wiewiora1 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 a pamietasz jak ja kiedys mowilam ze tez go mam czasem po lbie walnac,,,,bo irytujacy to on potrafi byc,,,ale jak mowilam w wodzie nie taki straszny,,,,,a ze klnie jak szewc wtedy to juz norma lepsze to niz pokaz bialych zabkow,,,,,bo takie to ona ma,,,, super ze jest teraz czysciutki,,szkoda tylko ze nie udalo sie go zobaczyc takiego wprost po kapieli puszystego!!!!! a co do pogody ,,to u was gorac ,,a u nas zimnica ,,leje wieje i pewnie z 10,,stopni,,,,,ja nawet konie sobie odpuscilam!!!! a co do hopa to wiedzialam ze zostawialam go w najlepszych rekach,,,brazowej,,,,,i na prawde az milo mi sie patrzy ze tak o niego dba,,oczywiscie wiedzialam ze bedzie tak ,,,ale wiem ze on czasem daje popalic ,,,,,ale brazowa jest uparta tak jak ,,,,,,,,,,,, Quote
akucha Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 On taki zgrabniutki jest, nie? :lol: Hop to juz któryś z kolei sopociak, co to się wyraża :evil_lol: Hmmm... ciekawe, kto ich tego nauczył?! Quote
wiewiora1 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 no jestem tez ciekawa???pewnie ciocia lidzia:diabloti: bo cioteczka wiewiora to swieta kobita jakich malo nawet nie na mysli jej przeklenstwa!!!! Quote
wiewiora1 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 oj bidna brazowa,,,,,ciocia wiewiorka nie dobre nie dobre stworzonko,,,,zostawila takiego paskude kudlatego i to jeszcze malo wyczesanego,,,,, kurcze ale smiac mi sie chce jak sobie pomysle ciebie wkurzona,,,,,:diabloti: Quote
wiewiora1 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 oj wiesz ze to dopiero z dystansu wyglado na prawde smiesznie,,,,, kiedys i ja tak sie modlilam i to wydawalo mi sie na porzadku dziennym,,,a teraz to mi sie troche smiac chce ,,,,, bo zwierzaki sa takie uparte ze nawet modlitwy nawet czasem nie pomoga!!!! ale gorliwym trzeba byc ,,,i moze cud sie zdarzy!!!! w koncu udala sie kompiel,,,,ja tez pamietam pierwsza kapiel ,,jozka,,brysia,,miki,,,i niby to takie potwory ,,ale na szczescie sie udalo!!!! a hop z nich wszystkich najmniejszy a taki uparty i wyszczekany gowniarz jeden!!!!!!!!!!!!!co za mlodziez!!!!!!!:eviltong: Quote
wiewiora1 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 no nie !!!!! hop jest wykapany i nikt do niego nie zaglada????:mad: a ja myslalam ze jak przejasnieje to bedzie swiecil na pierwszych stronach a tu nic???:placz: :placz: oj kiedy on zasluzy sobie na dom!!! przeciez za kazdym razem pokazuje ze sie poprawia, kontroluje i sprawuje celujaco,,,,(no moze przesadzilam z ta ocena)...wiec wiec????:placz: :placz: :placz: Quote
wiewiora1 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 to on sie tu tak poswieca ,,znosi wszelkie ciagoty i skubanka brazowej,,,i nic...nic,,,nic,,,,,,,:mad: :mad: Quote
akucha Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 On nie warczy, on przeklina! Taki to Hop, no... Komu burczymuchę??? Quote
wiewiora1 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 ale od kogo on sie nauczyl tak klnac nie mam pojecia,, jego pierwszej panci przez usta nie przechodzily nawet najmniejsze wyrazenia,,,a tu prosze klnie jak szewc,,nasz chlopak maly !!!! ale najwazniejsze ze tylko klnie a nie dochodzi do czynow ,,,haniebnych!! Quote
wiewiora1 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 prawie mily piesek czeka na swojego czlowieka!!!!:multi: Quote
deedee77 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Tu jesteś Hopku! A ja Cię nie mogłam znależć... Quote
wiewiora1 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 no to witamy na watku hopa!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
deedee77 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Kurcze nie zdążyłam go obejrzeć na żywo:( i aparat się popsuł, ale jak tylko naprawie to na pewno zrobie mu kilka świeżych fotek żebyś miała dowody że ma się dobrze Wiewióro;) Quote
akucha Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Zuch Brązowa!!!! Odważne dziewczę, nie ma co :lol: Wystawiłam go 5 raz. Juz liczę cholerka, bo zastanawiam się, do ilu razy u Hopa sztuka... Quote
Kasia25 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Brazowa, Ty z nim dyskutujesz sobie, podczas tych zabiegów? Quote
Kasia25 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 brazowa1 napisał(a):a czemu nie? jak Ty tak pytasz,to jestem podejrzliwa :cool3: PRZESADZASZ:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
wiewiora1 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Wiem Ze Hop Juz Wiele Razy Byl Wstawiany W Rozne Ogloszenia ,,ale Morze W Koncu Sie Uda!!!!! ,,,,,,moze ,,,,, Quote
wiewiora1 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 dede jestes wspaniala ze chcesz mu zrobic fotki nawet nie wiesz jak mnie tym uszczesliwisz!!!! czekam i bede na prawde zadowolona gdy ujze picturki mojego hopka!!! Quote
deedee77 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Tylko troszke to potrwa bo aparat do naprawy dziś idzie i nie wiem kiedy bede miała z powrotem, ale obiecuje go dogladnąć jak będe w schronie(może w czwartek jak by Brazowa była to mi go pokaże) może jakieś pyszności mu skapną....:) Zdam relacje na pewno!!! Quote
Recommended Posts