi Quote
Kasia25 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 NIE dostanie, Rysie polują na wiewiórki, wiecie? a LALE na PSY Quote
wiewiora1 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 kasia ale ty wiesz jakie wiewiorki cwane,,,,nie dadza sie tak latwo i to komu??????:angryy: :angryy: :angryy: facetowi!!!!!:diabloti: A dla hopa szukamy jakiejs Lali!!!!! Quote
akucha Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Kasia25 napisał(a):NIE dostanie, Rysie polują na wiewiórki, wiecie? a LALE na PSY :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Ale my psy bardziej kochamy!!! One inteligentniejsze som... :siara: Rycho się nie odezwał... Quote
wiewiora1 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 ja tez nie w temacie!!!!!:shake: :shake: :shake: Quote
wanda szostek Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Chyba to moja ściągawka ogłoszeniowa tak się rozchodzi. To dobrze, ale to jeszcze nie wszystko. Wklejcie szybko gdzie ogłaszany na pierwszą stronę. Mam dzisiaj sesję ogłoszeniową do 15,00 to jeszcze go pchnę w inne strony. Tekst i zdjęcia ściągnę Quote
akucha Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Wkleiłam w drugim poście. Tekst po zmianach: Piękny Hop w typie PON-a. Pies z godnością. Trójmiasto. Hop może wygląda jak kanapowiec i wielka puchata maskotka, ale w rzeczywistości taki nie jest. Ale to dobry i piękny pies. Hop ma ok. 7 lat, zapewne nie pozwoli, by wpraszali Ci się do domu niechciani goście. Jego największym koszmarem były wszelkie zabiegi pielęgnacyjne. Hop nienawidził czesania, strzyżenia, chciał być zwariowanym kudłaczem i już. Jednak cierpliwość i determinacja opiekującej się nim wolontariuszki sprawiła, że Hop zaczął się przełamywać. Stopniowo pozwala na coraz śmielsze zabiegi upiększające. Bo jest pięknym psem niewątpliwie!!! Zaufał człowiekowi 6 lat. Jest psim indywidualistą, nie przepada za towarzystwem innych psów i niektórych ludzi, ale jako pies stróżujący i przyjaciel rodziny, może się doskonale sprawdzić. Jeżeli masz właściwe podejście do psów i nie obawiasz się tego, że Hop jest psem niepokornym, to Hop będzie doskonałym wyborem. Potrafi pięknie chodzić na smyczy, jest karny, lubi się przytulać. Być może w nowym domu zmieni się całkowicie, trudno ocenić psa, który tyle lat przesiedział w schronisku, zapewne nie jest w nim szczęśliwy, stąd lęki i niechęć do zabiegów pielęgnacyjnych. Szukamy kogoś, kto liczy się faktem, że pies to nie tylko wesoła przytulanka, ale też żywa istota, która ma swoje przyzwyczajenia, lęki i sympatie. Hop potrzebuje czasu na aklimatyzację w nowym domu, bo nigdy tak na prawdę nie go miał. Ma takie smutne życie, a mógłby przecież cieszyć czyjeś oczy, poruszyć jakieś serce, zaufać człowiekowi i być szczęśliwy. Między „mógłby być szczęśliwy” a „jest” istnieje przepaść, ale przecież są ludzie, którzy je pokonują. Takich szukamy! Im Hop będzie przyjacielem na zawsze. Kontakt: wolontariuszka Wiola, tel. 505 378 195 Quote
paros Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Fajny :lol: a czy ma allegro?? Bo ogłaszane przeze mnie koty znalazły domki a zostało mi jeszcze 7 dni aukcji to może wrzucę jego na tę aukcje :roll: Quote
deedee77 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Czy ma allegro tego nie wiem, ale czy coś by się stało gdyby miał drugie? Nie znam się tam na zasadach (może nie można) ale może warto byłoby go tam wsadzić.Pozdrawiam:) Quote
wiewiora1 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 hej dziewczyny dziekuje wam za fajna akcje promowania Hopa,,mam nadzieje ze moze teraz cosik ruszy,,,przeciez to super pies!!!!:lol: Quote
paros Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Hop ma allegro :lol: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=210984008 :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Hop ma allegro w miejsce kotów, które znalazły już domy a do końca aukcji jeszcze został tydzień. Licznik start 708. Quote
akucha Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Dziekujemy!!! :lol: No Hopie, staraj sie piesku! Quote
deedee77 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Dziękujemy Paros!!!!!:) Hopka wydrapkam dziś po boczkach;) Quote
Recommended Posts