akucha Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Za mnie też!!! A jaka u Was dzisiaj pogoda? U nas chyba halny wieje :cool3: Quote
deedee77 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Wiesz że nawet nie pada i jest w miarę, chmurek dużo tylko, ale znając życie jak ja wjadę do schronu to natychmiast się rozpada(już dwa razy pod rząd się tak zdarzyło) i z kąpieli Murki nici...... Quote
deedee77 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Jak będzie zimno to TZ tylko ją wyczesze i poprzytula!!!:) Quote
deedee77 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 No nie wiem czy ona będzie chciała go całować, on ją raczej tak;) Tylko żeby jej nie przestraszył kichaniem!!!!! Quote
akucha Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 :evil_lol: I żeby nie zaraził. Deedee, czy Murka Was już poznaje, wita jakoś? Quote
deedee77 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Alergią raczej nie zarazi:) Nie bardzo, ona jest mocno zamknięta w sobie i zrezygnowana, po jedzonko podejdzie i na tym koniec, Sułek da się podrapkać a jej w ogóle jakby nie zależało -da to da, nie da to trudno. Tyle że do mnie podchodzi po cichu(nie szczeka tylko patrzy) a do TZa szczeka i tak bardziej żywiołowo(jeśli można tak o niej powiedzieć) Quote
akucha Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Nie zaraził katarem! Tak zażartowałam, nie o alergie mi chodziło... ;) Biedna Murka, jejku :-( Mam nadzieje, że usmiechnie się do niej szczęśliwy los! Tak bym chciała... Ona byłaby córeczką tatusia... O matko, my u Hopa jestesmy!!! W górę, piesku i wybacz, mi się wątki pomieszały... Quote
deedee77 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 "Ona byłaby córeczką tatusia..." Właśnie tak będzie!!!:) Do zobaczenia Hopku!!!! Quote
wiewiora1 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Co z tego ze u Hopa ,,,ale murce tez dom sie nalezy i ja mam nadzieje ze sie wszystko uda!!! A co do sunki to sie nie przejmuj ,ona jest bardzo oszczedna w okazywaniu swoich uczuc ,,ale wierze ze to wszystko zmieni sie w domku!!!! A co do Hopa,,,to kurczaki,,,kurczaki nie mam slow!!!nic sie nie dzieje w okol niego,,,a przeciez to dobry pies,,i w domu tez sie odzwyczai pewnych swoich zlych nawykow!!!!!kiedy on pojdzie ?????:placz: :placz:trzymam kciuki caly czas!!!!!!!!!:loveu: Quote
wiewiora1 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 a tak na marginesie to u nas gorac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:angryy: :angryy: :p Quote
akucha Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 A u nas zimnica :angryy: Hop jest piękny i nie rozumiem, dlaczego nikt o niego nie pyta... Przynajmniej pyta. Dziwne. Quote
deedee77 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Co do Hopa mam dla Ciebie niespodziankę Wiewióra:cool3: Tylko Akuche muszę poprosić o pomoc bo mnie się coś ostatnio popsuło:roll: Quote
deedee77 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Ale cudny chłop z tego Hopa!!!!!!! Tylko nie myślcie sobie że z tym czesankiem to taka łatwa sprawa, nie, nie!!!! Trzeba zapracować sobie na to u niego i jeszcze jego uwaga była odwrócona no coś innego... Quote
akucha Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Właśnie zauważyłam, że on taki zapatrzony. Na co? Quote
deedee77 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 A ktoś przechodził po prostu ale uwagę odwrócił:) Hopa;) Quote
Edi100 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Hopeczku kochany Kibicuję Ci od dawna i w głowe zachodzę czemu ty jeszcze w domku nie siedzisz?:shake: Quote
wiewiora1 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 A co nie mowilam ze najlepsza jest metoda na kota!!!!mowilam mowilam,,,,,pamietam jak pani Krysia sie pytala co ja robie,na co ja ze wprowadzam sztuczkami hopa w swiat kotow,,,,a ona widzac efekty zaczela mi pomagac i tak wspolnymi krokami ona podchodzila do kotow ,,,hop byl zaintrygowany tym wszystkim a ja cielam czy czesalam!!!! A jednak metoda na kota ,,jak nic!!!!I wszyscy to wiedza ,,nawet pani Krysia,,, A zdjecia cudowne cudowne :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ,,zwlaszcza to ,,,,przepiekne ma tak wspaniale rozwiana siersc!!!! Dzieki dziewczyny !!!!!A pozatym widze i witam nowe osoby na watku Hopa!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
wiewiora1 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 nie moglam go zostawic w lepszych rekach,,,Dzieki Brazowa za wszystko!!! wiem ze on nie jest latwym psem,,ale zajmujesz sie nim,,,,,i dzieki temu jestem spokojniejsza ,,a DEde za zdjecia,,uwielbima je ogladac,,,,tylko one jak na razie mi zostaly!!!!!:placz: :placz: :placz: i wspomnienia!!!! Quote
Recommended Posts