wiewiora1 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 no lenie!!!! Ale powiem szczerze...jakbym nie miala juz wielu lekcji ze schronu to tez nie wiem czy chcialabym sie porywac na adopcje psa trudnego,,,,!?? W schronie do tego przywyklam ,,i to sprawialo mi radosc,,ale w domu czesto chcemy miec swiety spokoj!!! Ale pamietacie Czarna tez byla oglaszana ze agresywna byla i w karcie u niej widniala taka zapiska i co???? jest kochana i najwiekszy miziak na swicie jej nie pokona!!!! Weim wiem Czarna to troche inna bajka ,,,nawet ja jej calkowicie ufalam ,,,a hop ,,to troche wiekszy ,,,buntownik,,,, Quote
wredne_słonko Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Marudne to stworzenie, ale jak Hopek pokocha nowego wlaściciela to mu te muchy z nosa wyjdą napewno. A że to troche indywidualista nie dbający o wizerunek cóż, taki charakter :) Quote
wiewiora1 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 mamy juz dzisiaj ,,wiec podrzucam hopa do gory ,,,,bo potem nie znajde czasu!!!!\ Quote
wredne_słonko Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Witamy wieczorową porą :) Coś tu pustki ostatnio. Cioteczki nie obijać się, odwiedzać Hopka chociaż wirtualnie :) Quote
wiewiora1 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Oki hop jak hop ,,,,ma swoje za uszami i ja to wiem bo to jest moj pies ,,ale ze Brazowej wigor nie moze pojsc do domku to nie moge uwierzyc kazdego dnia ,,,ladny madry lagodny ,,,,No czegos tu mocno nie rozumie,,jak mowil moj wet nie czaje bazy!!!!! A hopa podrzucamy ,,, Quote
wiewiora1 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 ale jak on ma isc na pierwsza skoro nikt go prawie nie odwiedza,,,, wszyscy sierocinscy ,,uciekli od troche nieposlusznego hopka!!! no trudno przeciez nie pogryziemy nikogo za kare,,,poradzimy sobie sami!!!! Co nie hop,,,radzilismy sobie znakomicie we 2 w shcronie to i jakos tu nam sie moze uda!!!! Quote
wiewiora1 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 idziemy wysoko!!!!:multi: dalej uparcie,,,,!!!!:diabloti: moze cos sie uda!!!! choc coraz mniej w to wierze!!!!:placz: na odleglosc ciezko mi cokolwiek zrobic!!!!:shake: Quote
wiewiora1 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 ja po prostu ide teraz przed siebie!!!! pozdrawiam Quote
kaerjot Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 wiewiora1 napisał(a): ucalujcie go ode mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Możemy wirtualnie? :buzi: :buzi: :buzi: Quote
wiewiora1 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 z nowymi zdjatkami po nowy dom,,,,,hop hop Quote
Celina12 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Wyczyszczę.....ale dogo dziś chodzi-wrrrrrr-szkoda gadać :angryy: Quote
akucha Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Cioteczki Pomagamy Hopowi, czyścimy swoje Hopki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja już :lol: Quote
akucha Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 E tam, pysk może mieć rozczochrany ;) Jest wystarczająco piekny!!! Szukamy domu i fajnego człowieka!!! Quote
akucha Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Powcinało posty... Hop na pierwszą stronę, naprawiony Hop :lol: !!!! Quote
akucha Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Nowe fotki ślicznego Hopa!!!!! Zabierzcie go do domu!!! Quote
wredne_słonko Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Ja wiem jak to jest z takim niedotykalskim psem. Brazowa jestem pełna podziwu :) Tyle pracy włożyłaś w wychowanie Hopka. Tym bardziej, że to nie Twój osobisty psiak ;) nie mogłaś mu poświęcać tak wiele czasu jak p. ja mojemu świrkowi. A Hopek i tak na ludzi wyszedł ;) Quote
akucha Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Trzeba zmienic tekst na pierwszej stronie, przeciez Hop się zmienił... Quote
akucha Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 To moze dodać informacje, że się zmienił. Ludzie czytają zawsze pierwsze posty, żeby poznać psa i pooglądać. Czepiam się??? Quote
akucha Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: :oops: Hopie, co to znaczy??? Quote
Recommended Posts