Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hop to zloto przy koksie!!!Koks to jak ujela wiola niezrownowazony czworonog!!!bywa bardzo agresywny i nie ominie nikogo,,,,
Pamietam jak do nas trafil,,,wyciagnelam go z samochodu czlowieka ktory go przywioz potraconego,,bardzo mi sie spodobal ,bo w koncu puchaty kudlaty ,,wzielam go czule na rece i mimo zakazow zabralam do sibie do biura ,polozylam kolderke ,podusie i siedzialam z nim,,,po chwili chcialam obejzec z bliska jego pysk,,,bo mial strupy,,,kiedy sie zblizylam rzucil sie i to z okropna sila,,na szczescie jak mowia nawet i tu w londynie refleks mam zadziwiajacy,,i ominelam atak,,,
W pierwszej sekundzie pomyslalam,,,kurcze ma wscieklizne,,,ale nie,,jak widzac po dzien dzisiejszy to norma u niego ,,,,a mnie nie nawidzi gorzej niz kotow,,,,innych czesto tez!!!!
Wielkie gratulacje dla Milarci!!!!

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Milusi ten Koksik, nie powiem. Wyrazy uznania, dziewczyny.

Hopku, kryształowy charakterku, skoro już udało mi się wejść na dogo, to zabiorę cię na spacer.

Posted

hop piekny jak zwykle, i iryskowy jak od pierwszej chwili, w ktorej tknelo mnie, zeby wejsc na jego watek. mimo ze mamy tobika, hop chodzi mi caly czas po glowie.

Posted

Wiem, trudno ci znaleźć Człowieka, bo jesteś absolutnie wyjątkowy, a wyjątkowych (nawet nie absolutnie) ludzi - jak na lekarstwo. Ale oni są i jeden z nich przyjdzie kiedyś po ciebie. Idziemy na spacer, Hopaku.

Posted

Hopku, żebyś ty wiedział, co ja wyczyniam, żeby wejść na dogo do ciebie, to byś zrobił mi przyjemność i znalazł wreszcie dom. A skoro już tu jestem, to zabieram cię na spacer, pięknoto.