Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kurcze ja we wrzesniu musze sie nauczyc robic banerki,,,i bede sie w to bawic z mila checia!!!!!
A teraz moze ktosik Hopowi z nowych zdjec cos wymlodzil!!!!Bo na tym moim mimo ze piekny to Hop ma 2 potezne dredy ktore mnie draznia!!!!:angryy:
Oj jak zawsze wybrzydzam!!!!oj straszny wiewior ze mnie!!!!:diabloti:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak prawdę mówiąc to ten mój Gruby w Szczytnie siedzi, a ja w Gdyni. Kurcze, jak by mi jakoś sensownie z pracą wyszło i mieszkaniem to będę myśleć o piesiu. Na pewno. Ale kiedy to będzie? No nic. Pożyjemy, zobaczymy.

Posted

hej bylas dzis u niego???i jak sie ci podoba ,,jak sie czuje????ladnie chodzi na smyczy co nie???jest grzeczny !!!!troche moze malo uczuciowy jak na poczatek do nowej osobkia ale jest kochany ,,,mowilam!!!!!!
prosze i nie zjadl cie i nie zje tez nikogo innego ,wierzcie mi ,,i zabierzcie do domku!!!!!!

Posted

czyli jest ok,,,,a moze troche jeszcze zmienimy teks z pierwszej strony,,ale gabi pamietaj ze byla tam z toba brazowa i on tylko dlatego mogl byc grzeczny,,on jest bardzo karny i nie mozemy nazwac go do konca milusinskim,,,,wiesz gdyby mial go ktos wziasc z psiarzy dogomaniakoow to mozna by tak bylo napisac bo oni pewnie nie takie widzieli ale dla normalnego czlowieka to on moze byc troche warkotliwy!!!!

Posted

[quote name='Gabryjella']a jemu pewnie wystarczy osoba z doświadczeniem i cierpliwością (tak mało i jednocześnie), nic na siłę i jakieś tam współistnienie z człowiekiem można wypracować, w końcu nie każdy pragnie psa- przytulanki

Pięknie to wszystko podsumowałaś Gabi:)