Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a pamietasz jak ja kiedys mowilam ze tez go mam czasem po lbie walnac,,,,bo irytujacy to on potrafi byc,,,ale jak mowilam w wodzie nie taki straszny,,,,,a ze klnie jak szewc wtedy to juz norma lepsze to niz pokaz bialych zabkow,,,,,bo takie to ona ma,,,,
super ze jest teraz czysciutki,,szkoda tylko ze nie udalo sie go zobaczyc takiego wprost po kapieli puszystego!!!!!
a co do pogody ,,to u was gorac ,,a u nas zimnica ,,leje wieje i pewnie z 10,,stopni,,,,,ja nawet konie sobie odpuscilam!!!!

a co do hopa to wiedzialam ze zostawialam go w najlepszych rekach,,,brazowej,,,,,i na prawde az milo mi sie patrzy ze tak o niego dba,,oczywiscie wiedzialam ze bedzie tak ,,,ale wiem ze on czasem daje popalic ,,,,,ale brazowa jest uparta tak jak ,,,,,,,,,,,,

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oj bidna brazowa,,,,,ciocia wiewiorka nie dobre nie dobre stworzonko,,,,zostawila takiego paskude kudlatego i to jeszcze malo wyczesanego,,,,,
kurcze ale smiac mi sie chce jak sobie pomysle ciebie wkurzona,,,,,:diabloti:

Posted

oj wiesz ze to dopiero z dystansu wyglado na prawde smiesznie,,,,,
kiedys i ja tak sie modlilam i to wydawalo mi sie na porzadku dziennym,,,a teraz to mi sie troche smiac chce ,,,,,
bo zwierzaki sa takie uparte ze nawet modlitwy nawet czasem nie pomoga!!!!
ale gorliwym trzeba byc ,,,i moze cud sie zdarzy!!!!
w koncu udala sie kompiel,,,,ja tez pamietam pierwsza kapiel ,,jozka,,brysia,,miki,,,i niby to takie potwory ,,ale na szczescie sie udalo!!!!
a hop z nich wszystkich najmniejszy a taki uparty i wyszczekany gowniarz jeden!!!!!!!!!!!!!co za mlodziez!!!!!!!:eviltong:

Posted

no nie !!!!!
hop jest wykapany i nikt do niego nie zaglada????:mad:
a ja myslalam ze jak przejasnieje to bedzie swiecil na pierwszych stronach a tu nic???:placz: :placz:
oj kiedy on zasluzy sobie na dom!!!
przeciez za kazdym razem pokazuje ze sie poprawia, kontroluje i sprawuje celujaco,,,,(no moze przesadzilam z ta ocena)...wiec wiec????:placz: :placz: :placz:

Posted

ale od kogo on sie nauczyl tak klnac nie mam pojecia,,
jego pierwszej panci przez usta nie przechodzily nawet najmniejsze wyrazenia,,,a tu prosze klnie jak szewc,,nasz chlopak maly !!!!
ale najwazniejsze ze tylko klnie a nie dochodzi do czynow ,,,haniebnych!!

Posted

Kurcze nie zdążyłam go obejrzeć na żywo:( i aparat się popsuł, ale jak tylko naprawie to na pewno zrobie mu kilka świeżych fotek żebyś miała dowody że ma się dobrze Wiewióro;)

Posted

Tylko troszke to potrwa bo aparat do naprawy dziś idzie i nie wiem kiedy bede miała z powrotem, ale obiecuje go dogladnąć jak będe w schronie(może w czwartek jak by Brazowa była to mi go pokaże) może jakieś pyszności mu skapną....:)
Zdam relacje na pewno!!!