Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oki nie wazne kiedy al najwazniejsze ze beda!!!!!!!
a brazowa czesto cie wychwala i mowi ze na prawde jestes konkretna osoba,,wiec ciesze sie ze jestes i czasem wpadasz do schronu!!!:multi: :multi:
a i tak myslimy ze w tobie nadzieja na sulka i jego stopniowe leczenie z leku przed ludzmi,,,,,,fajnie ze jestes !!!!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi:
a hopka musisz koniecznie poznac,,to to jest moj osobisty psiak!!!!

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szkoda że nie moge cześciej tam bywać ale cóż życie codzienne nie pozwala niestety;( ale ciesze sie że cokolwiek moge im dać, choć kawałeczek siebie, bardzo kocham pieski jestem psiarą z natury od urodzenia tylko niestety praca zajmuje tyle czasu że na reszte ciągle brakuje, bede tak czesto jak sie da...

Posted

MAM NADZIEJE ZE DZIS POZNASZ MOJEGO HOPKA I BEDZIE ON GRZECZNYM CHLOPCEM ,,,,
WIESZ ON NAWET CZASEM GARDZI SMAKOLYKAMI ALE ALE MYSLE ZE TAKIE DOBROCI CO TY PRZYNOSISZ TO NAJWIEKSZEGO FOCHATEGO PSA PRZELAMIA!!!!!!!!!!!!:p :p :p
TAK WIEC MILEGO ZAPOZNAWANIA SIE III POZDROW GO ODEMNIE!!!!:loveu:

Posted

No wiec dziś było wzrokowo, niech się chłopak przyzwyczai do mojego zapaszku po mału, pieszczoch z niego niesamowity!Doopke brazowej ciągle nadstawiał do drapanka:) I jest mniejszy niż myślałam, fajny piesio:)

Posted

akucha napisał(a):
A u mnie nawet jezior nie ma :shake: Warmia, jakiś zapyziały zakątek...

łeeeeeeee a ja znowuż w tym roku do Węgorzewa wyskocze i myślałam, że Akuche z bulwopyniutkami spotkam:cool1:

Posted

A tak:) Było dobrze, wprawdzie olewał mnie (byłam dla niego osobą prowadzącą go na smyczy) ale żadnych oznak agresji wobec mnie nawet jak go trzymałam żeby nie pchał się za brazową, zerkał na mnie tak boczkiem jakby był zainteresowany ale nie chciał się z tym zdradzić(przynajmniej narazie)

Posted

[quote name='wiewiora1']on nie jest agresywny ,,tylko fochaty a to roznica,,,,,,
on jest koccchhhaaannnyyyy!!!!!!!
ale mam nadzieje ze przypadniecie sobie do gustu i bedziecie z hopem super przyjaciolmi ,,ja niestety juz nie moge mu pomoc ,,to co moglam przez 6 lat go nauczylam ,,,socjalizacji z ludzmi ,,,,,i tyle,,,,,,teraz to on potrzebuje ludzi wokol siebie ,,zeby nie zapomniec tego,,wiec ,,zycze wam milej wspolpracy,,bede zadowolona!!!!!!!!!!!

Posted

no dedde jak juz brazowa mi ciebie polecala i przedstawiala w tak dobrym siwetle to musisz byc dobra i miec w sobie to cos do psiakow,,,wiec i hopek cie polubi jak nic!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu:
a ty z czasem sie w nim zakochasz ,,wiem wiem on ma swoje fochy ale ktorz z nas ich nie ma:cool3: ,