Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To jest tak(powinno być) że po roku jest poprawa mała, póżniej dopiero po trzech duża a tak naprawdę to wszystko jest g...o warte o!Co roku szczepionka jest dostosowywana do potrzeb alergika(może się składać z max 4 alergenów i wybiera się te na które w aktualnym teście jest największa reakcja)
Kupiliśmy takie specjalne urządzenie do domu i jest lepiej, ale tylko w domu i przy zamkniętych oknach, ale zawsze coś. To filtr powietrza, kupiliśmy ze względu na Murkę m.in. żeby jak najmniej alergenów było w domu

Posted

ja juz silniejsze rzeczy bralam od rumianku,,i wierz mi ,,nici!!!!ale szczerze powiem mecze sie z moimi syfkami juz tyle lat ,,ale wole miec je niz uczulenie i mysl krazaca ze nie moge miec przez to psa!!!:placz:

Posted

No to ciężka sprawa dziewczyny. Ale rzeczywiście nie mieć psa przez alergię choć by się bardzo chciało to tragedia. Deedee ale jak tylko do poczatku lipca to tylko alergia na pyłki??

Posted

a ja dzis nawet gdybym bardzo chciala i nawet gdyby odtransportowano mnie w tempie natychmiastowym do sopotu to nie wyszlabym z hopkiem ,,padam na ryj!!!!!
mam nadzieje ze doczeka sie nasz urwis ,,jutro jakiegos fajnego spacerku

Posted

Ja wczoraj to nie za dobrze się czułam więc nawet nie włączałam kompa, ale na spacerku byliśmy!!!Pomiędzy ulewami:/ ale było już lepiej:) Hopek na moje gadanie reaguje merdaniem ogonka, zerka już przyjażniej(nie tak spod byka jak na początku) i podchodził po głaski, nawet jak mu wygrzebywałam listki co się na spacerku przyplątały to troszkę tylko zerkał ale stał spokojnie i groszki ze trzy zjadł ode mnie:crazyeye:

Posted

OO to chyba na prawde cie polubil bo on nie lubi wyciagania listkow,,i grzebania kolo jego lap,,a juz przy ogonie to juz koniec,,,biesiady!!!!
No to chyba sie jakos powoli zaprzyjazniacie!!!!
..........Brazowa za kazdym razem robi przy nim wiele ,,wklada w to duzo pracy i cierpiwosci swojej,,,,,wiec mysle ze i to duzo wplywa na zachowanie hopa,,,
kiedys gdy byl moj,,,,to nikt nie chcial sie nim zajmowac i oprocz mnie nikogo wiecej nie znal bo nie bylo chetnych ,,teraz to juz coraz wiecej osob,,,sie przychyla do jego socjalizacji,,,dzieki!!!!