Kasia25 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 tak na początku, to może niechaj zbytnio się nie tulą...... ;) Quote
wiewiora1 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 a brazowa jak zwykle ni z gruszki ni z pietruszki!!!! a saga wyprowadzona na spacer ze juz sie tu rozpisujesz ile wlezie????:diabloti: Quote
Kasia25 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 wiewiora1 napisał(a):a brazowa jak zwykle ni z gruszki ni z pietruszki!!!! a saga wyprowadzona na spacer ze juz sie tu rozpisujesz ile wlezie????:diabloti: Biedna Saga, wiesz co ona jej na spacerze śpiewała....... DWA GOŁĘBIE, boooosze a ta sunia ma, takie duże uszki:placz: Quote
Kasia25 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 jaaaaaaaaaaa gołębiom to śpiewała na bank! biedne ptaszki, buuuuuuuu:placz: :placz: Quote
akucha Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Może Hopa piosenki nauczyć?! Moze wtedy do domu pójdzie.. Hopaj piękny!!! Quote
wiewiora1 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Hop zapewne klnie pod nosem,,,,i mysli choc jedna blondyna nie spiewala mi jakis discopolowych kawalkow z najwyrzszej polki!!!!! ,,,,,,,,,,,,,ciotka olka jak zawsze taka cicha i dobra ,,,a brazowej dac tylko namiar na strone muzyczna to juz juz ,,,,oj to chyba byla moja pomylka zyciowa!!!!! Quote
wiewiora1 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 o przepraszam cie bardzo ,,,ja ci przeslalam ta strone w celach dydaktycznych ,,podniesienia poziomu zainteresowan sztuka ,,,dziedzina piekna,,( ok glowenie moim skrzypkiem) a nie jakimis prostolinijnymi przyspiewkami!!!!!! i juz nie zwalaj na mnie bo zaraz tone listow dostane z pretensjami i rekompensatami!!!!!! jak jedzie karetka pogotowaia na sygnalach to psy przylaczaja sie w takt usluszanego dzwieku i wturuja,,,,,ale skad tobie sie to wzielo????:eviltong: Quote
wiewiora1 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 ej to zrob takie zdjatko i pojdzie w mig ,,kanapowiec jak nic!!! piekny :diabloti: wyczesany i z kokardka!!!! cud miod malinka,,,,!!!! Gdyby to mialo pomoc to nawet bym mu mundur ubrala czy frak!!! niezbadane sa zamilowania w m:angryy: odzie i ludzkie upodobania,,,!!! Quote
akucha Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Ale byłaby sensacja :evil_lol: Taki mega-yorczek nadmorski Hop w górę! Quote
wiewiora1 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 jeden przy drugim????? ja niestety nie moglam robic takich spotkan towarzyskich ,,bo ktos zawsze panikowal,,,,ze nie chce stresowac swoich psow,,,,,:diabloti: a hop to zlewa sobie wszystko nawet pewnie starego zibiego,,,i gdyby mogl to podniosl by tylnia lape,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ten to jest wyluzowany na maksa czasami,,,,, Quote
Kasia25 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 a wiewiórka pewnie śpi, Hop z kokardką jej się śni:evil_lol: Quote
akucha Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Pewnie jeszcze śpi, bo całą noc na dogo siedzi :evil_lol: Hop w górę!!! Pokochajcie cudo nasze! Quote
wiewiora1 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 oki juz sie obudzilam ,,,,,Czekamy na zdjatka hopa w kokardzie!!!!!!!!!a co !!! jak ma to pomoc to do dziela!!!! dobranoc!!!!// ostatnio coraz bardziej marzy mi sie szczur,,ale niestety nawet na niego na razie nie moge sobie pozwolic,,,one czesto choruja a tu weci do tanich nie naleza,,,,w polsce to mialam zawsze wszystko darmowe u swoich ukochanych wetow ,,a tu,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:placz: nawet poasystowac juz sie tak latwo nie da!!!!! Quote
Kasia25 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 no niby można ale Hop w kokardce, on taki zniewieściały będzie........................... Wiewiórka ze szczurem na ramieniu za barem, to by było coś;) Quote
kaerjot Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Czy mnie się zdaje, czy Wy tu jakieś głupoty wygadujecie. Hop z kokardą??????? Za co????????????? Quote
wiewiora1 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 a tak hopa dajemy z kokarda,,a noz widelec sie uda!!!! a co do szczura to tu ludzie na slowa szczur reaguja jednymmm fffuuujjj i wtedy wkraczam ja z zapytaniem czy mieli kiedys jakiegos osobnika tego gatunku w swoim domu ,ze tak je osadzaja(oczywiscie mowie o chodowlanych) niezbyt laskawie,,a raczej mogla bym rzec z obrzydzeniem,, a ja wiem ze one sa bardzo madre i kochane,,,,,sama jestem ich milosniczka,,,,i to przeszlo tez na moja mame,,,,ktora niegdys tez mowila fuuujjjj a swojego miodzia rozpieszczala jak mogla!!!!! a ja czekam na zdjecia hopa w kokardzie ,,,choc osobiscie wolalabym chustke czerwona!!!!!!!!!!!!!111111 Quote
wiewiora1 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 a tak wogole to co tu taka cisza!!!!???? tylko ja jestem na stanowisku??? pobudka halo halo!!!!! byscie sie wszyscy wstydzili ,,,tylko ciotka olka wiernie strozuje cale dnie i noce przy naszych biednych opuszczonych czworonogach,,,,,wstyd!!!! :shake: :shake: :shake: :shake: Quote
wiewiora1 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 pamietasz ze on przy kapieli nie byl wcale taki straszny,,,woda nie przeraza go tak bardzo jak szczotka!!!!!:p Quote
wiewiora1 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 ty brazowa ,,kolorowa to bedzie czysta przyjemnosc dla ciebie i dla niego ! ty bedziesz go polewac woda ,,zraszac jego bujna siersc ,,a on w chwilach zadowolenia bedzie sie kladl na pleckach i lizal po rekach w :angryy: podziekowaniu za firmowa kapiel i masaz w jednym!!!! to bedzie nie zapomniana chwila:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: a tak na prawde to nie bedzie tak zle!!!!!!!!!!!1:cool1: Quote
wiewiora1 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 i jak tu jego nie kochac ,,no zobacz na ten piekny usmiechniety pyszczek ,,sama slodycz,,,ale moze lepiej go nie caluj!!!!! Quote
akucha Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Ciekawe, jak minęła kąpiel i czy Brązowa bez plastrów chodzi?! Quote
akucha Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Obnażony i zniesmaczony Hop... Quote
Recommended Posts