deedee77 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='iwlajn']Deedee a co to za psiak w Twiom awatarku? To Nikita mieszka w rodzinnym domu który opuściłam(suczka bratanka), ma już 7 latek, wielkości Chmurki tylko jakby negatyw bo Nikita cała blondi:evil_lol: Quote
akucha Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Ładna Nikita! A Hop dalej czeka, wypatruje... Quote
olenka_f Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 ja nie rozumiem dlaczego tak śliczny pies jeszcze domu nie znalazł:shake: Quote
iwlajn Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Deedee, ciekawe czy suczki się polubią:cool3: Quote
kaerjot Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 U mnie na wsi mieszka sobie psiak podobny do Hopa i najgorsze jest to, że Hop ma, pomimo mieszkania w schronie, bardziej zadbaną i czystą sierść. Ludzie są dziwni. Quote
wiewiora1 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 No w koncu Brazowa dba o jego siersc,,,,,\A pozatym to on nigdy nie mial jakis strasznych problemow z frycem swoim!!! Myslalam ze jak teraz zajze na ta srone to odczytam ..Hop w nowym domu,,,,ale niestety !!!!czekam dalej ,,moze w koncu sie uda!!!!:placz: Quote
deedee77 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='iwlajn']Deedee, ciekawe czy suczki się polubią:cool3: na pewno nie bo jedna i druga zazdrosna o mnie.... Hopek jak wcinał groszki ostatnio po spacerku, aż mu się uszka trzęsły:lol: (nie jest łasuchem co to na jedzonko się rzuca, zjada raczej niechętnie woli drapanie boczków zazwyczaj:evil_lol:-stąd moje zdziwienie) Quote
iwlajn Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 A ja myślałam, że on niechętny do głaskania, że przy nim to tak ostrożnie. Chyba coś źle przeczytałam.:cool1: Quote
deedee77 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Wszystko dobrze przeczytałaś, tylko że on bardzo nie lubi czesana i ciągnięcia za sierść a drapkanie boczków to lubi :) Quote
iwlajn Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Hopcio się cywilizuje, dzięki Wam dziewczyny:) Quote
akucha Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Czy on się zmienił, w taki sposób, ze możnaby zmienic tekst do ogłoszeń? Quote
deedee77 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Chyba nie... mogę powiedzieć tylko tyle od siebie że jak już mnie poznał troszkę to przychodzi chętnie po głaski a właściwie wręcz wystawia boczki do drapanka:evil_lol: i merda pięknym ogonkiem:lol: Quote
Kasia25 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Bronek mi mówił, że z czesaniem nie ma już problemu. Ciekawe jaką meteamorfoze przeszedł by pod okiem Pani w domu, spokoju, na pewno byłby z niego wierny towarzysz spacerów, tylko wciąż nikt mu szansy nie chce dać. Quote
deedee77 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Kasia25 napisał(a):Bronek mi mówił, że z czesaniem nie ma już problemu. Ciekawe jaką meteamorfoze przeszedł by pod okiem Pani w domu, spokoju, na pewno byłby z niego wierny towarzysz spacerów, tylko wciąż nikt mu szansy nie chce dać. Chciałabym żebyśmy się szybko przekonali.... Quote
Recommended Posts