Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no lenie!!!! Ale powiem szczerze...jakbym nie miala juz wielu lekcji ze schronu to tez nie wiem czy chcialabym sie porywac na adopcje psa trudnego,,,,!??
W schronie do tego przywyklam ,,i to sprawialo mi radosc,,ale w domu czesto chcemy miec swiety spokoj!!!
Ale pamietacie Czarna tez byla oglaszana ze agresywna byla i w karcie u niej widniala taka zapiska i co???? jest kochana i najwiekszy miziak na swicie jej nie pokona!!!!
Weim wiem Czarna to troche inna bajka ,,,nawet ja jej calkowicie ufalam ,,,a hop ,,to troche wiekszy ,,,buntownik,,,,

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oki hop jak hop ,,,,ma swoje za uszami i ja to wiem bo to jest moj pies ,,ale ze Brazowej wigor nie moze pojsc do domku to nie moge uwierzyc kazdego dnia ,,,ladny madry lagodny ,,,,No czegos tu mocno nie rozumie,,jak mowil moj wet nie czaje bazy!!!!!
A hopa podrzucamy ,,,

Posted

ale jak on ma isc na pierwsza skoro nikt go prawie nie odwiedza,,,,
wszyscy sierocinscy ,,uciekli od troche nieposlusznego hopka!!!
no trudno przeciez nie pogryziemy nikogo za kare,,,poradzimy sobie sami!!!!
Co nie hop,,,radzilismy sobie znakomicie we 2 w shcronie to i jakos tu nam sie moze uda!!!!

Posted

Ja wiem jak to jest z takim niedotykalskim psem. Brazowa jestem pełna podziwu :) Tyle pracy włożyłaś w wychowanie Hopka. Tym bardziej, że to nie Twój osobisty psiak ;) nie mogłaś mu poświęcać tak wiele czasu jak p. ja mojemu świrkowi. A Hopek i tak na ludzi wyszedł ;)