wiewiora1 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 oki nie wazne kiedy al najwazniejsze ze beda!!!!!!! a brazowa czesto cie wychwala i mowi ze na prawde jestes konkretna osoba,,wiec ciesze sie ze jestes i czasem wpadasz do schronu!!!:multi: :multi: a i tak myslimy ze w tobie nadzieja na sulka i jego stopniowe leczenie z leku przed ludzmi,,,,,,fajnie ze jestes !!!!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: a hopka musisz koniecznie poznac,,to to jest moj osobisty psiak!!!! Quote
deedee77 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Szkoda że nie moge cześciej tam bywać ale cóż życie codzienne nie pozwala niestety;( ale ciesze sie że cokolwiek moge im dać, choć kawałeczek siebie, bardzo kocham pieski jestem psiarą z natury od urodzenia tylko niestety praca zajmuje tyle czasu że na reszte ciągle brakuje, bede tak czesto jak sie da... Quote
wiewiora1 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 MAM NADZIEJE ZE DZIS POZNASZ MOJEGO HOPKA I BEDZIE ON GRZECZNYM CHLOPCEM ,,,, WIESZ ON NAWET CZASEM GARDZI SMAKOLYKAMI ALE ALE MYSLE ZE TAKIE DOBROCI CO TY PRZYNOSISZ TO NAJWIEKSZEGO FOCHATEGO PSA PRZELAMIA!!!!!!!!!!!!:p :p :p TAK WIEC MILEGO ZAPOZNAWANIA SIE III POZDROW GO ODEMNIE!!!!:loveu: Quote
deedee77 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 No wiec dziś było wzrokowo, niech się chłopak przyzwyczai do mojego zapaszku po mału, pieszczoch z niego niesamowity!Doopke brazowej ciągle nadstawiał do drapanka:) I jest mniejszy niż myślałam, fajny piesio:) Quote
deedee77 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Zapraszamy nad może Akuszka:) mnie to znów się kajak na jeziorku marzy..... Quote
akucha Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 A u mnie nawet jezior nie ma :shake: Warmia, jakiś zapyziały zakątek... Quote
Kasia25 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 akucha napisał(a):A u mnie nawet jezior nie ma :shake: Warmia, jakiś zapyziały zakątek... łeeeeeeee a ja znowuż w tym roku do Węgorzewa wyskocze i myślałam, że Akuche z bulwopyniutkami spotkam:cool1: Quote
akucha Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Akucha trzy lata mieszkała w Węgorzewie :lol: Fajnie tam. Ale ode mnie daleko... Moje trio nie nadaje się do ludzi :shake: Psy obronne... Quote
iwlajn Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Proszę jak się Hopek zmienił, jak Rudzia dzięki Brązowej!!! Quote
deedee77 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 A tak:) Było dobrze, wprawdzie olewał mnie (byłam dla niego osobą prowadzącą go na smyczy) ale żadnych oznak agresji wobec mnie nawet jak go trzymałam żeby nie pchał się za brazową, zerkał na mnie tak boczkiem jakby był zainteresowany ale nie chciał się z tym zdradzić(przynajmniej narazie) Quote
wiewiora1 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 on nie jest agresywny ,,tylko fochaty a to roznica,,,,,, on jest koccchhhaaannnyyyy!!!!!!!! Quote
wiewiora1 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='wiewiora1']on nie jest agresywny ,,tylko fochaty a to roznica,,,,,, on jest koccchhhaaannnyyyy!!!!!!! ale mam nadzieje ze przypadniecie sobie do gustu i bedziecie z hopem super przyjaciolmi ,,ja niestety juz nie moge mu pomoc ,,to co moglam przez 6 lat go nauczylam ,,,socjalizacji z ludzmi ,,,,,i tyle,,,,,,teraz to on potrzebuje ludzi wokol siebie ,,zeby nie zapomniec tego,,wiec ,,zycze wam milej wspolpracy,,bede zadowolona!!!!!!!!!!! Quote
wiewiora1 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 no dedde jak juz brazowa mi ciebie polecala i przedstawiala w tak dobrym siwetle to musisz byc dobra i miec w sobie to cos do psiakow,,,wiec i hopek cie polubi jak nic!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: a ty z czasem sie w nim zakochasz ,,wiem wiem on ma swoje fochy ale ktorz z nas ich nie ma:cool3: , Quote
wredne_słonko Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Widze jakaś nowa Super Ciotka ;) mój szpiegowski nos już wyszukał Deedee, że TŻ uczulony.. Taki niepraktyczny chłop z uczuleniem. Może czas zmienić na zdrowszy model ;) Quote
akucha Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Słonko, litosci :diabloti: To super model jest! Odczula się, wszystko dla Murki naszej! Quote
deedee77 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Właśnie!!!Dzięki Akucha:lol: Powiem Ci że to on najbardziej nie może się jej doczekać, a ona chyba jego bo mnie raczej olewa a za nim to tak patrzy...:loveu: Quote
Recommended Posts