wiewiora1 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 7lat................................................................... Quote
wredne_słonko Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Huhu no to tż uratowany :mdrmed: ;) 7 to podobno szczęśliwa liczba :roll: Quote
akucha Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 A z czym związane? Kurczaki, jaki to pech dla milośników sierściuchów... Hopie, w górę, no niech ktoś go zauważy :-( Quote
deedee77 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Pyłki traw+inne...masakra, ale jeszcze tylko do początku lipca(miejmy nadzieje) ale kupiliśmy takie urządzenie do domu i jest lepiej, ale ogólnie to słabo...... Quote
akucha Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Że też nic na to cholerstwo jeszcze nie wymyślą te tęgie naukowe głowy... Quote
wiewiora1 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Te Naukowe Glowy Nawet Nie Umia Niczego Skutecznego Wymyslec Na Tradzik Ktory Mnie Meczy Od 15 Lat,,a Co Dopiero O Uczuleniu Na Siersc Pylki Itp,,,,,dziady Jedne!!!!!! Quote
iwlajn Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 No odczulanie przecież jest. Może tego by spróbować? Wiewiórko, a na ładną cerę to babcia kazała pić rumianek:) Quote
deedee77 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Próbuje końskie dawki kolejny rok i nic..... Quote
iwlajn Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 To niedobrze:( Deedee. Ale jak wtedy jest, że się próbuje tego odczulania dalej? Quote
deedee77 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 To jest tak(powinno być) że po roku jest poprawa mała, póżniej dopiero po trzech duża a tak naprawdę to wszystko jest g...o warte o!Co roku szczepionka jest dostosowywana do potrzeb alergika(może się składać z max 4 alergenów i wybiera się te na które w aktualnym teście jest największa reakcja) Kupiliśmy takie specjalne urządzenie do domu i jest lepiej, ale tylko w domu i przy zamkniętych oknach, ale zawsze coś. To filtr powietrza, kupiliśmy ze względu na Murkę m.in. żeby jak najmniej alergenów było w domu Quote
wiewiora1 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 ja juz silniejsze rzeczy bralam od rumianku,,i wierz mi ,,nici!!!!ale szczerze powiem mecze sie z moimi syfkami juz tyle lat ,,ale wole miec je niz uczulenie i mysl krazaca ze nie moge miec przez to psa!!!:placz: Quote
iwlajn Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 No to ciężka sprawa dziewczyny. Ale rzeczywiście nie mieć psa przez alergię choć by się bardzo chciało to tragedia. Deedee ale jak tylko do poczatku lipca to tylko alergia na pyłki?? Quote
akucha Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Takie cudo :shake: A wystarczy poświęcić mu trochę czasu na poznanie się. Quote
wiewiora1 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 a ja dzis nawet gdybym bardzo chciala i nawet gdyby odtransportowano mnie w tempie natychmiastowym do sopotu to nie wyszlabym z hopkiem ,,padam na ryj!!!!! mam nadzieje ze doczeka sie nasz urwis ,,jutro jakiegos fajnego spacerku Quote
wiewiora1 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 A NO CIEZKA CIEZKA,,,,,A GDZIE RELACJE Z JAKIEGOS FAJNEGO SPACERKU,,, CZEKAMY NA DDDEEEDDDEEEE:lol: Quote
deedee77 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Ja wczoraj to nie za dobrze się czułam więc nawet nie włączałam kompa, ale na spacerku byliśmy!!!Pomiędzy ulewami:/ ale było już lepiej:) Hopek na moje gadanie reaguje merdaniem ogonka, zerka już przyjażniej(nie tak spod byka jak na początku) i podchodził po głaski, nawet jak mu wygrzebywałam listki co się na spacerku przyplątały to troszkę tylko zerkał ale stał spokojnie i groszki ze trzy zjadł ode mnie:crazyeye: Quote
wiewiora1 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 OO to chyba na prawde cie polubil bo on nie lubi wyciagania listkow,,i grzebania kolo jego lap,,a juz przy ogonie to juz koniec,,,biesiady!!!! No to chyba sie jakos powoli zaprzyjazniacie!!!! ..........Brazowa za kazdym razem robi przy nim wiele ,,wklada w to duzo pracy i cierpiwosci swojej,,,,,wiec mysle ze i to duzo wplywa na zachowanie hopa,,, kiedys gdy byl moj,,,,to nikt nie chcial sie nim zajmowac i oprocz mnie nikogo wiecej nie znal bo nie bylo chetnych ,,teraz to juz coraz wiecej osob,,,sie przychyla do jego socjalizacji,,,dzieki!!!! Quote
Recommended Posts