Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='iwlajn']Deedee a co to za psiak w Twiom awatarku?
To Nikita mieszka w rodzinnym domu który opuściłam(suczka bratanka), ma już 7 latek, wielkości Chmurki tylko jakby negatyw bo Nikita cała blondi:evil_lol:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U mnie na wsi mieszka sobie psiak podobny do Hopa i najgorsze jest to, że Hop ma, pomimo mieszkania w schronie, bardziej zadbaną i czystą sierść. Ludzie są dziwni.

Posted

No w koncu Brazowa dba o jego siersc,,,,,\A pozatym to on nigdy nie mial jakis strasznych problemow z frycem swoim!!!
Myslalam ze jak teraz zajze na ta srone to odczytam ..Hop w nowym domu,,,,ale niestety !!!!czekam dalej ,,moze w koncu sie uda!!!!:placz:

Posted

[quote name='iwlajn']Deedee, ciekawe czy suczki się polubią:cool3:

na pewno nie bo jedna i druga zazdrosna o mnie....

Hopek jak wcinał groszki ostatnio po spacerku, aż mu się uszka trzęsły:lol:
(nie jest łasuchem co to na jedzonko się rzuca, zjada raczej niechętnie woli drapanie boczków zazwyczaj:evil_lol:-stąd moje zdziwienie)

Posted

Chyba nie... mogę powiedzieć tylko tyle od siebie że jak już mnie poznał troszkę to przychodzi chętnie po głaski a właściwie wręcz wystawia boczki do drapanka:evil_lol: i merda pięknym ogonkiem:lol:

Posted

Bronek mi mówił, że z czesaniem nie ma już problemu.
Ciekawe jaką meteamorfoze przeszedł by pod okiem Pani w domu, spokoju, na pewno byłby z niego wierny towarzysz spacerów, tylko wciąż nikt mu szansy nie chce dać.

Posted

Kasia25 napisał(a):
Bronek mi mówił, że z czesaniem nie ma już problemu.
Ciekawe jaką meteamorfoze przeszedł by pod okiem Pani w domu, spokoju, na pewno byłby z niego wierny towarzysz spacerów, tylko wciąż nikt mu szansy nie chce dać.

Chciałabym żebyśmy się szybko przekonali....